DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku METALLICA - St. Anger


- mr.deadhead

Jo, já ho mám taky velice rád. Když chci nářez, tak je St. Anger jasná volba!

13. 12. 2018 20:26

- vegalogic

Môj absolútne najobľúbenejší album Metallicy!!! To však bude skôr tým, že mám rád "špinavý", garážový, surový metal, a to prevažne jeho tvrdšie subžánre, thrash metal nevynímajúc. A špinavého soundu sa mi na tomto albume dostalo viac než dosť. Dlhá stopáž mi nevadí, niektoré skladby by som si vedel dokonca predstaviť ešte dlhšie.

13. 12. 2018 20:13

bože - aha

Jestli řešit kvalitu podle počtu lidí, tak je to špatně. On i Justin Bieber má slušně zaplněné koncerty, že ano???

9. 08. 2014 14:07

- johny

to Kamil ale ono je to tak. Keby hrali IBA skladby z tohoto alba, tak im tam pride ovela menej ludi. Kazdy chce aspon raz za zivot pocut stare songy....

8. 08. 2014 16:19

To Kamil - Kolík

Já taky ne. Naposled jsem na nich byl na Népstadionu, je to víc jak 20 let. Ale lidi za to prachy dávají, důkazem budiž playlisty. Asi by jinak Metallica nehrála v drtivé většině skladby právě z prvních pěti alb.

8. 08. 2014 10:58

- Kamil

To Kolik: Čoveče já bych teda dva litry ob rok za lístek, pokud mě ta kapela nezajímá, jen tak z nostalgie nad starýma časama nedal...

8. 08. 2014 10:19

Kamile - Down

No já teda na Metlu nechodím, byl jsem na ně kdysi v Brně a tam se mi víc líbily předkapely The Cult a Suicidal Tendencies (pokud mě paměť neklame). Já bych na ně nešel ani za slunečného počasí, natož abych tam stál v dešti :) Každý má to svoje ...já za své oblíbence taky bojuju, ale jak tady píšou i jiní ...přeceněná kapela. Netvrdím sice, že Metallica je brak, ale v něčem máš pravdu ...mrkni na to kolik lidí poslouchá tu nejbrutálnější šmíru. Těmhle se povedlo být slavnými ...já asobně sice nevím proč, ale je mi to asi putna ...na světě je mraky parádních kapel. Na příští rok se chystá reunion SAVATAGE, tak proč se rozčilovat u průměrné Metly :)

7. 08. 2014 23:57

Jenomže... - Kolík

...ty davy chodí na nesmrtelné skladby z Ride, Master atd. a nikoliv na ty poslední tři s..čky. Však už jsme se tu bavili o playlistech, ne? :-)

7. 08. 2014 20:45

- Kamil

Mě se líbí, jak tady všichni píšou, jak je Metallica dole...v tom případě neexistuje na světe stadion, kam se vejdou lidi, který přijdou na ty kapely, co jsou "nahoře" :))) ...protože jestli na takovej "brak", ja tu uvádíte chodí stabilně kolem cca 20 tisíc lidí, kolik chodí na ty vaše kapely "na hoře"? ...a navíc si myslim, že většina z vás, co je tu špiníte si stejně s chutí letos s Metallicou zazpívala v dešti...

7. 08. 2014 17:55

- johny

Metallica uz upada zopar rokov. Od Black albumu to proste ide dole. Hoci na kazdom - skoro kazdom - albume sa da najst nieco zaujimave, nato ako maju poziciu vo svete, sa mi zdaju az precenovani. Slayer-Sodom-Megadeth.... Rozhodne radsej pocuvam daco od tejto trojky, ako od Metallici...

7. 08. 2014 8:27

- Jirka

popravdě k tomuhle albu jsem se dostal celkem nedávno..K Metallice jsem se dostal někdy na základní škole s albem And Justice for all..ovšem následující alba jako Load a Reload moji náklonnost totálně pohřbila..pak byl záblesk u Garage..ale popravdě momentálně se mi St. Anger celkem zalíbil...možná je to i tím, že nejsem žádný kovaný fanda

6. 08. 2014 15:23

souhlas s kolíkem - aha

Metallica je pro mě také o něco trapnější než Manowar, možná to bude tím, že tu skupinu považuji za jeden velký hype.

