DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KERN - Mistr čas


Kotoucek - Jiri87

Darebáááci!! :D Já si to celou dobu myslel...!! :D :D

3. 08. 2016 12:38

Jiri87 - Kotoucek

jasne. konkurence z kapely Puls sla tehdy kolem studia a nenapadne se prosla pobliz zaznamoveho pasu s velice silnym magnetem, a co cert nechtel zrovna v miste kde bylo nahrano Blizko nas. to byli ale hajzli co?

3. 08. 2016 12:17

Zná někdo odpověď?? - Jiri87

Proč tam proboha chybí největší hit kapely Blízko nás??

3. 08. 2016 10:45

jsem star a nemocen - David

a to kdybyste deti slyseli zpivat samotneho Pepsiho to je teprve zazitek :oD

3. 08. 2016 10:22

Jiri87 - Deny

Já určitě nemyslím svou kritiku zle. My (nebo aspoň já) nejsme nevděční, byli jsme velice rádi za seriály, které daly redakci určitě hodně práce. A taky jsme pěkně poděkovali. A poděkujeme zas.

2. 08. 2016 15:39

- Deny

Musím s Kolíkem souhlasit v tom, že Pepsiho nechuť ke Coverdaleovi čouhá z jeho recenzí jak sláma z bot. Purple album je studiové album a přenášet do jeho recenze zážitky z koncertu čtyři roky nazpět a tvrdit, že >to< tam autor slyší, je opravdu noncens.

2. 08. 2016 15:25

To Pepsi - Kolík

1. Od toho diskuse je, aby se v ní tříbily názory. Když ti vadí, co tu rozebíráme, tak ji zavři a můžeš dále žít v přesvědčení, že vše co zde napíšete, je naprosto perfektní. :-) 2. Nikdo neupírá recenzentovi právo na subjektivní zhodnocení desky, to zde nikdo nekritizuje. Všechno má ale své meze a ty jsou překročeny v momentě, kdy si recenzent léčí bůhvíjaký mindrák tím, že v jednom jediném textu považuje za důležité několikrát sdělit: "Největší problémem desky je ale paradoxně zpěv", "David Coverdale na pódiu spíše trpí", "pan Bílý had (leckde hluboko) pod svým vokálním průměrem." Ty jsi to z té studiové, profesionálně vycizelované nahrávky fakt poznal??? To nemůžeš myslet vážně!!! 3. Do těchto excesů pak logicky zapadá moje kritika permanentní adorace produkce tuzemské tancovačkové scény, která, kdyby mohla dělat aspoň jednou v životě dělat Whitesnake předskokana, tak by to byl její největší životní úspěch. Proč se proboha všichni recenzenti tohoto webu bojí použít přesný termín "tancovačka"? Proč? Nechápu. Vždyť je to pravda! Skoro nikde jinde už tyto kapely nehrají a dříve to taky nebylo o mnoho lepší. Proč tedy chybí objektivní pojmenování? Proč chybí korektní srovnání? Coverdale je podle tebe zpěvák, z jehož nahrávky je slyšet, jak mizerně zpívá, zatímco třeba Křížek (tvoje recenze Návratu krále), cituji: "... je rozhodně jeden z nejlepších vokalistů, kteří kdy běhali po České republice, potažmo snad i po Evropě" a "Kreyson zní mladě, neotřele a těch osmnáct let jako by neexistovalo". Proti Křížkovi nic v zásadě nemám. Ale jestli on je ta evropská hvězda a natáčí desky za 8/10, zatímco Coverdale (5/10)je "dýchavičný, přestárlý a chvílemi... je vám ho až líto, když slyšíte, jak mu to prostě nejde", tak to je úmyslné překrucování reality. Se subjektivní recenzí to nemá nic společného. Proč? Protože v té nahrávce nic takového slyšet nemůžeš, neboť je zcela profesionálně udělaná, a byla by, i kdyby Coverdale neuměl zpívat vůbec. Na rozdíl od mnohé tuzemské produkce, která nemá prachy na to si zaplatit kvalitní studio, producenta apod. A to je to, co mi celkově nejvíc vadí. I když recenze jsou subjektivní, recenzent by se měl snažit o určitý nadhled a účelově netvrdit nesmysly.

2. 08. 2016 11:12

- Supermartonátor

Vidíte a vy jste nadávali na mé Babymetal:-)))

1. 08. 2016 22:15

- Savapip

to Kolík: na doplnění jen k té mé logice, nepamatuju si přesně tu debatu, kde jsme řešili výběrovku Grave Digger, ale určitě jsem v ní tvrdil, že mě nebaví psát recykláty skladeb vydaných na jiných řadovkách, což není případ desky „Mistr čas“, a to je ten rozdíl v tom, proč Kern jó a GD né. To Adrian: The Offspring letos určitě ne a seriály na příští rok ještě nejsou rozebrané. To Pepsi. Radši neslibuj, že to nebudou „tancovačky“, kdo ví, kam to jednou dotlačíme :D

1. 08. 2016 19:45

- Pepsi Stone

Já jsem sice pro Black Sabbath než pro Alkehol, ale je to jen otázka vkusu toho člověka. Co se týče Offspring, tak nevím, jak u kolegů, u mě zatím seriál na pořadu dne není, ale pokud vyjde nová deska, určitě se tu objeví.

