DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KATERINA (INNOCENS) – Tarja mezi mé oblíbenkyně nepatří...


- Karel Bertík

Myslím, že názory Cath jsou dobře promyšlenou reklamou na sebe samu, ta holka to má mimořádně v hlavě srovnané...Vzhledem k jejímu věku a aktuálnímu stavu její kariéry háro i klobouk dolů, dneska není priorita dobře zpívat, ale zpívat a být viděn. Bohužel všichni, co ji kritizujete si neuvědomujete, že jí tím děláte reklamu a ona se tak objeví na dalších koncertech a rezervuje si její výstup více festivalů....

26. 06. 2009 15:22

- Hanka

No, teď nic ve zlým, ale slečna Kateřina má vůbec dost problémy s tím, kde co říká a co komu slibuje.

28. 11. 2008 21:42

Ach jo D-: - Samara

Hmm, s nazory ctenaru co tady padly ohledne nazoru "Cath" na Tarju z Nighwish musim souhlasit. Pokud Tarja neni jeji "idol" a "nemusi ji", proc tedy ucinkuje jako predskokanka na koncerte? Zeby penizky? V podstate si sere do huby...

25. 11. 2008 22:46

- Adell

Jo a když už tam sere, že byla na Mastrech jen poslední den tak si mohla aspoň přečíst nazev kapely, protože Korpiklani hrali už ve čtvrtek !!!kravka!!!!!

25. 11. 2008 22:46

- Adell

Tak mě napadá jestli slečn Cat někdy přemýšlí o tom co vypustí z tlamičky, prožože kdyby jo tak si všimne, že si v několika věcech protiřečí....např že Trju nemá ráda, přitom z ní vychází, a když jí dělala předskokana tak se z ní mohla posrat !.....

25. 11. 2008 22:33

- Peter (MFMM)

Z ukazek by bylo asi lepsi nechat zpivat jen Marca, ma tam uzasny hlas. Se zlepsuje chlapec :o)

22. 08. 2007 13:17

- PaaX

Milá Kateřino, nějak nechápu na co reaguješ...

22. 08. 2007 1:01

zpevacka Nightwish - lada

Tak jsem konecne si stahl a poslechl novou zpevacku Nightwish Anetee Olzon http://www.nightwish.com/en/files/audio a byl jsem zdesen! Jestli tohle ma byt nahrada za Tarju, tak potes panbu. To mohli angazovat Ivetu Bartosovou, odpovida starim :-) i zpevem

12. 07. 2007 21:14

- Katerina

Milý PAAXI, děkuji za Tvojí konstruktivní kritiku. Nerada bych,aby došlo k překrucování mých názorů.Proto chci vysvětlit větu "Nightwish neudělali nikdy žádnou skladbu, která by stála za psí štěk". Co si o tom myslet a co jsem tím chtěla říci : V každé kapele existují silná i slabší období, která se podepisují na její tvorbě. Nightwish podle mne nikdy neudělali skladbu, která by nevzala za srdce.Tečka. Také jsem si všimla, že tvá přezdívka je mi moc povědomá, již jsem si uvědomila odkud - ještě z dob mého působení v kapele TANKER jsi mi to dal v jedné diskuzi na www.xichty.cz dost nevybíravým způsobem sežrat. To, že Tarja není můj idol není nic trestného. A ujišťuji tě, že příspěvky tohoto typu píšu jen velmi zřídka - určitě se raději budu věnovat hlasovému tréninku.Cvičím 2hodiny denně. Pokud jsi vůči mne zaujatý, je mi to líto. Neuvědomuji si žádné pochybení, kromě upřímnosti.Opatruj se.

5. 06. 2007 10:45

psí štěk - ParadoX

Kromě toho mi nepřipadá jako dobrý nápad takovým neslušným až hnusným způsobem útočit na kapelu, která je pro spoustu lidí legendou. Reakce to dozajista vyvolá, čtenost článku stoupne, ale vztah lidí ke skupine Innocens tím dost utrpí. Nightwish nemají tolik fanoušků jen tak pro nic za nic. Upřímně řečeno pochybuji, že skupina Innocens jich někdy s takovým přístupem bude mít aspoň polovinu, ale i kdyby ano, stále je to neopravňuje k takovým sebestředným výrokům. Kdybyste se, milá Kateřino, spíš soustředila na zdokonalení Vašeho hlasu a tvorby Innocens, které to rozhodně potřebují, a nechala si podobné jedy od cesty.

9. 03. 2007 23:57

psí štěk - ParadoX

Připadá mi zvláštní, že Kateřina tvrdí, že se jí Nightwish líbí, když - cituji její reakci: "Nightwish neudělali nikdy žádnou skladbu, která by stála za psí štěk". Co si o tom jen myslet, že?... Kromě toho musím konstatovat, že narozdíl od hudby Nightwish mi hudba Innocens nepřipadá příliš zajímavá, ale to je jen subjektivní názor.

