RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




ISACAARUM - Shibari kata and other practices

Po dvou letech se nám opět o slovo hlásí jedna z našich nejlepších grindových partiček ISACAARUM. Není tajemstvím, že tyto dva roky byly pro kapelu velmi krušné. Fanoušky totiž svým odchodem poškádlil Chymus, ale naštěstí si to u nich za celkem krátkou dobu vyleštil svým návratem. Ano, s jiným zpěvákem by se určitě jelo dál, ale Chymus je osobnost, která prostě k ISACAARUM patří. A kdo by psal tak zvrácené texty??? Kapela odměnila trpělivé fanoušky věru výborným dárkem. Osobně mám tvorbu této party opravdu rád a patří vůbec k mým nejoblíbenějším tuzemským grindovým kapelám, ale takovou šlehu jsem vážně nečekal. Už úvodní vypalovák „Spermivore“ rozseká všechno v cestě. Nahrávka má v sobě neuvěřitelnou energii a agresivitu, ačkoliv se nejedná vůbec o šílený nářez. Jednoduše mají písničky hlavu i patu, což není v tomto žánru zcela obvyklé. Na druhou stranu, ISACAARUM si nasadili laťku dávno předtím. Skalní fanoušky „Shibari kata...“ ničím nepřekvapí. Kapela jede na stejné vlně již několik alb, které má zapsané na své pažbě. Přesto to vůbec nevadí, protože svojí práci dělají dobře a vždycky to potěší. Dá se říct, že určitým zklamáním byla předešlá placka „Menses Exorcism“, kterou bych podle reakcí fanoušků označil za nejkontroverznější. „Shibari kata..“ je přímočařejší, prostě a jednoduše se s ničím nesere. Oddych ale samozřejmě v nacpané půlhodině také naleznete. Je jím výborná „Blow Job Time Pt.2“, která jede pěkně v pomalém tempu, ale přesto řeže jak motorová pila. Nedají se jí upřít ani hitové ambice.. Za podobné skladby jsem vždycky rád.

Kapitolou samo o sobě je grafické zpracování, o které se samozřejmě postaral Chymus. Je opět výborné, akorát by mě zajímalo jestli je písmenko V, které je v bookletu zaměněno za písmenko U, pouhá chyba tisku a nebo jestli to má něco znamenat. To asi ví jen samotná kapela...

Jelikož jsem neslyšel všechny desky z katalogu ISACAARUM, tak nemohu prohlásit, že se jedná o to nejlepší, co nám prozatím Chymus a spol. přichystali. Co ale prohlásit můžu je, že se jedná o výborné CD, které se v konkurenci neztratí a osobně se k němu budu ještě dlouho vracet..

Venca Votruba             


www.isacaarum.wz.cz

Seznam skladeb:
1. Spermivore
2. Jizmasterpiss
3. Buttsuck
4. Hermaphrodite Anal Express
5. Clitblaster
6. Pussy Off-Road
7. Homo Erected
8. Shit Paintress
9. Bukakke Bitchbombers
10. Perineum Battlefield
11. Blow Job Time Pt.2
12. Cummageddon Final Cuntdown

rok vydání: 2005
Čas: 33:09


Vydáno: 31.12.2005
Přečteno: 4761x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09369 sekund.