DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BONFIRE - Fireworks


Lovedrive - Gogo

i Animal Magnetism samozřejmě taky patří do onoho období a není možné si Best Of bez písniček z těchto alb představit. Já začal u Scorpions právě albem Blackout, tak proto. Hity z oněch předchozích alb ale samozřejmě beru a znám jak z World Wide Live tak s Best Of Rockers Balads :) Ze samotných alb mám ale jen Lovedrive. Animal Magnetism jsem zatím nepořídil. Ale spíše jen náhodou. Teď poslouchám nějaké ty novější Bonfire a přesto, že to už není taková bomba ostudu si zatím neudělali.

25. 08. 2014 19:37

- The Keeper XIV.

Bonfire byli hitoví až dost: myslím, že Point Blank je hitovější než Savage Amusement a Crazy World dohromady /což jsou dobrá alba. Od Scorpions nakonec můžu docela i Face the Heat/. Jen asi přišli později a neměli takou velkou mediální podporu. Svého času se říkalo, že na MTV svého času pouštěli z Německa jen Accept a Scorpions. A nějací Bonfire, PC69, Axxis...

25. 08. 2014 17:55

- Milan

Jak už tu někdo zmínil vrchol Bonfire byla podle mě píseň Sword and Stone ze sountracku k hororu Shocker. I když to vlastně původně měla být píseň skupiny Kiss. Bonfire podle mě měli velký potenciál, ale chyběla jim hitovost kterou měli třeba Scorpions.

25. 08. 2014 10:54

A co... - Kolík

...Lovedrive a Animal Magnetism? :-) Scorpions jsou dobří od samého počátku, včetně úvodního, tak trochu psychedelického Lonesome Crow. Po živém albu Tokyo Tapes pak nastává zlatá éra, kdy všechna alba mají velmi podobný rukopis, aranžmá skladeb a jasně hitový potenciál. Těžko porovnávat Scorpions a Bonfire. Prvně jmenovaní dobyli Ameriku v době, kdy Bonfire teprve vydávali první album. O Japonsku ani nemluvě. Doba pokročila a mladší Bonfire už neměli dostatek času. Přesto jsou jejich první tři desky úctyhodné, bez ohledu na ohlas ve světě.

25. 08. 2014 9:11

Blackout - Gogo

Tak můj záběr v rámci Scorpions je v podstatě stejný jen rozšířený ještě o album Blackout. V rámci tvorby Bonfire jsem skončil jak jsem už psal u Knock Out. A teď je mi jasné proč :) Mám ještě nějaký Best Of z pozdější doby, ale kromě coveru Sweet Home Alabama si ke mě žádná novější tvorba výraznější cestu nenašla. To je ovšem problém většiny kapel. Možná to je i věkem ( myšleno mým). Dnes mě už jen tak něco na prdel neposadí. Vyhledávám spíše dříve neobjevené kapely z období cca 1980-1992.

24. 08. 2014 17:52

- The Keeper XIV.

Tak Scorpions můžu jen mezi Love at First Sting a Crazy World. Nic předtím ani potom. Bonfire zní podobně jen tak max. do Doun t Touch the Light, pak už ne. Nejraději od Scorpions mám Love, ale Point Blank a Fireworks jsou o chlup lepší. Je zajímavé, že zvuk Scorpions a Bonfire zkombinovali naši Mac beth :-) Na osudu Bonfire se také podepsalo to, že se po Knock Out později vlastně rozpadli a málo kdo ví, že vyšel jeden jejich materioál pod jiným jménem...

24. 08. 2014 16:30

srovnání - Gogo

Bonfire pro nás byli v době kdy jsme je objevili dost zjevení. Myslím, že to bylo na soundtracku k filmu SHOCKER. Ani se nám nechtělo věřit, že jsou to němci. Mluvím o konci 80tých let a začátku devadesátek - tedy o době kdy vyšli jejich nejlepší alba. Fire Works a Point Blank jsou podle mě za 10/10. První album jsem sehnal teprve nedávno a určitě by se tenkrát taky prosadilo. Album Knock-Out už bylo poněkud slabší ale ještě pořád jsme to měli dost rádi. Potom už Bonfire v podstatě neznám. Určitě ale nesouhlasím s tím, že se jedná o kopírku Scorpions. To by potom mohli být např. VICTORY zase kopírkou Bonfire :)))).

24. 08. 2014 12:16

2 The Keeper XIV: Fošny Scorpi - b.wolf

poslouchám do Crazy World; tahle deska už je trapný popík. Sem tam dám Unbrekable, ale když, tak poslouchám první alba. Dneska ale mám novou fošnu Opeth, to je docela slušné album, Akerfeldt vynechal growl a posunul to do rocku, takže na Bonfire už nedojde...

