DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - Keeper of the seven Keys: The Legacy


- Meres

Tak si treba poriadne vyčistiť uši a lepšie sa započúvať, prečo :)

5. 08. 2020 23:05

- rumcajs

Za nejlepší Derisovku považuju Better Than Raw, která se o nejlepší album Helloween dělí s Walls of Jericho. Kiskeho éra mě téměř míjí, až na Pink Bubbles Go Ape, kterou mám docela rád kvůli jejím melodiím. Popularitu prvních dvou Keeperů doteď moc nechápu.

5. 08. 2020 22:37

- Moloch

Za mě je nejlepší album s Derisem Straight Out of Hell. The Legacy určitě patří k těm povedenějším helloweenským počinům, ale že by bylo lepší než první z Keeperů? To zase ne.

4. 08. 2020 18:59

. - Dzuzo

Posledné 3-4 albumy sú pre mňa ako jedno vajce. Ale žiaľ bez poriadneho nápadu. A to nehovorím o zbytočnej dlhej stopaži. Úplne by stačilo keby albumy obsahovali max. 10 songov. Ako som už písal, od odchodu Rolanda už to nieje to práve orechové. Škoda. Snáď ten nový chystaný album bude za niečo stať.

4. 08. 2020 15:26

- Petr Z.

Helloween beru jako jednu z nejlepších metalových kapel. Téměř každé album je nadprůměrné a na rozdíl od jiných kapel mají na každé desce vždy více než polovinu skladeb, které jsou vážně silné. Poslední studiová deska je sice asi nejslabší Derisovka, ale i tam se dá nalézt řada dobrých skladeb. Nevýhoda byla, že na té desce už vážně začali vařit z vody a to se mi začalo zajídat. Jinak se mi líbí všechny desky.

4. 08. 2020 12:09

- Pepsi Stone

Přestože Helloween už jdou dlouhá léta mimo mě a jejich nové desky si poslechnu a to je tak všechno, tak přece nejlepší s Derisem navždy zůstane Master Of The Rings.

4. 08. 2020 11:08

- vn

1 Better Than Raw 2 The Dark Ride 3 Rabbit takhle to mám poslední roky.

4. 08. 2020 10:44

- orre

Tak nejlepší z Derisem určitě není! Za mě docela nuda a hodně vaty. To už mám raději králíka.

3. 08. 2020 20:34

Deris - Dzuzo

Za mňa určite nie,albumu po odchode Rolanda už nestoja veľmi za veľa. Aj keď tento album je asi ten jeden z lepších.

3. 08. 2020 18:53

- mr.deadhead

Asi bych nesrovnával. Ale "nejlepší s Derisem" nejspíš ano.

3. 08. 2020 16:18

- gorida

Takže jsem jediný, kdo tento třetí díl Keeprů považuje za lepší ne Part I a vlastně nejlepší album s Darisem?

3. 08. 2020 14:57

- mr.deadhead

Když Legacy vyšlo, byl jsem z něj úplně unešenej. A mám to tak pokaždý, když se k němu čas od času vrátím. Je to snad jediný album u kterýho mě fakt mrzí, že není delší. Pro mě jasná 10.

24. 06. 2020 17:54

- Venca Votruba

Konečně jsem se k tomuto krásnému digipacku dostal a musím říct, že je to pro mě nejlepší deska Hells s Derisem za mikrofonem...

10. 06. 2010 19:33

- Mike

Já zase na Keepera zaregistroval spoustu kladných recenzí, ale člověk si nikdy nevybere. Vždycky se najde někdo, komu se něco nelíbí, ať už Helloween experimentovali s Dark Ride nebo vydali Keepera, kterej ale, jen tak mimochodem, obsahuje taky poustu progresivních a těžkých pasáží, třeba zrovna v Occasion Avenue. Jinak k bonusům u Gamblingu, See The Night a Find My Freedom jsou supr, ale japonský bonusy We Unite a Never Surrender jsou ještě lepší:) Nechápu, proč nebyly na desce... z druhýho refrénu v We Unite sem kakal maggi v kostkách, boží Deris:D Obě najdeš na YouTube.

19. 03. 2010 14:31

- GNT

U Gamblingu mi oba bonusy (klasické typické speeďárny s dlouhými sólovými pasážemi, což někdo dost kritizuje - já naopak jásám) přijdou lepší než některé věci, které na album příliš nezapadají (např. I. M.E.). Skladbu Come Alive mám celkem rád, do Occasion Avenue jsem se musel trochu dostávat (refrén napadaný recitativem jsem nemohl něj. dobu zkousnout), ale o to víc se mi dnes líbí. Nevím, zda bych ji označil ze nejlepší skladbu skupiny, ale výjimečně dobrá je, možná tu na tu délku mohlo být více melody motivů, ale to plati i pro krále na 10000 let (Halloween a Keeper of the Seven Keys, tím myslím skladbu, jsou podle mě daleko nabušenější melodiemi i sóly, změnami temp). Třetí Keeper posbíral v době své "čerstvosti" spoustu špatných a průměrných recenzí - já soudím, že neprávem, každý se trefoval do názvu a od toho se odvíjel jeho pohled na album.

