ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AXXIS - Voodoo Vibes


- Bubák

Jojo, já mu to říkal. :-DDDD Ale je fakt, že třetí poslech za sebou je náročnej. Dva a šup na jinou desku od nich. Každopádně ode mě tak za 6.

26. 09. 2012 17:16

- Pavel

Od Axxis mám rád všechny desky a jsem jejich fanda, byl jsem na ně nedávno ve Zlíně a těším se do Vizovic. Ale přesto, že je Voodoo Vibes jiné než zbytek tvorby tak není vůbec slabe. Ba právě naopak si myslím že je jedno z nejlepších, které vydali. Jen je prostě JINÉ.

4. 03. 2007 19:07

Komentář - Tom

Toto album neznám, ale začínám na něj být zvědavý.

28. 02. 2007 14:16

- Savapip

Axxis jsou právě proto tak zajímavým materiálem ke zpracování, že mají odvahu zkoušet. A bylo docela zajímavé projet najednou kompletní diskografii, kdy mě po letech nečekaně oslovilo např. "Matters Of Survival" a naopak, část toho, co mě v době vzniku celkem chytlo, mi s odstupem času přišlo docela chabé. Jen "Voodoo Vibes" jsem nerozdýchal ani tehdy, ani teď, stejně jako vlastně celé to "grunge" období. Díky za Vaše ohlasy :-) - mimochodem, Skid Row jsou jedním z dalších žhavých tipů na výlet do minulosti.

26. 02. 2007 19:01

- matus177

...v 90. rokoch bola taka doba, ale minimalne Subhuman Race od Skidrow a hlavne rovnomenny album Motley Crue boli super, nech uz motivy tejto zmeny boli akekolvek. Aj tak si myslim, ze to co niekto raz nazval grunge je v podstate len iny pohlad na rockovu hudbu, a prave preto povazujem Pearl Jam, Alice in Chains alebo Smashing Pumpkins za skvele rockove kapely. Voodoo Vibes nepoznam, ale som zvedavy, ze co to je zac ...lebo nie kazdemu taketo pokusy vysli (vid napr. Chroming Rose)

26. 02. 2007 17:30

- racik

hmm...mam dost odlisny nazor na hudebni vyvoj axxis nez autor...Mel jsem je rad v zacatcich a dost mi potesila jejich snaha o hledani jinych vyrazu (aniz by zapreli svoje hlavni poznavaci znameni), ktere lehce naznacili na The Big Thrill, asi nejlepe rozvedli na Matters of Survival (pro me asi nejlepsi album od nich) a do urciteho extremu (nemyslim negativne) zavedli na Voodoo Vibes. Vsechny tyto stylove skoky mi prijdou mnohem uveritelnejsi, nez jejich nasledujici poslusny navrat pod resort ministerstva zemedelstvi, ktery jim mozna zajisti stabilni fanouskovskou zakladnu, ale dela z nich kapelu, ktera sice produkuje nekdy pomerne sympaticke old-school hard rockove pisnicky, ale ve sve podstate je taky dost zbytecna...

26. 02. 2007 9:55

- MAREK-JANESESSION

Kedze som clovek, ktory ma rad kapelu a nie jednotlive zostavy a muzika je bud dobra, alebo zla,tak som k voodoo nepristupoval s tym, ze je to priklon niekam inam. Jednoducho som si to pustil a doslo mi ako je to dobra doska, ale nie hned. Prave uvodna Helena sa mi nepaci, ale je to super rockova doska. Mozno na niekoho v tej dobe prilis moderna, ale mne v jednom období zivota dost ulahodila. Ja som tiez za tradicnejsi rock n roll, ale prave u Axxis mi to pripada ako jedna z ich najlepsich fosni a u tebou spominanych kapiel este Motley crue mi pripada ako rovnocenny album ak nie lepsi ako shout a dr feelgood. Ale som Ti strasne vdacny za recenziu tohoto a ostatnych albumov od Axxis. Aspon niekde sa o nich poriadne pise. ROCK ON!

26. 02. 2007 9:32

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08765 sekund.