MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DRAGONFORCE - Ultra Beatdown


- GNT

DRIUD: já tu IR nehodnotím, možná je opravdu horší než předešlá dvě alba. Cituji: "Já sám mám rád speedmetal. Respektive speedmetalové skladby." Ano, tohle je přesné, neexistuje žádný speedmetal, jedna kapela žánr nedělá, existují jen, v rámci power metalu, speedmetalové skladby. A dodám - kapely na nich většinou nijak nestaví, nijak je neupřednostňují, netvoří z nich páteř koncertního repertoáru a posluchači těchto kapel se většinou chovají podobně jako hudebníci. Speed metal je jen velká habaďůra, objektivně vzato neexistuje (a nikdy neexistoval), přesto se proti němu hodně lidí vymezuje, často slouží jako příklad špatné hudby, špatného vkusu.

30. 05. 2016 11:16

to GNT - DRIUD

Trochu paradox, ale zkusím nabídnout svůj pohled. Já sám mám rád speedmetal. Respektive speedmetalové skladby. Ale i přesto, že jsou Dragonforce pravděpodobně jediní, kteří hrají téměř výhradně speedmetal, i já považuji tohle album v rámci žánru za podprůměrné. Proč: zaprvé, protože samotní Dragonforce už předtím vydali mnohem lepší alba. A zadruhé - existuje opravdu mnoho speedmetalových skladeb od spousty kapel (které sice nehrají jenom speedmetal, přesto speedmetalové skladby ve svém repertoáru mají), se kterýma se to dá porovnat a v mých očích sbírka písní na tomhle albu Dragonforce patří spíše k těm slabším speedmetalovým skladbám, co jsem slyšel. Abych to shrnul - i jediná speedmetalová kapela na světě může hrát špatnej speedmetal :-))

30. 05. 2016 10:55

- GNT

V rámci stylu podprůměr? Jelikož - budeme-li speedovými puristy (a já jím jsem) - jediným zástupcem stylu jsou jen Dragonforce, je to dosti zábavné sdělení. Ano, tato skupina může být poměřována jen sama sebou, nemá rivaly, nemá kolegy, jaká je, takový je speed - a naopak. Jsem-li příznivcem tohoto stylu, musím mít Dragonforce rád, jinou možnost nemám. Všechny ostatní kapely, které jsou často nesmyslně zahrnovány do kategorie "speed" jsou jen power spolky, které tu a tam umístí na album jeden, dva, max. tři speedový (nebo rádoby speedový, to píšu pro ty, kterým stačí minuta speedu v 5 minutové skladbě, aby se z ní, jako speedové, radovali) songy.

30. 05. 2016 8:27

- adrian

Anonim: Ja taky nejsem povrchni, ale kdybych mel kazdou desku poslouchat 40x a teprve pak zhodnotit jeji kvality, tak bych nesmel chodit do prace, nesmel bych spat a den by musel mit 36 hodin :-) Ale kazdemu co jeho jest.

29. 05. 2016 19:51

- Anonim

to adrian: Nejsem povrchní, abych zavrhnul desku po jednom poslechu. Já prostě nejdřív každou desku pořádně naposlouchám a až pak si na ní udělám názor. Člověk pak přijde na chuť i složitějším věcem, které ho při prvním poslechu spíše odrazovaly. Bohužel téhle nahrávce jsem na chuť nepřišel ani tak.

29. 05. 2016 9:57

9/10 - adrian

Me spis zarazi, ze nekdo posloucha 40x album, ktery se mu nelibi - to teda klobouk dolu :-) Jinak u me dobry. Ani jedno album se ZP za mikrofonem u me nemuze dostat min jak devitku.

28. 05. 2016 9:22

- htaedas

Ale no tak, napsat, že první song skvělý a zbytek nuda? Když je to vlastně furt to stejný? Rychlý? Melodický? Se super refrény? Buď to beru celý anebo vůbec.

28. 05. 2016 0:50

- b.wolf

už to bohužel šlo do kopru. První song skvělý, zbytek sáhodlouhá nuda. A po odchodu ZP Thearta definitivně end. První desku ale poslouchám nejčastěji, to bylo tehdy jako zjevení... tahle, ani dobrá, jednu za úvodní song. 1/5

27. 05. 2016 14:40

4/10 - Anonim

Tohle je jediné album Dragonforce, které mám opravdu naposlouchané a troufám si říct, že to není žádný zázrak. Přestože jsem ho slyšel asi 40x, tak mě nikdy nechytlo. Ostatně stejně jako jejich předešlá tvorba. Ta muzika je strašně kolovrátková a vzhledem k tomu, že tahle deska je dlouhá jak prase (včetně bonusů 70 minut), tak neskutečně nudí. V rámci stylu je to rozhodně podprůměr (tedy 4/10).

27. 05. 2016 11:04

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08485 sekund.