Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HAMMERFALL - Crimson Thunder


- Demonick

Nech si každý hovorí čo chce, koncerty Hammerfall majú vždy svoje čaro. Nedávno som na nich bol v Žiari n/Hronom a tomu vystúpeniu nechýbalo NIČ! :)

17. 09. 2017 14:37

Jako - Domy

délesloužící fanoušek mám Hammerfall uložené jako ty nové ze Skandinávie. Zrovna tohle jejich CD ve sbírce mám. Další už ale určitě nepotřebuji. Na koncert bych ale naopak určitě jet. Takže tahle kapela ve mě vzbuzuje vesměs pozitivní pocity.

17. 09. 2017 13:08

- Savapip

to adrian: bude, nejspíš ještě letos :-)

17. 09. 2017 12:13

- adrian

Mimochodem, fakt nebude recenze na Orden Ogan??? Zajimave, kdyz se clovek podiva kolik podprumernych kapel taky recenzi ma ...

17. 09. 2017 9:31

Kdysi - b.wolf

dávno jsem zaslechl Hearts on fire, v době kdy hudební svět byl otráven odpady jako grunge a nu-metal. Oživili zájem o klasický heavy metal, toť vše. Poslouchám mnohem lepší smečky, které Svedsko má, Hammerfall zůstává někde na úrovni našeho Kabátu.

16. 09. 2017 17:29

- Demonick

V tejto dobe som prvýkrát zavadil o Hammerfall a bol som príjemné prekvapený. Odporúčam hlavne nasledujúci živák One Crimson Night, kde kapela strieľa jeden hit za druhým.

15. 09. 2017 11:50

- Meres

farts on fire :DD

14. 09. 2017 19:50

- Crust

Na ten incident s půllitrem už jsem úplně zapomněl. Však už je to taky 15 let. Strašný. Jinak proto má taky Joacim v klipu tu jizvu nad levým okem a proto je to tak natočený - stín z levý strany.

14. 09. 2017 16:40

10/10 - Anonim

Úžasná nahrávka! Rozhodně nejlepší počin HammerFall a jedna z mých top 10 desek vůbec. Celé tohle album šlape, jak hodinky a není na něm jediné slabé místo. Navíc je na poměry heavy/power kapel neskutečně pestré, o chytlavosti ani nemluvě. Prostě paráda! Rozhodně s Paganem nesouhlasím v názoru na „In Memoriam“- je to jedna z nejkrásnějších instrumentálek, jaké jsem kdy slyšel (melancholická, procítěná až dojemná ale zároveň nesmírně chytlavá). Asi už vůbec nemá smysl zmiňovat se o tom, že je deska opět (tentokrát však brutálně) podhodnocená. Nepamatuji si, že by tu někdy byl nějaký seriál, kde by ani jedna zrecenzovaných desek nedosáhla na hodnocení 10/10 - holt budou mít HammerFall smutný primát.

14. 09. 2017 15:53

7/10 - adrian

Excelentni zvuk, jednoznacne nejvetsi deviza tohoto alba. Bylo uz videt, ze kapela dostala poradnej balik od labelu na nahravani. Jinak uz ale vicemene rutina, z me strany uz ne tolik uveritelne album. K te dobe se mi vaze i jedna neprijemna vzpominka. Hammerfall hrali tehdy v Plzni s Edguy a cela kapela sedela pred koncertem na lavicce asi 10 metru za plotem, kam se nesmelo. Sli jsme s kamosema za nima, jestli by nemohli tech par metru prijit k plotu, abychom se s nima mohli vyfotit. Jedinej, kdo se zvedl, byl Magnus Rosen, ostatni ani neodpovedeli. Nevim, jestli meli nejaky problemy nebo co, ale to zklamani ve vzpominkach zustalo.

14. 09. 2017 9:54

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08534 sekund.