1. 08. 2016 10:57

- adrian

Ja osobne treba vzdycky radeji volim Alkehol pred Black Sabbath a necitim se kvuli tomu jako hudebni analfabet :-)) Jinak ciste teoreticky, nechysta nekdo serial o The Offspring?

1. 08. 2016 10:49

- Pepsi Stone

Přátelé, já se nestačí divit, co se to tu rozebírá... "Purple Album tu dostane 5 bodů, na Mooreovu Blues for Jimi nebo Exhumation od Grave Digger tu místo není a na výběry této příšernosti ano?, to už je trochu přes čáru. Nikdo nemá patent na vkus a určitě to není tak, že Whitesnake, Gary Moore nebo Grave Digger jsou nadřazenější ostatním (tyhle tři jména jsou příklad). Ono se totiž stává, že někdo dá přednost Alkeholu před Black Sabbath. Může to, pro tebe Kolíku, být nepochopitelné, ale je to tak. Navíc nesrovnávej Purple Album a Kern. Whitesnake jsem psal já, Kern Sava. A každý na to může mít odlišný názor. Od Kernu jsem kupříkladu slyšel jen dvě desky a možná se budeš divit, debutu bych dal hodnocení přesahující 7 (Lovci žen samozřejmě hodnotím jako odpad) a u Purple Album bych i dnes hodnotuil pětkou, ale NELZE (!!!) srovnávat dvě různé recenze na dvě různé desky a kapely. Pro Richarda T. bych jen připomněl, že tyto stránky, ač mají slovo "metal" v názvu, jsou orientované šířeji. Metal tu samozřejmě je zastoupen hojně, ale i do budoucna tu budou rockoví, bluesoví, punkoví, coroví interpreti atd. Ovšem můžu tě ujistit, že "Kroky české tancovačky Forever" se z toho tady určitě nestanou.

1. 08. 2016 10:31

- Jiri87

Chlapi, zbytečné se hádat... Je to jednoduché: Zajímá mě článek? Přečtu si jej. Nezajímá mě článek? Nečtu jej... Jak jednoduché. :p Buďme vděční chlapům z redakce, že máme co číst a u čeho o hudbě debatovat!! :) Více bych to nepitval...

1. 08. 2016 9:59

Čapkova definice literárního k - Jiri87

"Literární kritik je člověk, který radí spisovateli, jak by on napsal knihu, kdyby to uměl."

1. 08. 2016 9:56

- htaedas

Co si pamatuji z jiné diskuse, tak se Savapip od recenze na Grave Digger zcela nedistancoval, ale připustil, že by mohla být v rámci seriálu. A recenze výběrovky Kernu také vyšla v rámci seriálu. Takže asi tak.

1. 08. 2016 9:19

To Anonim - Kolík

Nestojí mi za to, abych komentoval tvé nesmysly o GM a Whitesnake. Jenom jedna věc: já jsem si nic nevynutil, vyjádřil jsem jen přání, stejně jako celá řada dalších lidí, a za to jsem také redakci chválil a děkoval. Jestli sis nevšiml, tak existují i čtenáři, kteří nesdílí jásání nad každým tuzemským agrometalovým výtvorem a rádi si přečtou recenzi na alba, která mají v historii světového rocku a metalu co říci.

1. 08. 2016 8:51

To Savapip - Kolík

Já jsem si tu větu samozřejmě přečetl. Proto také polemizuji s tvým názorem, že, parafrázuji: "Kern svou výběrovkou přinesl pozitiva". Dobrá, tak jo, je to tvůj názor. A zároveň tedy platí, že Grave Digger obdobnou výběrovkou tedy nepřinesl nic? Proto ho hodnotit nebudeme? :-) Tak je to myšleno? Jestli ano, tak to je to, čemu nerozumím...

1. 08. 2016 8:45

4 Anonim a Kamil - Deny

Tak to já se rád přidám k těm pěti lidem, když myslíte, že k nim v hospodě nikdo nesedá. Jinak chápu, že Savapip píše i o Kernu. Z některých příspěvků je zjevné, že určitá skupina čtenářů není schopna svým mozkem vstřebat nic náročnějšího a v hospodě je přece třeba si občas něco zabékat. :-)

1. 08. 2016 8:39

- Kamil

Savo peč na ně, to je dokola pořád těch samejch 5 lidí, který sedí u kompu a píšou a píšou ty svoje rozumy...jako kdy vznik heavy metal a podobně :) V hospodách mívaj svůj stůl, ale nikdo si k nim nesedá...

31. 07. 2016 22:20

- Anonim

Kolíku, Kolíku, ty jsi věčný stěžovatel. Člověk by řekl, že když už sis vynutil seriál Garyho Moora, že dáš alespoň na chvíli pokoj a ono ne. Kern zrovna také nemusím, ale rozhodně mají blíže k metalu než právě Gary Moore, tj. když už tu může být Moore, který je stylově fakt dost mimo, tak proč by tu nemohl být seriál Kern. A co se týče té zbytečnosti od Whitesnake, která byla vydaná snad jen z komerčních účelů, tak tady je 5 bodů skoro zbytečně moc.

31. 07. 2016 22:16

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07896 sekund.