ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PINK CREAM 69 - Headstrong


to all.. - Jenos

Díky za recenzi. Souhlasím s rozborem, ale asi bych tak vysoko nehodnotil. A mnohé tu bylo už přesně napsáno.. Nepatřím zrovna k těm, kteří pořád točí staré desky a na každou novinku se vždycky těším. PC69 mám všechny a poslouchám je moc rád. Skvělý kytary, melodie a valí to.. Prostě nadstardatní poctivej Hard n Heavy.. Až tedy na vyjímku těch grungeovejch shitů z 90 let. Ale drajv kultovních alb s Derisem toto opravdu nedosahuje. Ač je Readman výbornej zpěvák oproti Derisovi tam prostě něco chybí. A Deris je rovněž také geniální skladatel. To všechno PC69 teď chybí. A kecy typu ostuda u Helloween může říct jen někdo úplně hluchej a bez hudebního vkusu. Orre to vystihl přesně. Deris právě Helloween zachránil! Sorry...

22. 11. 2017 10:44

- orre

Pepsi Stone: vidím to úplně stejně. Poslední desky jsou takové normální. Nenadchnou a neurazí, ale ta vyjímečnost je dávno pryč. Readman je sice vynikající zpěvák, ale necítím tam to srdíčko co u Derise. Co dělá u Tank vůbec nechápu. Dnešní PC69 si vlastně poslechnu jen proto, že jsem fanda prvního období.

21. 11. 2017 15:29

- Savapip

no proto taky v recenzi ta zmínka hlavně o Europe - vždyt i ten vývoj u PC69 je naprosto úžasný a svým způsobem je derisovská a readmanovská éra mícháním jablek a hrušek. Příští rok na to mrkneme v seriálu důkladněji ;-)

21. 11. 2017 9:47

- Pepsi Stone

Novinku jsem tedy ještě neslyšel, ale co se týče songwrittingu u téhle kapely, tak jsou první tři desky s Derisem nedostižné. Může se mi sice Readman jako zpěvák líbit víc, můžou být alba jako Electrified nebo In10sity výborná (což jsou), může být Food For Thought skvělým experimentem (oproti seattleské vykrádačce Change), ale kouzlo, které měla jejich první éra se už nikdy nepodařilo zopakovat.

21. 11. 2017 9:37

- Bubák

Já si naopak myslím, že odchod Derise je to nejlepší, co PC69 potkalo. Protože David je jednoznačně lepší zpěvák. Co se týče skladatelství, není to zase jak Deris vykřikoval, že byl výhradním autorem. A staré skladby David dává absolutně bez problémů, jako by tam byl od začátku. Což se o Derisově působišti říci nedá a nedalo nikdy ani omylem. Zkrátka Deris mi tam vůbec nechybí. Nová deska je parádní a pořád roste každým poslechem. Po minulé desce má zase patřičný drajv, jako by kluky polil živou vodou a minimálně půlku skladeb lze zařadit jako koncertní tutovku. Hlavně je tam spostu vyhrávek, které se postupně vícero poslechama rozkrývají a ukazují svůj půvab. Doufám, že k nám kluci zase dorazí. Za mě 9/10. Pro mě určitě jedno z letošních překvapení.

21. 11. 2017 7:48

- orre

Pochopitelně to není žádná ostuda, ale záchrana Helloween! Kdo má všech 5 P pohromadě to dávno ví! Na mě naopak zatím působí novinka PC69 jako sterilní produkt a totální rutina! Deska z povinnosti. Kdyby nevyšla, nic se neděje. Neslyším v tom žádnou radost a zápal. Nevím, dal jsem tomu hodně poslechů a stále se nic nedostavuje. Prostě normální deska, která se v žádném případě nemůže vyrovnat prvním třem kultovkám s Derisem. Jeho odchodem odešel i nejsilnější skladatel. Za rok budu možná chytřejší.:-)

20. 11. 2017 20:41

deris - ich

Mel u nich zustat, co predvadi u tykvi je ostuda.

20. 11. 2017 18:44

PC69 - rumcajs

Přirovnání k Europe a Bon Jovi je dost trefné. V době před comebackem Europe jsem je měl spolu s T.N.T. za adekvátní náhradu. Ale tím oni nejsou, jsou svébytnou kapelou, stálicí a hudební a kvalitativní jistotou. Novinku jsem celou neslyšel, ale singly mají skvělý drajv a dost mi připomínají jejich top alba Electrified a Sonic Dynamite. A Readamn je bez debat jedním z nej hard rockových zpěváků současnosti, dokonalý nástupce Coverdalea.

20. 11. 2017 0:09

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08358 sekund.