23.07.2017
SANTA CRUZ
Finové odtajnili název své třetí řadové desky, která ..více

23.07.2017
AFIRE
Nová finská hard rocková kapela AFIRE, ve které najdete ..více

22.07.2017
4TH DIMENSION
Italská powermetalová kapela obnovila sestavu, a ta se ..více

22.07.2017
LINKIN PARK
Kapela po nečekané sebevraždě zpěváka Chestera ..více

22.07.2017
PHANTOM 5
Současné působiště Clause Lessmanna, bývalého ..více

22.07.2017
REVOLUTION SAINTS
Americká trojice, kde na postu frontmana působí bubeník ..více






L.A. GUNS - Waking The Dead
A nevěděl by o někom kdo by prodával použité ..

DOKKEN - Broken Bones
https://www.dis cogs.com/Dokken -Back-In-The-St reets ..

L.A. GUNS - Waking The Dead
Aha no já mám bohužel jen staženou 1999 verzi ..

DOKKEN - Broken Bones
Asi jsem to špatně napsal na obalu byla sestava ..

Rewind 1997 aneb konec jedné hudební revoluce
skutečně výjimečný. V tom roce např. zaveden ..

L.A. GUNS - Waking The Dead
Ještě k těm Killing Machine. Ten trvdší, jak ..

DOKKEN - Broken Bones
Co vím, tak tohle EP vyšlo v roce 1979 jako boot ..

DOKKEN - Broken Bones
Nevíš jak to asi bylo v roce 1989 kdy se Dokken ..

LINKIN PARK - The Hunting Party
Lepší než nemít city vůbec :)) ..

LINKIN PARK - The Hunting Party
Dusttere, ty seš z těch LP nějakej nemocnej, ne ..




Za poslední měsíc:
W.A.S.P. - Helldorado
1131x

W.A.S.P. - Kill Fuck Die
1104x

W.A.S.P. - Dying For The World
1104x

MR. BIG - Lean Into It
1091x

MR. BIG - Mr. Big
1032x

GUNS N`ROSES - 4. 7. 2017 - Letiště Letňany, Praha
1030x



27.07.2017
LOUDNESS (JPN), NOBODY KNOWS..
PRAHA - Nová Chmelnice, začátek od:20:00, vstupné: 499,-

05.08.2017
FLESHLESS, POPPY SEED GRINDER, HALALÍ, MORTIFILIA, FEEBLE MINDED, PIKODEATH, SH..
KRHANICE OPEN AIR, začátek od:12:00, vstupné: 250,- Kč (do 13:00 2

17.10.2017
KATAKLYSM (CAN), GRAVEWORM (ITA) ..
Roxy, Praha, začátek od:19:00, vstupné: 650,- (690,-)



článků celkem: 5686
recenzí: 4555
reportů: 511
rozhovorů: 324













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax

České kapely.cz - Nabízej a nakupuj českou hudbu


WHITE SKULL - Will Of The Strong

Šťastná desítka? Byť to v průběhu let (a že jich budou mít příští rok už na kontě rovných třicet) občas vypadalo s italskými White Skull všelijak, vždycky se dokázali zmátořit. A jelikož to kolísání bylo spojena výhradně s absencí sirény Federicy „Sister“ DeBoni, znamenal před sedmi lety její návrat do sestavy velkou naději pro příznivce power metalu. To, že byla oprávněná, Lebkouni přesvědčili metalový svět na pět let starém albu „Under This Flag“ a nyní se – po nejdelší studiové pauze v historii White Skull a také s posilou u kláves Alessandrem Musciem - znovu hlásí o slovo s novinkou „Will Of The Strong“.

Které sice plně reflektuje předchozí album - za nejsilnější propojení lze považovat zejména typický syrový a jedovatý projev sestřičky Federicy, bohaté orgie a divoké naháněčky kytaristů Tonyho Fonta a Danila Bara, energií nabitou a ani na moment oddychující rytmiku v podání Alexe Mantiera u škopků a Jo Raddiho u čtyř strun a typicky strhující melodické výkruty v refrénech prakticky všech skladeb – nicméně nabízí i pár novinek. Tou hlavní je asi přítomnost zmíněného Alessandra Muscia, díky kterému dostaly klávesy víc prostoru, bez toho, aby jakkoliv narušily typickou strhující smršť a přitom nabízí příjemnou decentní injekci atmosféry. Tou druhou je tématické zaměření alba, White Skull aktuálně opěvují ženské hrdinky v dějinách, tou třetí je fakt, že „Will Of The Strong“ leze do hlavy o ždibec pomaleji, než „Under This Flag“, ale má potenciál zůstat tam minimálně stejně dlouho.

Na „Will Of The Strong“ platí, že nenarazíte na slabší kus. A ačkoliv kromě výpravně pompézního vstupu „Endless Rage", posmutněle elegantní balady „Sacrifice“ a některých zvolnění (to nejinteresantnější přijde v titulní skladbě v instrumentální pasáži, kde se hračička Danilo dokonale rozněžní, aby vzápětí explodoval do divokého sóla) se jede ustavičně na plný plyn, jistotou je, že se nenajdou dvě skladby, které by se mezi sebou daly zaměnit. Mezi ty, které by se mohly stát největším lákadlem alba, bude patřit především optimisticky houpavá „Grace O`Malley“ s chytlavým riffem, narůstající intenzitou, akčními sbory a jejich dokonalými nahrávkami živočišné Federice, potemněle dramatická „Metal Indian“ s šamanským nádechem, ultrajedovatým projevem Federiky a provokativně ukvákanou sólovou kytarou, či pompou vonící kvaltovka „Lady Of Hope“, dokonale kombinující dramatičnost a agresi, s přirozeně zakomponovaným projevem Evy Perón.

Za vším hledej ženu? Aktuálně toto pořekadlo pro White Skull platí beze zbytku (byť pochopitelně, ta chlapská tvůrčí slina, nápaditost a instrumentální zdatnost hrají na „Will Of The Strong“ velmi podstatnou roli). Tématika zaměřená na ženy a dračice u mikrofonu je ideálním spojením pro další povedený atak na sílu a výraz desek z konce minulého století. White Skull jsou opět ve výborné formě!

Savapip             


www.whiteskull.it

YouTube ukázka - Will Of The Strong

Seznam skladeb:
1. Endless Rage
2. Holy Warrior
3. Grace O` Malley
4. Will of the Strong
5. Lady of Hope
6. I Am Your Queen
7. Hope Has Wings
8. Metal Indian
9. Shieldmaiden
10. Sacrifice
11. Lay Over
12. Warrior Spirit

Sestava:
Federica „Sister“ De Boni - zpěv
Tony „Mad“ Fontó - kytara
Danilo „Man“ Bar - kytara
Jo Raddi - baskytara
Alessandro Muscio - klávesy
Alex Mantiero - bicí

Rok vydání: 2017
Čas: 58:39
Label: Dragonheart Records
Země: Itálie

Diskografie:
1995 – I Won´t Burn Alone
1997 - Embittered
1999 - Tales From The North
2000 - Public Glory, Secret Agony
2002 - The Dark Age
2004 - The XIII Skull
2006 - The Ring Of The Ancients
2009 – Forever Fight
2012 – Under This Flag
2017 – Will Of The Strong

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 25.06.2017
Přečteno: 747x




počet příspěvků: 1

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Vynikajícídeska! White Skull...15. 07. 2017 19:47 B.wolf


 
Metalforever.info © 2006 - 2017     RSS - články

stránka byla načtena za 0.16497 sekund.