RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CLOVEN HOOF - Resist Or Serve


- down

Tak ...dal jsem tomu asi 5x poslech a musím říct, že je to dobrá deska. Možná jsem zamrznul s něma v roce 84, ale mě tahle muzika baví pořád. Poctivý Rock, zpěvák je podle mě vynikající, parádní řezák. I kdyby v kapele nebyl původní nikdo, tak mi to asi vadit nebude. Ale Payne to drží pohromadě. Mimochodem, myslím, že nejsem sám, kdo si myslí, že Cloven jsou brutálně podceněnou kapelou. No a pokud je někdo schopen popsat desku devíti slovy tak to paruka dolů ...to už je výkon ...kolik tam bylo spojek a sprostých slov? Potom tedy beru svůj první příspěvek zpět a souhlasím, že recka je dostačující :)

21. 07. 2014 22:28

- Savapip

to down: ok, za synkování a chytrákování se omlouvám, bylo zbytečné (snaha přizpůsobit se tvojí reakci taky, nicméně já z té první reakce fakt nepochopil, o co se Ti jedná), co se těch nevýznamných a významných kapel týká, to je asi věčné dilema, jestli psát či nepsat. Do redakce přijde řada nahrávek, které za moc nestojí a stejně se na ně dřív nebo později dostane, sem tam člověk sáhne po desce, která ho na první ucho chytne a čím víc jí poslouchá, tím víc z toho leze nuda..., a za sebe říkám, že ně recka odfláknutá nepřišla, ale na tom se asi neshodneme. Btw, obvykle na tohle téma cituji recenzi, kterou jsem kdysi četl na desku slovenských Gladiátor, která měla asi devět slov a bylo z ní naprosto jasné, jaká ta deska je :D

21. 07. 2014 5:58

- down

Samozřejmě, že to tam nepadlo přímo ...necitoval jsem, to snad pozná každý. Většinou recenzi přežvýknu, ať se mi líbí, nebo ne, ale tohle nebyla recenze. Naštvalo mě jak to autor tentokrát odbyl, to je celé ...moje první reakci jsem proto schválně stylizoval stejně. Pak samozřejmě něco "synkování" a "chytrákování" to se nelíbí asi nikomu, že? Takže ...buď měla být recenze pořádná, nebo(když je to tedy tak nevýznamná kapela) raději žádná. A když se podívám na hodnocení jejich desek, zas tak špatně si nevedli.

20. 07. 2014 22:06

- Pepsi Stone

Judas ale byli vždy úplně jiná liga než Cloven Hoof nebo Tank. A samozřejmě to platí i po nové desce. Ovšem rozhodně to není tak, že kdyby to byl kýbl Halfordových sranců, tak tomu automaticky dám vysokou známku...

19. 07. 2014 6:41

- Savapip

čtu to asi popáté a o tom, že hoši jsou blbci jsem se nikde nedočetl a mám představu i o tom, jaká tahle deska je, v tom bych asi viděl ten rozdíl oproti tvojí první reakci. co člověk, to jiná chuť, pochopím, že to vnímáš jinak, než Pepsi, nechápu ty výpady do autora

19. 07. 2014 5:45

- down

Škoda, mě to spíš připadá naopak ...nechme teda zbytečných emocí ...ale jedno by mě zajímalo ...v čem se má reakce na recenzi liší od jejího obsahu? Čili žádného. Proč to teda psal? Co jsme se dozvěděli? Proti recenzi na Judas nic ...u té jsme si mohli počíst, kdy si Halford uprd a jak to znělo, u téhle jen to, že hoši jso blbci a že jsou stějně odepsaní jako Tank a podobné grupy ...tak to díky.

18. 07. 2014 22:04

- Savapip

nezklamals, já to tušil, že to bude klasické téma "můj názor nadevše a jinej se nepřipouští", škoda debaty

18. 07. 2014 21:04

- down

Problem synku spočívá v tom, že kompletně sračkoidnímu Judasu se budeme klanět i v případě, že vydá kýbl hoven, kdežto jiné kapele, která bohužel nefičí v korytě se vysmějeme. A nejedná se tolik ani o Cloven ...jako o celkové vyznění toho vyýblitku. Tak asi tak "synku".

18. 07. 2014 20:51

- Savapip

miluju příspěvky, ze kterých je hned jasné, o co chytrákovi pisateli jde... :-), co máš za problém, synku?

18. 07. 2014 20:40

- down

Tak tohle je sračka ...až zas začneš psát recenze, tak se přijdu mrknout ...totalně odpadový Judas 8/10? A až se uklidníš, tak si oprav názvy kapel.

18. 07. 2014 20:28

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09799 sekund.