RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GRAVESHADOW - Ambition´s Price


- Meres

Za málo. Som rád, že na čs/sk internete je aspoň jedna recka na tento počin. Spätne si ešte musím vypočuť aj ich debut, aj keď si myslím, že asi tak dobré ako táto dvojka to nebude. A čo sa Marty týka, nejak mi nesedí jej hlas :-/ Narozdiel od Heather Michelle. Tá mimochodom spievala aj na debute ďalšej nádejnej kapely Helion Prime, čo je takisto super vec.

14. 01. 2020 12:45

Meres - Supermartonátor

Jsem rád, že sis k této desce našel cestu. Je vážně skvělá. Akorát nesouhlasím. Vaši April Weeps jsou výborní!!! Marta je moje oblíbenkyně. Ale zas oni hrají o dost jinčí styl. Ještě jednou dík, žes na Graveshadow mrknul.

13. 01. 2020 23:50

- Meres

Pozerám, že som toto ešte nekomentoval. Dostal som sa k tejto skupine ako slepé kura k zrnu niekedy na jeseň 2018 a po roku a niečo som opäť oprášil tento album a nedá sa nesúhlasiť s recenziou - výborná vec, je to relatívne tvrdé ale zároveň aj dosť melodické a speváčka je vážne dobrá, má veľmi príjemnú farbu hlasu a čistý spev tak aj ten agresívnejší je super. Muzikanti takisto šikovní (klávesové aranže, sem-tam slušivé gitarové sóla). Síce textová tématika nie je nič extra (povstaň, bojuj, spoločne vyhráme a dáme im na bendžo a blablabla), ale nie je to nič extra rušivé. Z tak vzácne vyrovnanej nahrávky by som predsa len vypichol skladby Widow and the Raven, The Gates, Unspoken, Return to Me a asi najlepší kúsok, predposlednú Warchief. Takýto female fronted metal (nemusím veľmi tu škatuľku) môžem, chvalabohu tam nie je pompéznosť a načačkanosť európskych kapiel podobného strihu. Dokonca pri počúvaní Ambitions Price nedávno v práci som sa zamýšľal nad tým ako je možné, že v našich končinách nevie vzniknúť kapela/album aspoň podobných kvalít ako je tento. Zo slovenských mi napadlo porovnanie s April Weeps, ale bohužiaľ s Graveshadow sa to nedá porovnávať, hlavne z hľadiska spevu. Čo už. Každopádne toto CD je tak za 8,5/10 a teším sa na nasledovníka. Snáď ho vydajú ešte tento rok :)

13. 01. 2020 22:50

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11491 sekund.