DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST - Demolition


- čéééši do toho

Zrovna to tu drtím v přehravači .... Judasovská odpověď na tehdejší vlnu industrialu, .... zásadní chyba je délka desky (zbytečná intra) a asi 4 slabé skladby, které jsou dramaturgicky vsazeny do desky tak, že úplně ztrácí tempo ale i tak u mě 7/10

24. 02. 2018 19:11

- mr.deadhead

Redeemer má neuvěřitelný koule. To jsou Judas jak za starejch časů. S Ripperem mohli trochu experimentovat, protože to Ripper aspoň svým hlasem vždycky zachraňoval. S Halfordem už to prostě nejde. Ale mám rád obě éry, Halfordovu, Ripperovu i následnou Halfordovu. The X Factor je super tak jak je a u mě je za plnej počet. K Virtual XI se vlastně vůbec nevracím. Hudebně to není zlé, ale... Blaze je fajn, ale sólová tvorba mu sedí daleko líp.

17. 08. 2017 8:31

- orre

Tak na The X Factor pasuje Bayley náramně, ale na Virtual XI už nee. S tím hlasem prostě nešlo pracovat a na druhé zmiňované to je hoodně slyšet. Jugulator je pecka! Demolition celkem bezradnost.

16. 08. 2017 13:42

- Pepsi Stone

Jugulator nebyla špatná, ale podle mě se Judas úplně vyčerpali na Painkilleru a od té doby prostě hlavu úplně nezvedli, přitom Redeemer nemám za špatnou desku, ale už je na ní slyšet, že to hrají staří páni.

16. 08. 2017 8:15

- mr.deadhead

Mně se Angel docela líbí. Neříkám, že to je comeback jak hrom, ale své kvality má. Rozhodně je přístupnější a líbivější než desky s Ripperem. A to si myslím, že rozhodlo o tom, zda je fanoušci vezmou na milost.

15. 08. 2017 15:36

- Pepsi Stone

S tou skladatelskou invencí ale Judas Halford na následující Angel Of Retribution moc nepomohl. To je teprve slabá deska.

15. 08. 2017 14:28

Přesně - mr.deadhead

Absence Halforda při skládání je hodně znát. Stačí srovnání s jeho sólovkou Ressurection, která vyšla ve stejném období.

15. 08. 2017 12:01

- adrian

Ripper tady zpiva o tridu lip, nez Halford na vsech nasledujicich deskach. On je ten posledni, kdo muze za to, ze ty dve desky nebyly prijaty. Proste chybela skladatelska invence. Uplne opacny pripad, nez Blaze u Maiden. Tam, zejmena na The X - Factor, hudebni kvalita rozhodne byla, ale pohrbil to zpev.

14. 08. 2017 21:32

Velmi dobré - mr.deadhead

Demolition mám velmi rád. V době jeho vydání jsem z něho byl sice chvíli zmatený. Ale po pár posleších jsem si k němu cestu našel. A nacházím ji celé ty roky od jeho vydání. Ripper exceluje a opět dokazuje, že na to má. A myslím, že je to hlavně on, kdo zachraňuje občas né úplně vyjímečné songy. Demolition u mě za 9.

14. 08. 2017 10:10

dobré - Jirka

Už to není tak dobré, jak Jagulator a hlavní chybu tam vídím právě tu rozpolcenost pokračovat ve vývojia nebo se zavděčit starým fans, kteří zamrzli u Turba..no škoda..ale i tak 7.5

31. 01. 2015 14:27

- Martin

Velice dobré album, respektive je i není. Je v něm hodně dobrého muzikantství z ruky Glenna Tiptona, ale chybí tomu bohužel jakákoli "korektura". Nehitové, sterilní a suché. Místy jsou skladby prázdné, místy přeplácané a přesto prázdné. Osobně si ale Demolition poslechnu mnohem radši než Redeemera nebo Angela.

30. 01. 2015 10:42

- František Šafr

Album, které Judas Priest srazilo na kolena. Skvělý zpěv, ale špatné skladby. Rob Halford jako skladatel a tahoun kapely zkrátka chybí. Ale přiznám se, že Rippera je mi líto, protože do toho dával všechno (o čemž svědčí i jeho výkony na koncertech).

30. 01. 2015 0:43

Nemůžu - Gogo

říct, že je to úplně špatné album. Ale prostě se mi pod kůži nedostalo. Nakonec jsem ho prodal. Myslím, že kdyby mělo tak o polovinu kratší stopáž, bylo by daleko přijatelnější.

29. 01. 2015 20:45

- Kamil

Výborné album! ...jedno z mých nej od Judas...

29. 01. 2015 17:10

- Demonick

Návrat k typickejšiemu soundu vyšiel u albumu Demolition akosi iba z polovice. Máme tu síce niekoľko výborných skladieb (Lost and found, Metal Messiah, Feed On Me, One On One a najmä Hell Is Home), no všetko je zabalené do akosi nevýrazného zvuku + zabijácka stopáž. Owens však opäť exceluje, takže jeho následný vyhadzov považujem za chybný, hoci asi nevyhnutný krok. Od tohto albumu totiž podla mňa Judas Priest iba tápajú...PS: z turné opäť vznikol kvalitný živák Live In London (doporučujem!). PS2: taktiež absolútne nechápem to ignorovanie obdobia 1997 - 2001 na všetkých výberovkách a hlavne koncertoch. Hneď po opätovnom nástupe Roba Halforda totiž Tipton v rozhovoroch prehlasoval, že kapela bude do setlistov zapájať aj tieto dva albumy. Smutné...

29. 01. 2015 10:11

- rainmaker

já mám obě desky s Ripprem rád a Demolition řadím výš než předchůdce...někdy mi vadí jak se kapela distancovala od těchto alb napr. box všech vydaných alb, ale jen s Halfordem :) rád bych si na koncertě poslechl jakoukoliv skladbu z tohoto období v podaní Halforda

29. 01. 2015 9:39

Tak, - b.wolf

Kolík to vystihl přesně; krom snad Love and found nemám stejně jako u Jugulatora nejmenší potřebu tyhle JP vlastnit, natož poslouchat, Owens je dobrý frontman, ale Halford je u JP prostě nenahraditelný, to je bez debat. Bez hodnocení.

29. 01. 2015 8:25

Jediné... - Kolík

...o čem lze u Demolition diskutovat je, zda je stejně děsivé jako Jugulator, nebo ještě hrůznější. A toto téma vystačí jen na malou chvilku, poté mizí celé album v definitivním zapomnění.

29. 01. 2015 6:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07941 sekund.