ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Masters of Rock 2014 - neděle (13. července) - Vizovice


bACH - CD

Je to divný, ale já v tom stánku koupil několik novinkových CD. A Bach to byla úplně jiná liga, než většina kapel, jeho přístup k vystoupení byl fantastický. Ti Amíci (ano vím že pochází z Kanady) prostě ten rockenrol dělají tak nějak jinak. Pro mě nejlepší vystoupení tohoto MoR.

3. 08. 2014 15:40

Veronika - Jirka

tak ono záleží, jak kdo k festu přistupuje..s partou se tam jezdíme hlavně bavit a relaxovat a neremcat nad blbostma, které stejně nemůžu ovlivnit :)a o zábavě je fest především..

28. 07. 2014 15:22

- Veronika

Bubáku, ví, ale většinou se to bohužel ignoruje. :)

28. 07. 2014 7:39

- Bubák

Veru, ale to se ví ;-)

27. 07. 2014 22:28

- Veronika

A Jirka mě právě přivedl k myšlence psychologie zákazníka/posluchače/konzumenta/dosaďme si prakticky cokoliv. Je to tak, že momentální nálada, ve které se daný zrovna nachází z velké části ovlivní to, jak se díváte na nějaké (v tomto případě vystoupení) - pokud je člověk unavený, málokdy ho něco probere, i když za lepšího stavu mysli by se mu to naopak fakt líbilo. :)

27. 07. 2014 21:49

- Jirka

Osobně jsem se zravna na UNISONIC bavil hodně dobře, což nemůžu třeba říct o Helloweenu..Sebastian už je trochu mimo můj obzor, nic jsem od něj nečekal, ale nakonec příjemný zážitek...ale možná tomu dodala celková nálada v naší partě..

27. 07. 2014 21:07

- Bubák

Stánek s CD tam byl. Asi jsi špatně hledal. ;-) Jinak Unisonic byl parádní, že se Majkl pohne čekal už snad jenom blázen, ale za to to celé vynahradil vynikajícím vokálním výkonem. Zkrátka je to ,,pan,, zpěvák. A Sebastian Bach mě totálně rozsekal. Výborný vystoupení, a ikdyž mu ke konci už lehce docházely síly, jeho energie a show byla vynikající. Pro mně headliner festivalu jak má být. Lepší zakončení festivalu být nemohlo.

27. 07. 2014 20:53

- Mikka

Aha, tak to je možné. Moc jsem to nestudoval. Jinak na autogramiádě Arch Enemy se nové album prodávalo ... :-)

27. 07. 2014 13:22

to Mikka - Anonim

Jasně, byl tam jako vždy ten bazar se starýma a často vypálenýma CDčkama. Sice se tam dali koupit docela raritní a dávno už vyprodaný věci, ale to mě nějak nelákalo. Já jsem myslel klasický stánek s CD (hlavně novinkami), kde bych koupil třeba novou desku Arch Enemy nebo jiných kapel, které tam hráli. Na minulých ročnících vždy alespoň jeden takovýto stánek byl.

27. 07. 2014 13:17

- Mikka

Pokud vím, tak stánek s CD tam byl :)

27. 07. 2014 12:25

- Anonim

Nedělní program byl slabší. Bylo to vidět i na úbytku lidí. Eluveitie byli skvělý, ale mrzí mě, že jsem je neviděl od začátku. Naopak Unisonic zklamali a to hlavně svým přístupem. Na kapele bylo vidět, že by se radši dívala na fotbal než koncertovala. Kiske sice zpíval skvěle, ale naprosto s publikem nekomunikoval a hlavně dával najevo, že ho to absolutně nebaví. Celý to vystoupení bylo divný. Prostě jen rychle odehrát a honem pryč. Mimochodem ještě jsem snad neviděl kapelu, která by publiku alespoň jedním slovem nepoděkovala. Od Sebastiana Bacha jsem nic nečekal a trochu mě překvapilo, že dostal na svůj set tak lukrativní čas. Ale musím uznat, že jeho vystoupení nebylo úplně špatné, i když tuhle americkou školu moc nemusím. Ta muzika není úplně špatná, ale je taková předvídatelná a dost jednotvárná a kolovrátková. Celkově mám k letošnímu MORu jednu výtku a to že mezi tou hromadou stánků úplně chyběl stánek s CD.

27. 07. 2014 10:22

- Jirka

Eluveite považuju za velice příjemné překvapení a dokonce i kamarádky poslouchající spíš Hair metal si je pochvalovaly...

25. 07. 2014 9:44

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.1197 sekund.