RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SLASH - World On Fire


- led.zep

Mně se Kennedy líbí - už jsem nějak unavený všemi těmi přepjatými "řvouny" a jeho čistý, přirozený hlas a až civilní projev je pro mě osvěžením. Pokud jde o Slashe, je pravda, že hlavně poslední dvě alba působí trochu jednotvárně - neurazí, ale ani nepřekvapí. Nicméně jak kdysi napsal Jiří Černý na adresu Stounů (cituji jen volně): V hudbě nejsou jen výboje, musejí být i nějaké základní jistoty. A to podle mě pro Slashe a jeho bandu platí beze zbytku.

22. 09. 2014 19:49

- Pepsi Stone

Ain´t Life Grand (právě jsem ji doposlechl) je podle mě se Slashových post-Guns aktivit druhá nejlepší deska. Na prvním místě pro mě rozhodně stojí debut Velvet Revolver, přestože Weilandovi jsem nikdy na chuť nepřišel a jeho dobová srovnání (když VR začali) s Axlem jsou absolutně mimo mísu. Jackson nebyl špatnej zpěvák, ale podle mě pro Snakepit byl ideální Dover. To byl hlas jako víno.

19. 09. 2014 14:48

- JonathanGrey

Mám to podobně jako Kamil. A ze Slashových post Guns projektů se mi nejvíc líbí Ain't Life Grand s famozním Rodem Jacksonem. To je rokenrol dle mýho gusta! Navzdory hudebním kritikům, kteří album moc kladně nepřijali...

17. 09. 2014 20:08

- Pepsi Stone

A přitom leckterý hudební kritik tvrdí, že je to nejlepší zpěvák, který kdy stál po Slashově boku. Čili i lepší než Axl Rose, což je holý nesmysl.

17. 09. 2014 6:55

- Kamil

Taky Kennedymu nemůžu přijít na chuť, vlastně díky tomu jsem "Apocaliptic Love" slyšel snad jen dvakrát a novou placku snad ani poslouchat nebudu...navíc ten jeho styl a nenápaditost zpěvu podporuje to, co je zmíněno v recenzi...poslouchat víc jak tři šlehy je pro mě utrpením :( ...a přitom placka z roku 2010 je super!

16. 09. 2014 19:06

- Pepsi Stone

Mě Kennedy docela sedí, právě narozdíl od Weilanda, který my vždycky přišlo, že má moc obyčejný hlas. Naproti tomu souhlasím, že Dover byl vynikající. Škoda, že dneska hraje v L.A. jen s kapelou místního významu.

16. 09. 2014 9:04

- JonathanGrey

Zrovna to poslouchám. Bohužel nemohu Kennedymu stále přijít na chuť. Nejhorší zpěvák po Slashově boku ever. Jinak hudebně to je v pohodě. Kurva, ale pořádnej zpěvák typu Dovera nebo Weilanda by to kopnul o level vejš.

15. 09. 2014 18:26

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08787 sekund.