DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BON JOVI - Keep The Faith


Z tohoto alba... - Kolík

...se dá vybrat osm vynikajících písní, včetně Fear, If I Was Your Mother nebo Little Bit of Soul, zbytek jsou tuctovky. Je to poslední slušná deska BJ, pak následuje už jen hudební tragédie. Za KTF u mě 8/10.

17. 04. 2018 16:35

- Pepsi Stone

O tom, že mu vlasy sežehl oheň jsem taky četl, ale když o tom tak přemýšlím, tak to byla pěkná blbost a ten sestřih jen marketingový tah. Já jsem tenkrát měl taky tuhle deska na nějaké polské kazetě a If I Was Your Mother tam bylo, ale chyběla Blame It On The Love... a půlka Dry Country! If I Was... je skutečně hodně tvrdá věc, která se hodila do devadesátých let, ale myslím si, že v tomto ohledu jí ještě předstihla Fear.

14. 04. 2018 10:02

If I was ... - Cloudie

O svém vztahu (či postoji) k Bon Jovi jsem psal k recenzi New Jersey. Ano, Keep The Faith je parádní album. Budu se opakovat, dalším albem These Days (včetně) u mě kapela, která pro mě tolik znamenala, skončila. Jen střípek. Keep The Faith jsem kdysi v brzkých 90. letech dostal jako dárek na MC od rodičů ze zájezdu z Polska. Aby se kazeta vešla na tehdy standardních 45 minut, chyběly tam dva songy, jedním z nich If I Was Your Mother. Když jsem to posléze asi po dvou letech náhodně slyšel někde v jukeboxu, neveřil jsem, že je to Bon Jovi. "Nehitovka", která se stala mou oblíbenou peckou, hrál jsem si ji furt....Bohužel, po pár letech se moje ikona stala hudbou pro starší a pokročilé, myšlení dalších alb jsem dodnes nepochopil. Ani nechci. Ale to je na jinou debatu a dlouhatánské vyprávění.

13. 04. 2018 22:59

- JonathanGray

Tenkrát bylo docela halo ohledně Jonova sestřihu. Psalo se, že se Jon kdesi na oslavě pritočil zády ke svícnu a bylo vymalováno. Ovšem to nebylo nic oproti vizáži s kterou se vytasil k Destination Anywhere...

13. 04. 2018 15:11

If I Was You Mother - Domy

mě hodně překvapila. Je to podle mě nejtvrdší věc, kterou kapela nahrála vůbec.

13. 04. 2018 14:39

Samozřejmě - Domy

vím, že Always není z tohoto alba. Musíte si vzpomenout, že tenkrát ještě nebyl internet. A desky se dostávali do širšího povědomí o něco později než v době vydání. Jen si prostě (možná už špatně) vzpomínám na tehdejší mediální povědomí o kapele. Desku si tenkrát někdo musel koupit, abysme si ji mohli poslechnout. A na základě toho co rotovalo v médiích jsme se báli, že to už není rock.

13. 04. 2018 13:00

- Crust

If I Was Your Mother je v jejich diskografii strašně přehlížená skladba. Jasně, je dost poznamenaná dobou vzniku, takovej relikt 90.let a hlavně zní, jako kdyby ji nenahrál Richie Sambora, ale Zakk Wylde, ale stejně je to super písnička. Z 90s Bon Jovi jedna z nejlepších.

13. 04. 2018 12:57

- Pepsi Stone

Protože Sava chtěl psát tenhle seriál, ale novodobější desky mu už moc blízký nejsou. Proto jsme si to rozdělili, že on do Keep The Faith a já zbytek. Tahle deska je pro mě srdcovka, protože jsem jí slyšel dřív než Slippery, New Jersey a všechny ostatní. Když vyšla, hodně mě tenkrát brali GNR, ale KTF mě chytla okamžitě.

13. 04. 2018 10:17

- JonathanGray

Blbě jsem četl. O rok starší, takže v pořádku rok 1994 :-) Merito věci zůstává stejne, na KtF nemohl být. A proč píše nějaké recenze Sava a nějaké ty? U mě Keep the faith za 8,5/10. Ve své době jsem jí moc nedal, přeci jen vycházelo mnohem víc street rockovych desek, které mi v 17 letech lákaly víc. Dry County jasně top song. Trochu mi na desce vadí jeji sound položeny ve vyšších stredech, kde absentuje basova složka

13. 04. 2018 9:06

- JonathanGray

To určitě neni z roku 1996. Na Crossroads (best ofka) vyšel, ale původně to byl singl z roku 1994. Pamatuju si to moc dobře, byl jsem na vojně a v radiu snad nehrali nic jineho. Některé česke zdroje uvadeji rok 1995, nicméně angl wiki říká 20. září 94

13. 04. 2018 8:59

- Pepsi Stone

Musím vás opravit oba, protože Always nemá samozřejmě s deskou Keep The Faith vůbec nic společného, ovšem není to singl z roku 1995, ale je o rok starší, kdy v září toho roku plnil funkci pilotního singlu pro kompilaci Cross Road, která vyšla o měsíc později.

13. 04. 2018 7:48

- JonathanGray

Always je singl z 1995

13. 04. 2018 7:18

Kvůli - Domy

změně image a v médiích neustále rotujícím Bed Of Roses a Always jsem tuhle desku na dlouhou dobu odsoudil a ani si ji neposlechl. Dneska ji ve sbírce mám a své si na ní najdu. Ale je to pro mě zároveň poslední stravitelné album. Dál už jen sem tam nějakej song.

12. 04. 2018 22:14

KtF - rumcajs

Překvapivě výborná deska, jakou od BJ v té době asi nikdo nečekal. Recenze sedí jak prdel na hrnec a já si jen přisadím, že album obsahuje snad nejlepší věc od kapely s názvem Dry County, která by čněla i na skvělé Blaze of Glory.

12. 04. 2018 0:15

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07975 sekund.