TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku QUEENSRŸCHE – American Soldier


- Karel

ještě, že už se seriál oQueensryche blíží k závěru protože recenze jsou čím dál tím horší a autor(ka) zřejmě moc muzice nerozumí a příště by to chtělo někoho odpovědnějšího kdo se pustí do dalšího tématu protože k tomu co jsem si zatím přečetl se snad ani nedá nic říct, proboha proberte se a k recenzím pouštějte pouze odborníky

22. 05. 2014 19:50

- Hellhammer

Já zas nesnáším k smrti zvuk el. kytary :DD. Ne dělám si srandu,hodnocení 1,5 chápu, znám desky a kapely,který mi nesedí kompletně, i kdyby se přerazili(a oni se stejně nepřeráží) Zase na druhou stranu takové hodnocení ve mě vyvolává dojem, že jsou to amatéři co neumějí ani držet kytaru, což asi nejsou..Možná že chudobná známka 3/10 by vyjádřila nezábavu stejně, a nevzbudila tolik emocí. Ale jak říkám, chápu to :)

22. 05. 2014 19:43

- Ray

down: Já jsem naprosto v klidu, k tomu albu mám odpor od chvíle, co vyšlo a můj názor nezměnilo ani velké množství poslechů, žádnou "masírku" jsem tedy na sobě nezaznamenala ;). A když nesnášíš zvuk jistého nástroje, tak s tím prostě ic neuděláš. Koukni, kolik lidí nemá rádo dudy.. no a já zase nesnesu saxofon ;)

22. 05. 2014 19:34

to chce klídek - down

No teda :) skoro bych se tehle "recenzi" i zasmál, ale věta: "A ke všemu navrch ten ohavný saxofon, což je nástroj, který prostě nemůžu vystát." to definitivně zabila. Možná by si recenzent měl změřit tlak ...tohle vypadá hodně na hraně. U mě 6/10 ...ona to totiž vůbec není tak špatná fošna ...ten recenzentův kopanec je zřejmě výsledkem tvrdé masírky okolí. Ovšem s "emerickejma" textama souhlasím.

22. 05. 2014 19:11

- Ray

Tohle album má jednoduše prakticky všechno, co mi v hudbě vadí. Chápu, že se někomu líbí, ale podle vlastního svědomí prostě jinak hodnotit nemůžu, sorry. Všobecné názory jsou půl na půl a já jsem v té půlce, které se to hrubě nelíbí.

22. 05. 2014 12:47

Queensryche - Demonick

Uz s recenziou na O:M 2 som vobec ale vobec nesuhlasil, ale toto zašlo este ďalej!!! 1,5 bodu? Robite si žarty? Textovy koncept je nahodou na tu dobu dost zaujimavy. Netvrdim, ze to nie je az privelmi americké, ale da sa to uplne rešpektovať, kedze sa album vola American Soldier + rozhovory a podobné perličky boli podla mna včlenene do skladieb velmi šikovne. Chcem tym vsetkym len povedat, ze skladieb/albumov o vojne uz tu bolo xy, lenže Queensryche na to išli trochu inak, za čo u mna majú body. Co sa hudby tyka vobec to nie je tak ZLE! Ved Home Again je jedna z najdojemnejšich balad od tejto kapely preboha! To, ze je vacsina skladieb stredneho tempa je azda problem? Ved 90% skladieb Q sa nesie v strednom tempe. If I Were King je dalšia krasna skladba, velmi dobre su taktiez Middle of Hell, Hundred Mile Stare, At 30.000 ft.. Za mna 6,5-7/10

22. 05. 2014 9:49

klidně 6/10 - MARA 91

Tak nevím, jestli jsem tak strašně ujetej, ale já mám tohle album celkem rád. Jako jo, souhlasím, že celkovej koncept je celkem trapnej, což se projevilo hlavně na textech, ale HUDEBNĚ je to podle mě naprosto V POŘÁDKU, hodně zajímavých a dobře zapamatovatelných melodií, uspávající mi to rozhodně nepřijde. Na nejsilnější období Queensryche (přelom 80. a 90. let) to sice nemá, ale takových 6/10 bych tomu klidně dal.

22. 05. 2014 8:50

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08574 sekund.