RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku dEMOTIONAL - Tarassis


- Jirka Čáp

Poslechl jsem a docela mě to baví. Pro fanoušky The Unguided,Sonic Syndicate nebo Amaranthe ideální záležitost. Za mě tak 6 - 7.

26. 02. 2015 18:23

- Crust

Savapip: chápu, ale takhle vzniká vývoj, někdo kopíruje bez vlastní invence, někdo vezme svoje vlivy a postaví z toho něco nového, ať už vědomě nebo nevědomě. Někdy je to pevné a stabilní, někdy to holt ale moc nedrží pohromadě a trochu se to hroutí, jako v případě recenzované nahrávky, ale tak aspoň to kluci zkusili :) 4,5 je podlě mě ale moc příkré hodnocení, myslím, že 6-7 si zaslouží, ale holt to vidíme každý jinak :)

21. 02. 2015 17:31

- Savapip

to Crust: přiznám se, že příliš tvojí úvaze nerozumím. Osobně to vnímám tak, že pokud se kapela snaží chytit každý vítr, který letí kolem a chce urvat kousek z Abby, kousek z Amaranthe, kousek z Amon Amarth, kousek z Europe (kapely ber jako příklad mišmaše, nikoliv konkrétních zdrojů v tomhle případě) a nepovede se jí z toho umotat něco, co drží pohromadě, tak spíš než o tom, že to mají v krvi to nasvědčuje určitému kalkulu. Ale je to věc názoru, neříkám, že se nepletu ;-)

21. 02. 2015 16:05

- Crust

No, zezačátku mě tohle album chytlo hodně, až tak, že se to vyšplhalo někam hodně vysoko v mém loňském TOP žebříčku, ale po čase to trochu vyprchalo a ano, musím přiznat, že je to trochu prázdné, možná sem tam neupřímně znějící, někde podle šablony. Na druhou stranu je potřeba vidět to trochu v kontextu, Švédsko bylo vždycky hlavním dodavatelem chytlavé a hitové muziky na evropský trh, nejen v popu a tanečních žánrech, mají to prostě v krvi. Vinit tyhle kapely z prvoplánové snahy po úspěchu je dost krátkozraké, notabene když momentálně bodují v žebříčcích trochu jiné hudební ingredience, než na jaké vsadili např. zrovna Demotional. Spíš to ukazuje na neznalost těch, co tohle tvrdí...

21. 02. 2015 15:11

- Darandiel

Narazil jsem na ně náhodou a měl jsem velké naděje,ale měl jsem co dělat abych to vůbec dojel do konce. "Hero in Me" a "Illusions" jsou sice celkem fajn,ale zbytek je strašně prázdný...a to jsem fanda moderny :) (BTW:Jejich kolegové z labelu Deceptic vydali svěží,dravý a moderní debut...takže asi tak :) )

21. 02. 2015 1:40

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07749 sekund.