ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku W.A.S.P. - Kill Fuck Die


- Jimmy

Tak týhle desce jsem nikdy nepřišel na chuť.Ještě jsem nečetl recenzi na Helldorado,ale ta je pro mě určitě opět návrat ke kořenům.Na KFD oceňuju snahu o změnu,ale bohužel jako skalní fanda,nic pro mě.Vlastním opět original cd,jako skoro vše od WASP,ale tohle byli vyhozený prachy

1. 07. 2017 3:04

- Martin

Uznávám, že v druhé polovině devadesátých let bylo rozhodně lepší vykročit do nezmapovaných vod a pokusit se jít s dobou než dělat nové verze starého. Nabízí se otázka jak by album vyznělo, kdyby Blackie přenechal produkci někomu zkušenějšímu v daném žánru. Do dnes na mě album působí, že z něho šlo vydolovat ještě mnohem víc. 7/10

30. 06. 2017 9:35

- Sarapis

Tak kopnout do Helldorada určitě není problém:) Ale i když vezmu třeba parádní Headless Children, tak i vůči ní pro mě KFD krásně obstojí. Na jedné straně jsou hity a nátlak řekněme v tradičním duchu, na druhé straně je násilí, zlověstná atmosféra a nezvyklé pojetí waspovské melodiky. Obojí od jedné kapely, dám si na co mám zrovna chuť, paráda:)

29. 06. 2017 16:05

- Fenris 13

Jak moc dobrá deska KFD je, vynikne zvláště při srovnání s Helldoradem. Tam, nikoliv na KFD, je bolestně znát absence silných skladeb.

29. 06. 2017 15:53

- Pepsi Stone

Odvahu ocenit lze. Energii a atmosféru rovněž, ale přece jen je zde cítit absence vyloženě silných skladeb. Přesto pořád ještě dobrá deska.

29. 06. 2017 15:34

Jako - Domy

fanouška klasického období mě tohle album v době vydání rozhodně nenadchlo. Putovalo na dlouhý čas do police. Časem jsem si na něm pozitiva našel a uznávám, že má svoje kouzlo. Také je potřeba ocenit odvahu vykročit jiným směrem. Ve sbírce dodnes zůstalo. U mě je tak za 7/10.

29. 06. 2017 15:18

KFD - Sarapis

Za mě rovněž plná palba. Je to silná a drtivá nálož a taky oceňuji tu odvahu. Stejně jako mají MDB svoje procenta, WASP mají KFD:-)

29. 06. 2017 14:50

- Fenris 13

Za mně má jedovaté monstrum K.F.D. rozhodně plný počet bodů, co by za takovou atmosféru dali dnešní blekmetálisté! Přitom třeba titulní song je naprosto klasickou W.A.S.P. vypalovačkou, jenom lehce zabalenou do elektronického hávu. A závěrečná The Horror je čirou esencí šílenství a hrůzy. Netuším a snad ani nechci vědět, co se při natáčení honilo Blackiemu hlavou, ale stvořil další majstrštyk, který ani po letech neztratil na síle.

29. 06. 2017 9:42

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08565 sekund.