ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GUNS N`ROSES - Chinese Democracy


CHD - rumcajs

Tak jsem tomu po delším čase dal zase šanci, ale prostě to není můj šálek kávy. Staré Gunsy zde nehledejte, tohle je prostě jiná kapela .Ta deska má své nepopiratelné kvality, hlavně produkční a Axel zní dobře. Mně se ale prostě tento druh hudby moc nelíbí. Subjektivně za 6.

26. 02. 2022 8:16

9/10 - Deny

Nejsem zarytej fanoušek kapely, i když vlastně všechna řadová alba mám a všechna se mi líbí, i když ani jedno není za 10/10. Stejně tak je tomu u Chinese Democracy. To je hodně povedené. GNR nestojí na místě, na rozdíl třeba od Metallicy, která točí stále horší a horší desky a už neví kudy kam. Je sice škoda, že má GNR ve vydávání alb tak obrovské pauzy, ale je lepší na trh nepřijít s ničím, když není invence, než tlačit do lidí s..čky. Na Democracy je invence a skvělých písní víc, než dost. Je to prostě moderní nahrávka, která se hodí na celonoční pařbu v novém století tak, jak se Iluze hodily na celonoční pařbu ve století minulém. Za Chinese Democracy si Axl zaslouží alespoň 9/10. Třeba se dočkáme dalšího posunu se Slashem a dalšími navrátilci.

16. 12. 2016 16:51

Chinese Democracy... - Kolík

...je slušná, hudebně mnohovrstevná deska, i když nepatří mezi mé nejoblíbenější. Cením si zejména toho, že se Axl posunul zase o kus vpřed. Po těch mnoha letech by jiní v jeho situaci raději natočili něco "na jistotu". On ne, má svou hlavu, a před tím je třeba smeknout. 8/10

16. 12. 2016 14:59

Reakce - Gogo

Jsem celkem zarytej fanoušek GNR a nové album se mi zkrátka nelíbí. Zkoušel jsem se do něj dostat opravdu dlouho. Na koncert se taky chystám, takže kapelu jsem kvůli tomu albu neodepsal. Občas se stane, že holt nejsou úplně všichni spokojení. Přeci tu už tolikrát zaznělo, že se jedná vždy o subjektivní názor. Aneb - není na světě zloděj ten, který by ukradl všechno všem :)

16. 12. 2016 14:17

- Pepsi Stone

Negativní reakce na tuto desku chápu, ale na druhou stranu jim vůbec nerozumím. Je tu sice pár horších míst (Riad, IRS), ale jinak je to parádní album. Možná to bude dané tím, že lidi po takové době čekali bůhvíco. Svatý grál? Kuličku z prdu? Jinak 4. 7. na letišti je takřka povinnost, proto už lístek mám hned pod pódium.

16. 12. 2016 9:40

- JonathanGray

Nejvíc oceňuji, že se recenze nenese na všeobecné vlně hejtu, která zapříčinila, že v době vydání by si o kapelu slušnej člověk neopřel ani kolo. Pochopitelně tomu Axl nahrával svým excentrickým chováním. Pokud se od toho dovedete oprostit a vnímat jen písničky, zjistíte, že jde o velmi dobré věci s prvotřídní produkcí. Je to deska udělaná po staru, objemný booklet u Cd, rozevírací LP, paráda. Pepsimu dík za tuhle legendu a sejdeme se 4.7. na letišti, lístky už jsou doma.

15. 12. 2016 21:25

- Demonick

VELKA vdaka za dalši krasny serial do zbierky. Ja naopak s CHD nemam najmenší problem a nahravku si pri kazdom púštani doslova užívam. Asi to bude rúhanie, ale dokonca ju mam svojim spôsobom radšej ako UYL I/II (tam bolo pre mna ozaj mnoho vaty...) 9/10

15. 12. 2016 17:59

3/10 - Gogo

Dával jsem téhle desce několik let šanci, že si v ní neco najdu a nakonec šlo CD z domu.

15. 12. 2016 17:05

- Pepsi Stone

Díky za pochvalu, jsem rád, že i dobře vyšlo načasování celého seriálu, v době, kdy oznámili pražský koncert na příští rok. Jinak na Davida Bowieho si zálusk zatím nedělám, nemám jeho diskografii tak zmáklou. Ale možná do budoucna...

15. 12. 2016 8:41

díky - Griffith

Díky za speciály o GNR. Moc fajn čtení. Nechystáš se i na tvorbu Davida Bowieho?

15. 12. 2016 7:17

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07913 sekund.