19. 03. 2010 6:45

- Mike

Skvělá atmosféra a super deska, jedna z nejlepších s Derisem. Taky mi vyhovuje spíš první čast alba, ale z druhé miluju Occasion Avenue a My Life For One More Day! Jediným minusem je možná příliš dlouhá stopáž desky, některý skladby, jako Come Alive nebo Light The Universe sou trochu vata. Jinak silný album, i když následujicí Gambling je možná vyrovnanější a má ještě lepší bonusy, který jsou ale skvělý i na této desce (Revolution a Run).

18. 03. 2010 14:17

- Tassadar

Ke svému někdejšímu hodnocení dodávám, že Occasion avenue je nejspíš nejlepší skladba kapely:)

18. 03. 2010 8:31

- GNT

Paganovo hodnocení desky je přesné, takřka plně vystihuje i můj názor na tuhle desku. V hodnocení bych se nebál přidat půl hvězdičky - vedle druhého Keepera a Gamblingu považuji jeho třetí pokračování za to nejlepší, co kdy Hells nahráli. Do desky jsem se dostával několika poslechy, asi při pátém či šestém se mi začala neskutečně líbit, pro mě tu není vyloženě špatný song. Perfektní zvuk, produkce, atmosféra. Po takovéto povedené nahrávce by mohla skupina i skončit (ne že bych to chtěl, ale na rozloučenou by to byla perfektní tečka). Také se mi (na rozdíl od většiny recenzentů) více líbí první polovina alba, ale jen o drobek. Nejlepší songy - obě předlouhé skladby, Born on Judgement Day (neskutečný příval optimistické nálady), Invisible Man, obě závěrečné písně na obou discích. Nemám ani nic proti obálce, ač jde o počítačové dílko. Trochu mi jen vadí to rozdělení do dvou částí, chápu možný umělecký záměr, ale jsem líný přehazovat si CD a trochu to naruší požítek z poslechu tohoto opravdu vyvedeného dílka. A na závěr - Pagan to napsal přesně, kdo má rád Helloween v jeho klasické podobě, tomu se tohle album nemůže nelíbit, ostatní by se měli zamyslet, proč Helloween poslouchají, možná by měli zkusit jinou kapelu.

18. 03. 2010 7:04

- Anonim

Keeper of the seven keys: The Legacy je dost rosáhlym a rozmanitym dílem. Helloween tam tak trochu rekapitulují všechny cesty, kterýma se v hudebnim vývoji vydali a snad každej si tam najde to svoje. Problém je akorád v tom, že ta deska je moc dlouhá. U mě vedou tyhle věci: Mrs. God (úžasná melodie), Occasion Avenue (bejt tak o 5 minut kratší je to snad nejlepší věc od Helloween), Invisible man (ten začátek je geniální) a Born On Judgement Day (skvělý basskytarový sólo).

15. 11. 2009 22:58

8/10 - Tassadar

Hmm, čárlie byl očividně líný psát vlastní recenzi, tak ji pouze obšlehnul z metalopole a mírně poupravil. No, to je vedlejší, každopádně sem napíšu to samé, co jsem psal tam. Rozhodně se mi nezdá, že by tato deska byla nějak extrémně slabá, spíše mi připadá, že ji spoustu lidí odsoudí kvůli názvu, už jen z principu.. zkuste si ho odmyslet a poslouchat ušima.) Obě kompozice jsou naprosto geniální /hlavně occasion avenue, king je taky velmi mocný/ a na albu se dá najít i hromada dalších zajímavých skladeb - Invisible man, light the universe, get it up, shade in the shadows, silent rain.. možná ještě vyčvávačka come alive. Kdyby na albu byly jenom tyto, bylo by snad i geniální:) Bohužel, naředěno vatou v podobě Born on judgement day /NUDA!/, mrs. god /jak se může někomu tahle trapná odrhovačka líbit? Jediné, co je na ní zajímavé, je ten mekot ovce na konci sóla../ nebo My life for one more day /prostě se mi nelíbí, ten refrén zní divně/. Určitě to není nejsilnější dýňové album, ale zařadil bych ho v jejich diskografii určitě celkem vysoko.)

14. 11. 2009 22:05

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.33147 sekund.