9. 03. 2007 23:41

nightwish - lesní plesnivec

no zabrousil sem na web téhle kapely a pustil si ty ukázky..mě to zní jak nightwish,nemůžu si pomoct..ale ta zpěvačka je celkem pěkná,hehe

22. 01. 2007 1:57

KONCERTY... - Katerina

Koncerty INNOCENS jsou plánovány od února 2007, zatím secvičujeme set a usilovně pracujeme na CD. Sledujte stránky www.innocens.net, všechno tam bude včas. Jinak zatím můžete přijít na EVERDREAM-Nightwish Czech Tribute : 28.7.2007 Bukovina u Přelouče - Letní Parket + Rammstein Member's Club 14.4.2007 Praha - RC Kain 24.3.2007 Radovesice u Kolína 20.1.2007 Uherské Hradiště - Klub Mír + Rammstein Member's Club 19.1.2007 Zlín - Golem + Rammstein Member's Club 18.1.2007 Brno - Šelepova No.1 + Rammstein Member's Club 22.12.2006 Trutnov - klub New End + Brilien Těším se na všechny :o)

17. 12. 2006 17:57

- ladas

Jen jeste technicky dotaz, kde vas mozno slyset? Na webu neni o koncertovani ani zminka.

14. 12. 2006 14:35

- Venca

Katerina: Jsem říkal, že titulek vyvolá reakce :-)))

13. 12. 2006 22:39

- Katerina

Tak to jsem ráda, že už si konečně rozumíme...Tu nepatřičnost zvážím,ale když tak nad tím uvažuji - Příště tu uzdu mému temperamentu možná ještě trochu popustím...Když už nic jiného,zaručí mi to reakce na mé názory a tím pádem i čtenost článku :o))) Jinak : Moc ráda tě uvidím na nějakém z koncertů, ať už INNOCENS(to raději), nebo EVERDREAM. Určitě tě přesvědčím, že jen tak naplano nekecám ;-) Měj se...

13. 12. 2006 20:06

- ladas

Co si budeme rikat, prijit v metalu s necim novym, je dnes vec podle me skoro nemozna. Model kapely "skoleny zensky vokal+metalovy spodek" je jeden z modelu a Nightwish byli halt mezi prvnimi a tak se da rici, za jejich naslednici je kopiruji. Jinak vam preji hodne uspechu a jsem rad, ze u nas vznikaji takove kapely. Jen trochu uvazliveji hovorit o lidech z branze (kteri jiz neco dokazali), nekdy to muze vyznit nepatricne.

11. 12. 2006 8:30

- Katerina

Asi se budu opakovat, ale : 1) Tarju nepokládám za svůj vzor, ani předlohu. 2) Nehodlám nikoho kopírovat a nesnáším, když mi to někdo neznalý věci podsouvá, takže se pro jistotu ihned ohrazuji. 3) Nightwish se mi líbí. Ne, protože tam zpívala nějaká Tarja, ale protože jejich hudba na mne jako celek působí. Na zpěvu tam sejde, to máš pravdu, kdyby byl vyloženě špatný, celkový dojem by to dosti zkazilo, takže v tomhle se prakticky shodnem.Taky se Tarji do jisté míry dá přiznat originalita, což je nesporným lákadlem pro fanoušky(...což se o hrůze, kterou teď produkuje nedá říct ani v nejmenším).Štvou mne ale lidi, co přes její žlutý hábit a celkovou Tarjinu image nevnímají to, co jim Tuomas prostřednictvím Nightwish chtěl sdělit (mám na mysli hudbu!). Nová zpěvačka bude určitě přinejmenším velmi zajímavá. 4) V EVERDREAM - Nightwish Czech Tribute zpívám kvůli výše uvedeným důvodům - to, že mne to baví, procvičuji hlasovou hygienu a navíc jsem obklopena vynikajícími hudebníky (stejně jako v INNOCENS) beru jako štěstí. 5) A komu se to nelíbí... :-))))

11. 12. 2006 8:12

- ladas

V tom co rikate je rozpor. Kdyz nekdo rekne "kapela se mi libi", tak je jasne, ze "bere hudebni doprovod a zpev". Nedovedu si predstavit, ze reknu o kapele, ze se mi libi a soucasne reknu, ze soloveho zpevaka/zpevacku nemusim! Kdyz onoho interpreta "nemusim", tak automaticky nemusim kapelu. A modle tu nikde neni ani zminka :-)

11. 12. 2006 7:52

- Katerina

Hele,aby bylo jasný : žádný patky nesekám. Tarja pro mne nemusí být absolutní modla, abych mohla zpívat její party a nikde jsem neřekla,že je špatná. Nightwish se mi líbí jako celek a ne jako "Tarja"! Pro své idoly brousím do úplně jiných vod a těmi je klasická hudba.

10. 12. 2006 20:42

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0832 sekund.