DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BON JOVI - Crush


- Crust

Já to vidím takhle: ano, Crush je z velký části popina, ale to jsou Bon Jovi už nejpozději od poloviny 90.let. Podle mě je tu potřeba ocenit pořád hodně kvalitní songwriting a pro Bon Jovi tohle album znamenalo druhou mízu, která pokračovala ješte na Bounce a vyschla někde na Have A Nice Day. Když už tu na metalforever jede Bon Jovi seriál, je potřeba na to přeci nahlížet v kontextu celý jejich kariéry - a je fakt těžký na tohle album shodit a nesnášet, když člověk ví, že o pár let později vydali dalších 5-6 absolutně prázdných alb, z nichž člověk nevyjmenuje ani jeden zásadní hit...

16. 05. 2018 18:56

- Cloudie

Mě by také zajímal dopad této desky na hudební scénu, páč to bylo spíše fiasko než úspěch. Ano, It´s My Life je jako stará klasika Bon Jovi, ovšem spolu s One Wild Night konec dalších nadějí. Když si přečtete i teď na internetu různé Rating či Reviews z amerických stránek, uvidíte, že je to hodnoceno hodně rozpačitě, od fanoušků z valné většiny 2 z 5 hvězdiček. Jistě se ale najdou lidi, kterým to pasuje. V tomto případě se ovšem řadím ke většině.

14. 05. 2018 21:19

- Pepsi Stone

Jonathan: Tady s tebou nemůžu úplně souhlasit. Píšeš, že úspěch Its My Life zapřičinil opětovny zájem rádií o stadionový rock a hair metal, ale tak tomu určitě nebylo. Úspěch Its My Life zapříčinil opětovný zájem jen o Bon Jovi. Dopad Crush byl sice veliký, ale prospěl jen kapele samotné. Podle mě ani nepomohl těm comebackům, protože k nim došlo buď před Crush (Poison, Kiss...) nebo až dlouho po něm (Mötley Crüe).

13. 05. 2018 12:41

- Cloudie

Jak jsem psal v minulých recenzích, od tohoto alba včetně jsem s mou oblíbenou kapelou skončil. Z kapely pro rockery se stala hudba, která se začala pouštět v mainstreamových rádiích a na srazu důchodců po 50 ltetech ze střední. Ano, světlým momentem je "It´s My Life", která navnadila zlomené skalní fandy si album pořídit, ale byla to v podstatě past. Kluci se možná mohli chytit za hlavu, že právě tato "výjimka" z těch s..ček album proslavila. Album hodnotit raději nechci.

12. 05. 2018 13:57

- JonathanGray

Velká škoda, že recenze nevystihla to nejpodstatnější a tim byl vliv, jaký měla deska na hudebni scénu. Z dobovych rozhovoru od různých kapel daného žánru lze dovodit, že uspech skladby Its my life (ač si o ní nemýslim nic hezkeho) zapřičinil opetovny zajem rádií o stadionovy rock a hair metal. Žanr který byl v amerických rádiích od dob grunge ignorován. Úspěch singlu a cele desky protrhnul stavidla a začatkem noveho tisíciletí se začaly reformovat "padlé" kapely. V tom vidím největší přínos, protože pochopitelně patřím spíše do skupiny fandící starším albům a trio desek Crush, Bounce a Have a Nice Day, jsem v době vydání taktně vynechal.

12. 05. 2018 11:05

Fakt hrozná... - Kolík

...s..čka. 2/10

12. 05. 2018 9:57

Když - Domy

jsem uslyšel poprve It s my life měl jsem opatrnou radost, že se BJ vrátili do svého, pro mě, nějlepšího období. Pořídil jsem CD a bohužel zjistil, že se tomu tak nekoná. Neříkám, že BJ sem tam nevyprodukují song, který se dá poslouchat. Výše zmíněný hit se dokonce může rovnat hitům z minulosti. Ale jako celek mě album nebavilo a už jsem se ho dávno zbavil. Jak píše recenzent - fanoušci prvních čtyř alb spokojeni nebyli.

10. 05. 2018 20:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11788 sekund.