RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EDGUY - Rocket Ride


edguy - janacochtanov

Poslechla jsem si golden down a muzu ti rict ze se nezlepsoval skus si pustit rock of caschel to taky neni spatny. Zatim se mej.cau

10. 08. 2013 6:48

TO: Crust - František Šafr

Tak, "Golden Dawn", o tom raději ani nemluvím. Tam mě posadil na prdel. Bez falzetu udělat takové výšky, to všechna čest, ale velmi podobně to dělá i právě na konci ve "Spooks In The Attic" nebo v "Return To The Tribe" na konci v prvním refrénu. A náhle se od Tinnitusu vydal do středních pasáží a tam už zůstává (až na pár vyjímek těch jecho ječáků jako v "Cum On Feel The Noise" apod.). Co mě však potěšilo, že na Wackenu 2012 zpíval sakra dobře. A vzpomínám si koncert Avantasie v Lichtenfelsu, kde dal v The Scarecrow snad jedny z největších výšek, jak jsem od něho slyšel. Najděte si to případně na FB, to je lahůdka. AVANTASIA - The Scracrow, Lichtenfels 2010.

9. 08. 2013 22:28

- Crust

Šafr: Podobné to není, říkám, že je tam už vykřičenej, pamatuju když jsem tehdy poprvý slyšel EP Superheroes, tak mi bylo okamžitě jasný, že jeho hlas se změnil a nebyl jsem rozhodně sám. Neříkám, že tam zpívá špatně, ale v těch výškách už má hlas zastřený a není tak sytý. Jestli to pak šlo ještě k horšímu nevím, přestal jsem je sledovat po Rocket Ride. Pusť si schválně (hlavně konec) Golden Dawn, tam je ten rozdíl tak markantní, že tě to odstřelí a jestli mi i pak budeš tvrdit, že se zlepšoval, tak se dej radši na jinou muziku ;-D

9. 08. 2013 22:03

Edguy - janacochtanova

Prave ted pred chvilou jsem si pustila edguy spooks in the attic,tak je pravda ze tobi hrozne rve tak rvat ja tak nemluvim 14dni uz se mi to aji stalo ze jsem tak zarvala! Ale libi se mi to! Metal posloucham totiz od 7 let rodice ho poslouchaji naladte si radio rock max diky terka z prosenic u prerova. A jeste neco pustte si edguy angels of babylon to je taky slupka to se jim povedlo tak hello.

9. 08. 2013 20:16

TO: Crust - František Šafr

I prd. :-) Když si poslechnete v záverečném refrénu "Spooks In The Attic", jak Tobi ječí, tak je to podobně jako v závěru "We Dont Need A Hero". Jeho hlas se pořád zlepšoval, ale už se přestal tolik hnát do výšek a zněl více rockově. V průběhu turné však o hlas částečně přišel a pak se těžko dával dohromady.

9. 08. 2013 19:28

edguy - janacochtanova

Mam otazku jede nekdo na zimni masters of rock? Edguy je bezva metalova kapela a uz se tesim az se vrati do čr.

9. 08. 2013 9:56

- Crust

na Graspopu už je slyšet že je vykřičenej, i když tam nezpívá špatně. Ale už na EP Superheroes je jeho hlas jinej oproti Hellfire...

9. 08. 2013 8:34

TO: Crust - František Šafr

Omyl. Jeho hlas byl v nejlepší formě na začátku turné Rocket Ride. Podívejte se na Youtube, kde je záznam koncertu z Graspopu 2006, kde zpívá naprosto perfektně. Vše začalo až na podzim roku 2006, kdy dostal zánět v krku a od té doby se drží v nižších polohách.

9. 08. 2013 1:36

- Crust

Tobiasova nejlepší forma: Mandrake -> Hellfire Club + samozřejmě obě Metalové Opery od Avantasie. Během turné k Hellfire Club si ale zřejmě zničil hlas.

8. 08. 2013 21:14

Edguy-tobi sammet - janacochtanova

Mas pravdu franto! Me se edguy libi a nevidim na tobiasovi nic zleho.cauky

8. 08. 2013 21:11

- František Šafr

Říkejte si, co chcete, ale tady má Tobias nejlepší formu. Jeho hlas v "Sacrifice" je naprosto perfektní. Jen mě trošku mrzí, že už nedává žádné ječáky. Na koncertech je však dává stále.

8. 08. 2013 15:57

edguy - janacochtanova

Ja tobiasuv hlas mam rada ale co mi vadi ze nekdy hrozne rve. Ale jinak v pohode cauky eleonora.

8. 08. 2013 9:36

- vnexe

Rocket ride(2006) byla první co jsem od Eguy slyšel,fakt supr zábava,takový pecky jako Sacrifice.Cath of The century jsou hitovky o tom žádná!Já dávam 8,5/10

29. 05. 2010 1:19

- GNT

Já mám nejraději Theatre of Salvation a Mandrake, moc nemusím jen poslední album, které je už opravdu, ale opravdu "někde jinde". Na Hellfire Club začal odklon kapely od melodického powerspeedu, ale stále to bylo dobré, vydýchal jsem i Rocket Ride, ačkoliv příval veselých či úplně sranda songů tu bylo hlavně ke konci alba příliš i na můj vkus. O tom, co je či není popík, lze dlouho diskutovat, podle některých názorů by to měly být všechny velmi melodické skladby, pročež by tam patřila i většina powerspeedových kapel. Proč potom ale nejsou v rádiu či televizi, proč je tam nikdo necpe horem dolem, to ovšem nechápu. K hlasu páně Sammeta - na deskách nemám problém, krom chvil, kdy tlačí na pilu (poslední album T. S. hlavně), pro mě to není uvěřitelné, přijde mně, že se do drsnosti nutí, ačkoliv jestliže už nevyzpívá výšky, tak je to asi jediná cesta, ale také nemusí dopadnout dobře (pro jeho hlas, Sammett není založením žádný špinavý rocker - myslím hlasově, ani growlař).

4. 12. 2009 7:07

- Tassadar

Od edguy mám rád pouze dvě desky.. první Savage poetry /tvrdě připomíná Zdi Jericha od dýní/ a pak Vain Glory Opera, která oplývá potřebným nádechem bombastičnosti.. bohužel, nejpozději od hellfire club je tahle kapela jenom takový slabý a 100x provařený popík.. navíc nesnáším ten "sametový" sammetův hlásek.. ble.. radši ruce pryč.

3. 12. 2009 21:07

Ohlas - Time-to-die

Po skvělém EP přichází deska, která mě naprosto zklamala. Nejlepší věci ze singlu byly vypuštěny na úkor příšerností typu Matrix a Trinidad. Takže nezbývá než tyhle neposlouchatelné věci vyházet a spojit EP s CD dohromady. Ale ani tak nemám motivaci, si jej pouštět moc často. Tohle je konec jedné legendy...

19. 06. 2006 8:24

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08405 sekund.