RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MAGNUM - Escape From The Shadow Garden


Magnum - Deny

Dnes jsem poslouchal Sleepwalking a ten je společně s Wings of Heaven asi nejlepší, možná ne za 10, ale za 9 jo. V novém tisíciletí chybí Magnum šťáva o něco víc, než v prvních cca dvaceti letech. Snad jen Into The Valley Of The Moonking dosahuje kvalit Wings a Sleepwalking. Ale desítku, jako Pagan, bych asi taky nedal. Kolík má pravdu v tom, že Domain, Dare a Demon mají ještě o něco lepší alba. Já bych ještě přidal ta z Payneovského období Asie (hlavně Aria a Arena).

17. 06. 2015 18:06

Doplnění - Kolík

Desítku jsem myslel u předchozí recenze. Ale i těchto 8,5 mi přijde celkem hodně. Nakonec to bylo celé inspirativní, protože jsem za poslední dny naposlouchal skoro všechna alba ze všech období a skutečně musím říct, že jsou vzácně vyrovnaná, některá z nich jen o něco málo (cca 8) vyčnívají nad vysoký, více jak třicetiletý průměr (cca 6-7).

17. 06. 2015 9:20

Ale já Magnum... - Kolík

...nekritizuju. Nejdřív jsem se podivil na udělenou desítkou, pak oprášil stará alba, protože se mi za posledních 30 let nezdálo, že by některý počin Magnum mělo mít absolutní hodnocení. Spíš bych se shodnul na tom, že žádná deska nikdy nezklamala (b.wolf), a celá diskografie je velmi vyrovnaná, což je vlastně také skvělý výsledek. Na druhou stranu Storytellers, Wings, Sleepwalking jsou velmi dobrá alba, ale dle mého názoru nedosahují kvalit právě například Before the Storm, Out of the Silence nebo Hold on to the Dream. Jsem rád, že Savapip zařadí recenze Domain. :-)

17. 06. 2015 9:07

- JonathanGrey

Savapip: první 3 desky jsou AOR jak poleno. Jmenovitě: Our Kingdom, Before the Storm a Crack the Wall. Že pak otočili kormidlem do vod power metalu je veliká škoda.

16. 06. 2015 19:47

- Savapip

to Kolík: sice bych Domain k AOR nezařadil ani omylem, ale jsou jedním z mých žhavých kandidátů na seriál pro příští rok, tak to třeba pak proberem ;-)

16. 06. 2015 19:24

- JonathanGrey

Ano, ano. Dare (můžu i rockovější dvojku) a Kingdom resp Domain (první 2) jsou klasiky žánru. Nicméně bych nezpochybnoval postavení Magnum. 11th Hour, Storytellers, Vigilante, moje oblíbené Wings a Goodnight LA jsou výborné desky. Krásně popová Sleepwalking má taky něco do sebe. nejtvrdší Rock Art taky nadprůměrná. Éru v novém tisíciletí moc nesleduju (max 1 -2 poslechy) ale pořád mi přijdou Clarkinovy songy na té lepší straně dobrýho vkusu. Si poslechni co vychází dneska za odvary "osumdesátek". To se kolikrát nedá doposlouchat.....

16. 06. 2015 19:04

Magnum... - Kolík

...jistě nejsou špatná muzika, ale pořád se nemůžu ubránit dojmu, že jsou daleko lepší AOR kapely a alba, o nichž se ale na tomto webu nepíše. Jen pro příklad: Demon - Hold on to the Dream, Domain - Before the Storm, Dare - Out of the Silence. Každé z těchto vyjmenovaných alb, při vší úctě, strčí libovolnou nahrávku Catleyho a spol. do kapsy. Stačí jen poslechnout a porovnat.

16. 06. 2015 8:20

Magnum - b.wolf

toť stálice na rockovém nebi, ti mě nikdy nezklamali...

23. 04. 2014 11:57

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08223 sekund.