RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




FLOOD - Closer Than Ever

FLOOD sice svojí první studiovou práci vrhli na naší scénu už v roce 1999 v podobě demíčka „Flood In The Discount Furniture Mart“, ale pravý vítr se rozběsnil až vydáním CD „Drivera“, o jehož kvalitách se přesvědčila i firma Redblack a v roce 2004 ho oficiálně pustila mezi širší veřejnost. A další senzace byla na světě...

Po dvou letech nám kapela předhazuje následovníka svého debutu, který byl pokřtěn na „Closer Than Ever“ (opět pod hlavičkou Redblack). Deska se točila živě a tentokrát bez žádných hostů. Cíl byl jasný a myslím, že se opravdu podařil – natočit velice syrovou a upřímnou nahrávku. „Drivera“ byla sice syrová dost, ale tohle je pravý špinavý rock´n´roll. Nemyslete si ale, že je na tom CD zvukově špatně. To v žádném případě, zvuk je to vynikající a věřím, že vám s klidem rozproudí krev v žilách. FLOOD to tentokrát nepřehnali ani se stopáží a lehce se přehoupli přes půl hodinovou hranici. Prostě hard rockové kořeny se vším, co k tomu patří.

Devítka skladeb pohladí u srdce každého, kdo má rád drsnou a šlapavou hudbu. Tři skladby byly probuzeny z již zmiňovaného debutového demíčka a kapela tím udělala sakra dobře! Právě tato trojice patří k tomu nejlepšímu, co nám nové CD nabízí. Hlavně „Burn In Me“ je nářez jak sviň. Škoda jen, že nebylo vzpomenuto na skvělý ploužák „Frozen Tears“... Příště už byste chlapi mohli, ne? „Drivera“ byla velice slušná záležitost, ale chvílemi doplácela na různé experimenty, které desku mírně rozkouskovávaly. To tady neexistuje, „Closer Than Ever“ je jeden silný monolit, který nezná slovo brzda...

Jako bonus si můžou majitelé PC vychutnat hned čtyři videa – klip „Blood On The White Wall“ a tři záběry z koncertu („All In Vain“, „Follow Your Lies“ a „Go-go Dance“). Všechny klipy mají velmi slušnou kvalitu a dobrý pocit z kotouče ještě posílí.

K FLOOD mě táhne taková pěkná nostalgie, protože je to kapela, které bylo hlavně věnováno poslední číslo tištěného Metal Forever (R.I.P). Vždycky jí budu rád sledovat a doufám, že ona mě za to bude odměňovat minimálně stejně kvalitními nahrávkami jako doposud. Rock´n´roll!!!!

Venca Votruba             


www.floodmen.com

Seznam skladeb:
LACK OF REASONS
ON MY OWN ( THE NEXT DAY BAR )
BURN IN ME
ALL IN VAIN
A BITTER TASTE
JIGSAW PHASES
JESUS CROWN
JAILED
NOTHING UP MY SLEEVE

Rok vydání: 2006


Vydáno: 07.07.2006
Přečteno: 4398x




počet příspěvků: 1

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Fakt bombaUž jsem to slyšel...10. 11. 2006 13:01 PT


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08953 sekund.