6. 08. 2014 12:46

- Hellhammer

A poslední věc, co se týče satanismu..Nikdo z kapely Mayhem není satanista. Nebyl to ani v minulosti Europnymus a už vůbec ne Varg Vikernes. Který se mimochodem naživo nikdy "neztrapňoval" a momentálně hraje neškodný relaxační ambient.. To že je členům Mayhem 45 let je pravda, a já myslím, že si i pomalu blížíme ke konci jejich aktivní alespoň koncertní kariéry..Jediná myšlenka se kterou máš částečně pravdu je ten dávný příklon k neonáckovství. Samozřejmě u Varga a kdysi se v telecích letech nějak podobně stavěl i Hellhammer.. Ten z toho vyrostl, Varg ne... Euronymus byl mimochodem smyšlením spíše levičák, komunista..Osobně si myslím, že Mayhem je studiově jedna z nejzajímavějších black metlových kapel. Atilla Csihar je famózní vokalista (zkus jeho projekt Void of Voiced, nebo SunO)) ..Jedním dechem ale dodávám, že na jejich koncert kde se hrají hlavně staré vykopávky bych nešel:-)

6. 08. 2014 12:32

Anonim - Hellhammer

Ke kapele Mayhem..Asi tě překvapí, ale já sám nejsem fanda jejich demo snímků a prvních pokusů a "kultovních" alb..Za nejzdařilejší považuji až desky Wolfs Lair Abyss a Grand Declaration of War..Apropo, slyšel jsi je vůbec? Jestli je Grand Declaration of War deska pro trendové satanisty, tak to lítáš v jiných vesmírech kolego :-) Poslední tvorbu Mayhem je také nesmírně zajímavá a má opravdu daleko k trendovým zlo balck metalům..Doporučuju Ti si poslechnout album Esoteric Warfare a přečíst si k němu booklet, texty a celý koncept..Daleko od trendů, příteli... Ovšem chápu, není to pro každého, jako ostatně žádný extrémní metal...

6. 08. 2014 12:26

Anonim - Hellhammer

Tak teď trochu přeháníš viď:-) COB v roce 2011 na Folimance hráli z tehdejší novinky 4 songy z 16..Stejně jako hráli 4 z Hate Crew Deathroll..Ano je pravda že tehdy nehráli nic z debutu, ale jinak hrají hodně staré desky:-)

6. 08. 2014 12:22

to Crust: - Anonim

Vítězství skladby St. Anger v té pochybné esemeskové soutěži taky nechápu, i když já bych upřednostnil spíš The Day That Never Comes.

6. 08. 2014 10:24

to Hellhammer: - Anonim

Children of Bodom jsem viděl živě v roce 2011 a to měli celý set postavený na v té době aktuální desce Relentless Reckless Forever a z první desky nezahráli vůbec nic. Co se týče největších šašků v metalu, tak prvenství u mě drží právě ti Mayhem. Prostě rádoby těžký tvrďáci, co si hrajou na velký nácky a satanisty, aby udělali dojem na náctileté posluchače. Že jim to takhle procházelo někdy na přelomu osmdesátých a devadesátých let mě bohužel nepřekvapuje, ale že tohle někdo poslouchá ještě dnes, nechápu. Hlavně nechápu samotný Mayhem. Těm pánům už za chvíli bude padesát, že je to baví pořád se takhle ztrapňovat. To samý platí i o Burzum.

6. 08. 2014 10:09

- Crust

Tak s tou neoblíbeností poslední tvorby Metallicy bych byl opatrnější...ty alba se pořád prodávají jako máloco, snad jen s Lulu to bylo slabší (ale jen na poměry Metallicy). To samý koncert Aerodrome festivalu, kde vyhrála jakousi horkou kartu St. Anger nad skvělou Unforgiven II (i když neznám způsob hlasování v tomhle případě, krom toho celý Metallica "by request" tour mi přijde takový podezřelý)... Takže pořád se najde dost lidí, kterým se prostě St. Anger i Death Magnetic líbí, snad kromě Lulu, kde jedinými fanoušky toho alba jsou nebožtík Reed a Metallica sama.

5. 08. 2014 20:24

Tupec... - Kolík

...je ten, kdo nerespektuje cizí názor.

5. 08. 2014 18:38

- Kamil

To Hellhammer : Moje řeč :)

5. 08. 2014 18:13

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0889 sekund.