24. 08. 2014 11:17

- The Keeper XIV.

Cacumen alba jsou slabá a ani je neposlouchám. Jestli jsou oni jako horší kopírka Scorpions (Bofnire se tohoto stínu už pak zbavili - Point Blank je ale podle mě lepší neýž třeba Crazy World) pak Kingdom Come jsou jako kdyby Led Zeppelin hráli hair metal. :-) Rauber je divné album kvůli svému formátu (zhudebnění Schillera), ale pár dobrýcn songů tam je. Branded patří v kontextu Bonfire k neslabším dílům, což je škoda. Poslendi dobre album je Double X.

24. 08. 2014 11:03

Zatím - b.wolf

jsem poslechl tři fošny Cacumen, a žádná sláva-kopírka Scorpions a podstatně horší. Tak si dám Bonfire pro srovnání, ale nic moc nečekám. To Kingdom Come je jiná...

24. 08. 2014 10:41

- Milan

Dobrá deska, ale podle mě ničím vyjímečná, tak nějak zapadá do průměru, na Scorpions podle mě nemají...

24. 08. 2014 9:02

- Savapip

u mě jsou Domain jedním z kandidátů na seriál už delší čas, nicméně momentáně jim patří 3. místo mezi kandidáty, tak uvidíme. Co se Kingdom Come týká, těm jsem nikdy nepřišel na chuť, takže do těch se určo pouštět nebudu

23. 08. 2014 12:53

- Pepsi Stone

To Kolík: Určitě se objeví seriál Whitesnake. Je to velká kapela, která si zaslouží, aby tady byla komplet. Ovšem první na řadě jsou Judas Priest, který pomalu ale jistě začínám psát a pravděpodobně budou po Bonfire. To Keeper: Casanova měla skvělé první dvě desky a pak, po comebacku, už nestáli skoro za nic. U Bonfire to vidím tak, že po Point Blank vařili z vody a poslední tři desky (Rauber, Branded a Schanzerherz) je už příšernost.

23. 08. 2014 12:39

To Pepsi... - Kolík

...proto by taky bylo prima, kdyby se objevily recenze na alba Kingdom Come, Whitesnake, ale i Domain, třeba právě na úkor Krobů, příšerných agroKreysonů a podobných fujtajbl nahrávek. Těším(e) se, dočkám(e) se? Děkuji mnohokrát! :-)

23. 08. 2014 12:09

- The Keeper XIV.

Bonfire vydali jen jednou nějaký průšvih. Ale je pravda, že po PB to šlo dolů, ale ne zas tak moc: jen vice vaty. Jiné kapely obdobné si takovou uroveň neudrželi /Axxis, Casanova take klesala a klesala/

23. 08. 2014 11:19

- Pepsi Stone

Tahle deska je dobrá. V podstatě první tři alba mají Bonfire super a pak nastal obrovský kvalitativní sešup skoro na úroven tancovačkových kapel. Jinak Kingdom Come byli ve své době, když vydali debut a In Your Face dost slavní, víc než kdy právě Bonfire

23. 08. 2014 9:35

Bonfire - down

...mě nikdy nějak zvášť neoslovili ...teď jsem si to ze zvědavosti stáhl a poslechl znova ...nic se nezměnilo, pro mě pořád šedý průměr ...taková melodická nuda. Možná i proto že Scorpions taky nemusím. Kingdom Come je úplně jiná liga, geniální muzika, tuhle grupu mám rád. Sice nejsou nějak obzvlášť slavní, ale ještě nějak fungují(Lenny Wolf) a občas i něco vydají.

22. 08. 2014 23:16

- The Keeper XIV.

Zase se trefili do vlny hair metalu a podle mě byli lepší než některé americké kapely. Třeba Bon Jovi nebo Warrant / ale obojí mám rád/ O Domain nevím, co si mám myslet: něco je dobré, ale zase žádný šlágr. KC měli podle mě velký úspěch, ale na mě je to moc sedmdesátkové.

22. 08. 2014 22:30

Jsou i jiné... - Kolík

...vynikající německé kapely, které mají alespoň tři špičková alba a nedosahují globální proslulosti Scorpions. Co třeba Domain (Our Kingdom, Before the Storm, Crack in the Wall) nebo Kingdom Come (Kingdom Come, In Your Face, Hands of Time)?

22. 08. 2014 16:48

- Bubák

....asi že přišli o 7 let později než by se hodilo......

22. 08. 2014 16:19

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08113 sekund.