DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KREYSON - Návrat krále


Nic jiného... - Kolík

...než podprůměr v mezinárodním kontextu. S tuzemskými nahrávkami nemá moc smysl srovnávat, jestli je jedna větší agropseudometal než druhá. Na King Diamonda taky nenahlížíme skrze dánskou metalovou scénu. Co se týče Kreysonu (dlouhodobě včetně debutu) platí, že jde o dílčí vykrádačky a mnohokrát opakovaná klišé. Úsměvný je i klip, na kterém všichni členové kapely stojí jakoby měli tága v pr..... Asi jako Accept v roce 1983. Ovšem na rozdíl od nich, invence Kreysonu není skoro žádná. Můj verdikt: 2,5/10. A propos - jsem překvapen z toho, nakolik redakce nekriticky fandí pofiderní tuzemské produkci.

21. 10. 2013 19:25

- PETO

Ja to spravim opacne, stiahol som mp3 a kupil CD. Vobec nelutujem :)

21. 10. 2013 15:40

Maniak - Maniak

CD jsem poslouchal několikrát přes víkend. Na poprvé hrůza děs, tak jsem pouštěl znova a znova že se mi vryje pod kůži. Nestalo se. Bez J.Bartoně je to jen 50% výkon. Líbí sem mi jen L.Adámek a Laco. Dost mně zaraží to kopírování jiných kapel,které tam slyším.Měl jsem si to nejdříve stáhnout - poslechnout a pak koupiít.

21. 10. 2013 14:18

- Avram

Ach jo, řeči z proma nabubřelé, že i Manowar blednou závistí, a výsledek totální aggro bez nápadu, invence, o zpěvu, dá-li se to tak nazvat, škoda mluvit. Je to na úrovni začínající metalové kapely, která právě dává dohromady svůj debut, akorát texty jsou ještě horší, s tak otřesnými si dneska neodváží přijít ani začínající kapela. Smutná ztráta soudnosti.

21. 10. 2013 12:27

- Míra

Z desky jsem jako dlouholetý fanoušek, který už byl smířen s tím, že nic nového nepřijde a bude stále dokola sjíždět Anděla, někdy Křižáky a občas Zákon, příjemně překvapen a nadšen. Opravdu doporučuji vícerý poslech, po němž pozitivní pocit z alba výrazně narůstá. Takže Kreysone, díky moc za tento Návrat!

21. 10. 2013 8:21

- Honza

Být unešený z této desky pro mě znamená mít prd rozhled. Hudebně kvalitní, ale dost zkopírovaný s nijak zvlášť silnými songy. Texty absolutně příšerný. Zpěv samozřejmě kvalitní. Takže ... proč to kupovat, natož vícekrát poslouchat. Šup jinam. 4,5/10

21. 10. 2013 7:42

- Bubák

V první písničce vykradli rif z Arakainu, ze skladby ,,promiňzte slečno,,. U druhý je debilní text a ještě debilnější videoklip, jinak bych řekl, že se deska docela povedla. Sice to má s prvními deskami Kreysonu prd společnýho, ale to asi ani nikdo nečekal, Bartoňova kytara tam zkrátka chybí. myslím, že za osm je docela poctivá a zasloužená známka. Překvapil a to příjemně.

21. 10. 2013 6:05

<< 1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09177 sekund.