ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NEVHODNÉ PRO ABSTINENTY


Deny - Jirka

jsi správný demagog, to se musí nechat..Tak si říkám, jestli máš problém chápat psaný text, nebo jsi prostě jenom znuděný provokatér..každopádně si tady pleteš Diskuzi a Polemiku. Nikdy jsem se napasoval do fanouška Alkeholu co má potřebu bránit jejich tvorbu, nebo se navážet do něčí kritiky, ale navážím se do způsobu jak to děláte..ale nepočítám, že tomuhle porozumíš..přeji hezký den

3. 04. 2015 15:54

To Jirka - Deny

Neobhajuješ, protože nemáš argumenty, nebo víš, že nejde obhájit neobhajitelné. Tak se raději navážíš do nás, co odmítáme adoraci alkáčského humusu. Kdosi už tady napsal, abyste ty a tobě podobní už nechlastali, změny budou nevratné! :-)

3. 04. 2015 5:51

Deny - Jirka

na konstruktivní kricice nic špatného není a díky bohu nám to demokracie umožňuje..jen je rozdíl kritizovat, urážet a ponižovat. To že se alkeholu zastavají její samotní odpůrci kapely ( viz. Pepsi Stone ) o úrovni vaší a vám podobným kritikům něco svědčí. Nemám důvod něco obhajovat před lidma se kterýma se nedá debatovat.

2. 04. 2015 22:17

- Bubák

Deny, ty se buď strašně nudíš, nebo si s tebou nikdo nechce povídat. :-D Nebo oboje?

2. 04. 2015 20:43

- Deny

Humus zůstane humusem, i kdybys nám přilepil Lenina na čelo. Podstatou demokracie je, že můžeme kritizovat, co se nám nelíbí. A ty bys nám to chtěl upřít? Spíš napiš něco pěkného na obhajobu své kapely, i když chápu, že je to daleko těžší, než lacině kritizovat kritiky. :-)

2. 04. 2015 20:07

- Jirka

nestačím se divit, kolik je tady chytrolínů, co mají neustále potřebu hodnotit vkus ostatních lidí...kde se bere ta arogance vnucovat ostatním svůj vkus a posmívat se ostatním ? přesně tohle tady dělal bolševik...a jestli nechápete rozumné názory, že to je prostě nenáročná zábava, tak je mi vás celkem líto.

2. 04. 2015 19:50

- Tttt

Proboha lidi. Jestli jste ochotní po 10 pivech poslouchat Alkehol a podobné spolky, tak byste měli přestat chlastat, protože účinky působení alkoholu na mozek jsou nevratné.

2. 04. 2015 12:19

- Deny

Jestli má Šafřík právo ohodnotit tenhle brak tolika body, jestli si redakce myslí, že tento šunt na webtine patří, pak kdokoliv ze čtenářů má právo napsat, co si o tom myslí. Od toho je diskuse, neníliž pravda? V silně negativním názoru na tuto trapnost jsem zajedno s Kolíkem, Radimem i některými dalšími, ať se to Alkáčům líbí nebo ne. Stačí? A teď fanoušci můžete klidně chválit, jaká je to prima muzika! Směle do toho!

2. 04. 2015 12:09

To Kolik - htaedas

V jednom Tvém níže uvedeném příspěvku píšeš, že u kapel, které nemáš rád, tak nečteš recenze. Tak proč jsi se vůbec začal v diskusi k recenzi Alkeholu vyjadřovat? Pouhá potřeba vyjádření opovržení?

2. 04. 2015 10:27

To: František Šafr - adrian

Pro me je to taky nepochopitelny. Ja si nedovedu predstavit, ze bych sel navazet do fanousku pod kazdou recenzi kapely, kterou nemam rad. Uplne mi unika smysl. Vim prece jasne, ze muj nazor na danou kapelu se stejne nikdy nezmeni a at si ji posloucha, kdo chce. Proste to neni muzika urcena pro me, ale to neznamena, ze ji nemuzou mit radi jini.

