ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku STRATOVARIUS, AMARANTHE, SEVEN KINGDOMS – 22. března 2013, Zlín – Masters of Rock Café


- Savapip

trošku demagogie nezaškodí :D, jdu z koncertu a jásám, jak to bylo fajn. Kámoš: škoda jen, že tam zpíval někdo jinej. Odpověď: ani jsem si nevšiml, ale to to potom stálo za prd..., osobně se mi ještě nestalo, že bych zajásal nad tekoucím topením a pak zuřil nad obývákem plným vody..., stejně tak jsem nejásal nad zahýbající manželkou, abych se pak litoval, že jsem paroháč..., jj z tohohle úhlu pohledu to mám nějak divně nastavený já :-)

3. 04. 2013 15:16

- ov42

Věř mi, že u kapel, na který půjdu cíleně bych to poznal. Ale obvykle si to zjistím dříve a koncert vynechávám. Tak když je to v pohodě, tak proč má kapela nějaké stálé členy, kteří jsou uvedeni např v kolonce biography, band nebo něčem podobném? Bývá tam jejich fotka, maj tam svůj životopis...Asi proto, že skupina je společenství konkrétních lidí, kteří spolu tvoří muziku. Není to orchestr Hl. města Prahy, kterej funguje už možná stoleti a stará generace odejde do důchodu a mladá přijde. Hudební skupina v rockové hudbě je taky a hlavně o určitých lidech, že jo. Samozřejmě, že ke změnám na některých postech dochází i u většiny skupin. Ale to je něco jiného než když někdo, kdo oficiálním členem skupiny je, na turné chybí. To je prostě z mého pohledu špatně. Koncertů je dost, takže si vybírám jen kapely v kompletním složení a ty, co přijedou se záskokem vynechám a jdu na ně příště až přijedou kompletní. Ale jako zadarmo jsem šel i v Plzni na nekompletní Sabaton, ale bral jsem to jako takovou lepší zábavovku, lepší než Ordinace v růžové zahradě. Prachy bych za to nedal.

3. 04. 2013 15:16

- ov42

Více jsem jel přeci jenom na Stratovarius, Amaranthe zase tak v malíčku nemám. Jak to, že když sis nevšim, když ti teklo topením, jak ti může vadit, že máš obejvák plnej vody? Pokud sis nevšiml, že si ti manželka o víkejndu vrzla s jinym chlapemm, tak jak ti dneska může vadit, žes byl podvedenej?

3. 04. 2013 15:04

- Savapip

to ov42 - píšeš sám, že sis toho, že to není Andy sám nevšiml. Pokud ti to nevadilo na koncertě samotném, zjevně ho záskok plně nahradil, pak nechápu, jak ti může následně kazit dojem fakt, že se dodatečně dozvíš, že to nebyli ti "opravdoví Amaranthe..."

3. 04. 2013 14:56

- ov42

Stejně task Kerry King s Tomem Arayou + John Dette za bicími a Gary Holt u kytary pro mě nejsou prostě Slayer. A nejsem sám, vzkazů na Facebooku "No Jeff and Dave=No Slayer" je tam poměrně dost

3. 04. 2013 14:46

- ov42

Nechápu, proč mě urážíš. Takže Beatles v sestavě Ringo Starr, George Harrison, John Lennon a Pepa z depa, zaskakující za Paula Mc Cartneyho by pro tebe byli Beatles? Iron Maiden se zaskakujícím basákem namísto Harrise by podle tebe byli Iron Maiden? Pro mě prostě ne.

3. 04. 2013 14:44

@ov42: - Veronika Nyssa

Tak za ně neplať, aspoň v publiku bude o dalšího blbečka méně :)) Souhlasím s Veronikou, že pokud je záskok kvalitní a zvládne v pohodě odehrát svou část, pak to vůbec nevadí. Nemluvím o situaci, kdy v kapele vystupuje jen jeden origo člen a zbytek záskok, ale s tím jsem se popravdě nikdy ani nesetkala.

3. 04. 2013 12:58

Kapela - ov42

Kapelu tvoří nějací konmkrétná lidé (obvykle je najdeš na jejich stránkách pod kolonkou "band is:"), proto chci na pódiu vidět přesně tyto konkrétní muzikanty, jinak to pro mě ta kapela není a za koncert nehodlám platit své těžce vydělané prachy.

3. 04. 2013 10:57

to ov42 - Veronika

Co to je za názor, že když má kapela záskok, tak to není opravdové? Když je ten záskok kvalitní a pokud se nejedná o zpěváka s nějak výrazně specifickým hlasem, tak mi to dojem rozhodně zkazit nemůže. :)

3. 04. 2013 0:29

Záskok - ov42

To, že zpěvákem brutálních vokálů nebyl Andy jsem si ani nevšim, koukal jsem spíš jinam (ha ha) a nemám všechny členy tak ve voku. Každopádně mi to dost zkazilo následný dojem, za opravdový koncert kapely uznávám pouze takový, kdy jsou všichni její stálí členové na pódiu. Takže doufám, že opravdové Amaranthe uvidím na MORu. Stratovarius bezkonkurenční výkon, Koti navzdory tvrzení v článku zpíval absllutně fantasticky (velké překvapení) Jen mohlo být víc písniček než 13 a zvukař nemusel tolik přehánět volume.

2. 04. 2013 22:40

- Stepan

Skvely koncert, me se teda dost libila i predkapela Seven Kingdoms - a s ohledem na to, ze jsem o nich predtim vubec nevedel, natoz, abych mel naposlouchane jejich pisnicky, to bylo velmi prijemne prekvapeni. Amaranthe, kvuli kterym jsem tam jel z Prahy predevsim, pak byli opravdu super. Slysel jsem je nazivo predtim jen jednou kdyz predskakovali na Vltavske Hammerfall (pokud se nepletu), a tehdy meli snad ani ne pul hodky, navic Vltavska tradicne preplnena, takze jsem se tesil jak si ten koncert uziju v ponekud komornejsim MoR Cafe, a musim rict, ze moje ocekavani byla splnena beze zbytku :-). No, jen me trochu mrzelo, ze Elize narozdil od ostatnich clenu kapely po koncerte zustala v backstage, takze mi chybi jeji podpis... :-/ Na Stratovarius jsem pak zustal spis vzadu a setril sily na cestu zpet, precejen tech 300 km je fakt dalka. Ale prislo mi to dost dobre, asi lepsi, nez jejich posledni vystoupeni na MoRu.

1. 04. 2013 16:48

<< 1 2 3 4

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07983 sekund.