RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku U.D.O. - No Limits


No Limits 7,5/10 - martin

Problém je, že od alba Solid až po Rev Raptor je hnusnej umělej zvuk. To se naštěstí po odchodu Kaufmanna zlepšilo, pač Steelhammer a Decadent jsou parádní. A ostatní desky mohly bejt taky takový, ale ten zvuk jim hrozně moc ublížil.

22. 04. 2018 17:38

Sranda - mr.deadhead

A mně zas do uší nikdy pořádně nevlezla. Snad nejhůř z celé U.D.O. kariéry. Je to sranda, jak jsou si jejich desky docela podobné a přitom má každý svvůj top a low úplně jinde :)

8. 10. 2017 20:59

No Limits - rumcajs

Přiznám se, že z celé diskografie U.D.O. je pro mě právě No Limits tím nej albem. Melodické, tvrdé a svým způsobem i moderní - Lovemachine je toho nejlepším důkazem, pak taky pecky jako Back With a Vengeance či Rated X. Skvělé jsou ale taky Freelance Man, No Limits, brutálně riffová One Step To Fate či pomalejší Manhunt. Moc mě nebaví Raise the Crown a závěrečná Azrael, ale jinak je deska opravdu celkově skvělá. Ani následující přeceňovaná Holy, vyzdvihovaná Man And Machine či opravdu povedená Steelhammer s tím nic nezmůžou. Takže za mě krásných 9.

8. 10. 2017 1:32

Dneska - b.wolf

točím tuhle fošnu a mám za to, že na velice solidní 8,5/10 hodnocení bez problémů dosáhne; zvlášť závěrečný anděl smrti (Azrael) je super...

19. 02. 2013 14:51

- Kudrnac

tak tak, s navratem UDO v druhe polovine 90tych let sel do kytek jak zvuk, tak kvalita materialu, staci porovnat si to s prvni ctverici alb. Asi uz na muziku nebyl takovy rozpocet jako tenkrat.

10. 02. 2013 11:15

return - Gogo

Nějak mi vrtá hlavou, že tohle album dost lidí hodnotí tak vysoko a mě to pořád nějak uniká, tak to poslouchám pořád dokola. Jsem odkojen v 80-90.tých letech a nejradši mám Animal House a Facceles World - což částečně může vysvětlovat, že mám radši melodičtější háv. Dneska jsem pouštěl na nejhlasitější sestavě co mám doma a jo - nesedí mi zvuk, nesedí mi mastering. Protože melodie tam jsou a silné refrény taky.

9. 02. 2013 17:21

- thorpey

Taky tohle album hodnotím vysoko, určitě výš než Solid. Já to tenkrát drtil v kazeťáku o svaťák místo učení, takže je to i trocha nostalgie. Jen Manhunt a Lovemachine mě nechytly. Naopak Freelance Man (včetně intra), With A Vengeance či Azrael jsou pecky, které bych si dal naživo líbit, ale nějak na ně nedochází.

9. 02. 2013 13:05

.- - Jorns

A Já zase musím nesouhlasit s tebou. Tuto desku koupil taťka, když jsem byl malej, hrálo to v autě na kazetě. Podle mě s Man and Machine nejlepší deska UDA! 9.5/10!!

9. 02. 2013 12:43

nevzala - gogo

Tentokrát se s recenzí poprvé neshodnu. Napoprvé mě album nenadchlo a putovalo rovnou do poličky. Když začal seriál recenzí znovu jsem poctivě naposlouchal, ale bohužel ne. Čekal jsem návrat ke kořenům, ale ten se nekonal. Album není vyloženě špatné, to v žádném případě, ale jeho předchůdce mě oslovil víc. I když jak jsem psal u recenze toho předchozího díla, taky žádnej zázrak. Album má tvrdost, tah na bránu, je to samozřejmě parádně zahraný, ale chybí mi silnější melodie a "zapamatovatelný" hit. Někdy se stává, že to leze pod kůži pomaleji, ale tohle prostě zatím ne. 6/10

8. 02. 2013 19:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07985 sekund.