ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku POWERWOLF – Blood of the Saints


Fajn album - HeReTiC

Tiez mam niekedy pocit, ze neviem, ktory album pocuvam, lebo niektore skladby su akoby okopirovane jedna od druhej, ale vnimam to paradoxne velmi pozitivne a velmi mi to vyhovuje. Kritika podobnosti s Maidenmi je uz fakt trapna, ved sa vobec netaja, ze je to zamer. Mna Powerwolf nesklamali a s albumom som na vysost spokojny.

1. 03. 2012 10:05

- Soichiro Honda

..a k vymene bubenika len tolko: drevenejsieho som uz dlho nepocul. Co z toho, ze sype kopáky, ked jeho hra je zlá a bez nápadov..

21. 08. 2011 22:30

Spokojenost - Libor

Taky v tom slyším jistý podobnosti,ale i tak mě to dostalo.Detailista nejsem.Zpěv Atilly,ten zvuk varhan...to je moje.Až na pár songů se mi líbí celý album,což se mi stává málokdy.Na žádný album jsem se teď netěšil jako na Blood of the saints.Takových kapel mě zklamalo s novým albem ale Powerwolf rozhodně ne.Toť vše...

21. 08. 2011 21:43

4/10 - Tassadar

Cha, už od chvíle, kdy jsem se dozvěděl, že powerwolf vydávají nové album, věděl jsem, že z něj bude drtivá většina (gay)metalové populace nadšena.. a vlastně proč ne? Ultrachytlavá hudba za podpory charismatického Atilova /netuším, jak se to píše/ vokálu dostává i mě, první dvě alba jsou vážně dobrá, bible je trošičku slabší, ale dá se též. Ovšem tohle?! Když překousnu klasickou slabinu powerwolf, totiž věčné utápění se ve středních tempech, přichází na řadu další neduh, který byl obsažen již na albu minulém, ale rozhodně ne v takové míře.. totiž vykrádačky. Většinou sebe sama. Už od prvního poslechu mě jich prásklo do uší hned několik.. hned úvodní sanctified with dynamite až moc nápadně připomíná Raise your fist, evangelist, ovšem kvalit své starší sestřičky ani za mák nedosahuje.. a pokračujeme dále. Murder at midnight -> Saturday satan, All we need is blood -> Werewolves of armenia, Dead boys don't cry -> Vampires don't die, Ira sancti -> Wolfs against the world. Všechno tohle už tu bylo a v mnohem lepším balení! Když pominu skladby, které jsem zrovna vyjmenoval, zbývá mi 5 songů.. a pouze dva z toho jsou opravdu silné, totiž singlovka We drink your blood /ačkoliv i tady mám pocit, že už jsem to někde slyšel/ a kvapík Night of the werewolves /pro změnu kopírka Iron maiden, ale čert to vem, tohle je bezkonkurenčně nejlepší věc na albu/. O zbývajících třech písních se ani nemá cenu zmiňovat, jsou nudné, otravné, bez nápadu.. vata. Abych to zhodnotil.. tohle album je špatné. Hodně špatné. A pro případné kritiky.. je to jen můj názor.)

21. 08. 2011 1:12

9/10 - oyodo

Tak asi zatím nejlepší co letos vyšlo. Spousta vynikajících nápadů, ale... Tak především délka, jak mi příšerně vadí natahování skladeb a vycpávky, tak tady je tomu přesně napopak. Nejlepší skladby Phantom of the Funeral a Die,Die,Crucified - ale proč jsou proboha tak krátké ?! Ty mají potenciál tak na 5-6 minut. Zadruhé Night Of The Werewolves - to je opravdu trapná kopie Fear Of The Dark. No a nakonec to Haleluja snad ve všech skladbách - to si vzpomenu na Mr.Beana. A btw poslední Alestorm a 9/10 - tak to je opravdu úlet ;-)

20. 08. 2011 13:09

- Soichiro Honda

Pripájam sa, už to začína byť trochu gýč, miestami to znie ako megatrápny Lordi.. Powerwolf má rozhodne na viac... 6/10

17. 08. 2011 18:30

Upřímně řečeno, - b.wolf

na to jak mě Powerwolf od prvního alba uzemnili, tak novinka mně trochu zklamala; hodně připomíná předchozí Bibli, ale tak nějak vlažně...7/10

13. 08. 2011 20:58

- Jacob

Mně se deska líbí, ale strašně mě bije do uší jak přes kopírák hozená Sanctified With Dynamite (téměř totožné s Raise Your Fist Evangelist z předchozí desky). To mě při prvním poslechu trochu iritovalo, nicméně hitovky jsou asi všechny skladby na albu, snad jen Dead Boys Don't Cry mi přijde taková plytká a vždy kolem mě jen tak prošumí.

8. 08. 2011 23:18

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08288 sekund.