2. 04. 2015 9:47

To Šafřík - Kolík

Když psal Pepsi tento úvodník, tak asi očekával, že v diskusi pod ním bude zábavná debata, ne? Nebo myslíš, že mělo následovat mlčení či jen oslava této "muziky"? :-) Jinak jsi asi špatně přečetl můj příspěvek o (ne)respektu, neboť jsi se se svými argumenty neposunul ani o milimetr. Ale nic ve zlém...

2. 04. 2015 9:10

Jestli... - Kolík

...celá tahle debata ohledně, cituji: " muzikantů bez špetky sebeúcty" byla užitečná k tomu, aby Pepsi přislíbil recenze Garyho Moora, pak byla moc užitečná. Děkuju předem a rovněž se těším! :-)

2. 04. 2015 8:35

- František Šafr

Je strašně zábavné číst, jak se lidé dokáží dohadovat nad tím, že nějaký pisálek (já) napsal recenzi na kapelu Alkehol. Kdo má rád Alkehol, tak si ji přečte. Kdo má rád Dream Theater, Dimmu Borgir atd., tak si přečte recenze další. Já také nerýpu do black a death metalu, protože nevím, jaký smysl má v hudbě zvracení do mikrofonu a drtění kytar bez jakékoli melodie. Ale rozumím, že mnohým se takový nářez líbí a nezatracuji je kvůli tomu. Každý má rád to své a ostatní by to měli přece respektovat.

1. 04. 2015 23:45

- adrian

Jaky argumenty? Ty meles furt dokola to samy, spis se divim, ze jsem se do tehle demagogicke debaty (byt s dobrym umyslem) vubec nechal zatahnout. Clovek, kteremu tak moc lezi v zaludku zrovna tak pohodova a nekonfliktni kapela, jako jsou Alkehol, ma asi nejake problemy s vlastni identitou. Jinak si to nedovedu vysvetlit. Nicmene preji Ti at najdes sve misto v zivote.

1. 04. 2015 21:04

- Kolík

Nápodobně, když ti došly argumenty. Přeji ti pěkný večer.

1. 04. 2015 20:03

- adrian

Mne je zase lito lidi, kteri maji potrebu neustale jinym vnucovat svou pravdu. Musis mit tezky zivot ...

1. 04. 2015 19:25

Vidím... - Kolík

...že zdejší Alkeholisti si oblíbili konstrukci o tom, že protikladem jejich adorované kapely je Dream Theater. Hluboký omyl. "Trapnost provozovaná muzikanty bez špetky sebeúcty", jak velmi trefně definoval Radim, nemá protiklad v progresivním metalu, ale ve všem, co dává nějaký smysl a vytváří nějakou muzikantskou hodnotu, třeba i s velkou nadsázkou (Anthrax), se značnou komerční orientací (Bon Jovi) nebo zaměřením se na nechutná témata (Cradle of Filth). Naštěstí takových alb hodnocených na tomto webu je většina, a to samozřejmě i těch, které neposlouchám a recenze k nim nečtu, neboť je nemám rád (např. právě Dream Theater). Pokud Alkeholisti necítí ten rozdíl, pak je mi jich upřímně líto.

1. 04. 2015 18:55

- adrian

Nekdo si holt v hospode po deseti pivech rad pusti Alkehol a jinej bude sofistikovane rozebirat, jestli to desetiminutove Petrucciho solo nemohlo byt jeste o par minut delsi. Tezko rict, s kym bude vetsi sranda :-)

1. 04. 2015 17:04

Pepsi... - Kolík

...výborně. To je konečně ODPOVĚĎ! Děkuji a budu se těšit!

1. 04. 2015 9:49

- htaedas

Pro ty, kteří nemusí Alkehol: proč se vůbec tou recenzí zabýváte, když tuto kapelu nemusíte a neposloucháte jí? Proč ztrácíte čas čtením recenze kapely, kterou nemáte rádi ba dokonce nenávidíte? Nechápu. Asi si skutečně potřebujete potvrdit svoji pravdu. Já na tomto webu čtu jen to, co mě zajímá a co poslouchám a max. se holt podivuji, když se recenzentovi příslušné album nelíbí jako mě. Ale řeším to u muziky, kterou mám rád. Jak už tu někdo napsal, že zrovna Alkehol bude někomu tak ležet v žaludku?

1. 04. 2015 9:31

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07736 sekund.