RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Masters of Rock 2014 - pátek (11. července) - Vizovice


- Eyrekr

Postavení Sabatonu a Powerwolf u nás je dána i díky tomu, že si je Jiří Daron oblíbil a snaží se jim pomáhat a tlačit je výš.. Pak to tak vypadá, že jsou na plakátu vedle Helloween a nad Epicou, Eluveitie, dokonce nad Anthraxem (ještě že ne na úrovni Dream Theater).. Taky mě tyhle věci vytáčejí, ale je třeba to přijmout a přejít.. U nás to vypadalo tak, že jsme stáli na Korpiklaani - Epicu, přes Sabaton večeře a odpočinek a hurá na Behemothy.. Podobně jako vloni po Moonspell nebo před Malmsteenem (což byl ale průser) je třeba se na(/z) to kvalitnější prodrat proti největším davům.. Já jsem ale stejně hrozně rád, že tu něco takového (Masters) máme.. Je to takový komorní Wacken a člověk má ty kapely blíž aniž by se musel tlačit přes nekonečné davy.. Taky se nám na to sjíždějí Slováci, Poláci, Maďaři, Bulhaři atd. A i když jsem tam byl už šestým rokem, pořád mám důvod tam jezdit (a to myslím kvůli hudbě)..

23. 07. 2014 8:21

down - Hellhammer

A můžu se zeptat (jelikož jsem nejel) jak se navážel do dramaturgie festu? Zrovna od něj jako od člena přiblblého coverbandu to fakt "sedí"..:-)

23. 07. 2014 8:12

- down

Nenavezl se náhodou Šiška do dramaturgie festivalu? Začíná mi to silně připomínat kdysi mohutný a později pohřbený fesťák "Noc plná hvězd" který teď volně pokračuje agropárty "Slezská noc". Letos jsem už to opravdu nedal ...furt dokola ty stejné kapely. Některé grupy jsem viděl víckrát než Mrazíka. Ještě, že za branou je volný pivní trh a člověk může čučet u pivka.

22. 07. 2014 23:30

- Hellhammer

Ono na MOR vůbec často headlinují kapely, které na západ od nás na headline ještě nemají,nebo už nemají... Ale když se to líbí a plní to účel. A Sabaton se musím netradičně trochu zastat, oni si to postavení na scéně vybojovali hlavně velkým množstvím koncertů a plné oddanosti svoji muzice a s ní spojené reklamě a promu..Úplně nezaslouženě bych jejich koncertní "velikost" neviděl..Je ale pravda že u nás mají vyloveně výsadní postavení...Ono když prohodí Joakim pár slov česky,pochválí pivo, tak pro mnoho nenáročnějších posluchačů na MOR to stačí na bombu festivalu..MOR se stává pomalu ale jistě takovým metalovým ekvivalentem Votvíráku. Hlavně pařba, davy lidí a k tomu "nějaká" muzika, kterou zkousnou davy bez problému...Viz obludnosti jako Russkaja nebo Legendy se vrací...

22. 07. 2014 22:22

- Pepsi Stone

Uplně na rovinu. Sabaton si u tuzemskýho publika zaslouží úspěch jen díky svý vydavatelský firně a vzlezdoprdilesmu Pragokoncertu. Ta kapela je v porovnání s ikonami heavy metalu zoufale podprůměrná!!!

22. 07. 2014 21:50

sabaton - ladislav

dotedkom nevim pochopit cim si sabaton zaslouzili takovej uspech, inak jako muzikanti jsou to supr jenom jedna skladba mi prijde jak ta druha a když tak kouknu tak originalita jde hodne do prdele:) a když kouknu tak třeba mnoha svedskych kapel originalneprajsich jako třeba nocturnal rites, dream evil, saint deamon, nostradameus si myslim měli vetsi punc originality:) i kdyt ty kapely uz jsou davno za vodou coz mne moc mrzi! podle mne je to zbytocne halo kolem sabaton a hodn hodne nezaslouzene:)

22. 07. 2014 20:09

Visions of Atlantis - Sokar

Díky za obsáhlý report. Jen doplněk, VoA se ve Vizovicích představili již v 2004, tenkrát jako relativně začínající kapela a ještě s Nicole (rest in peace) za mikrofonem. Tehdy, neznaje naživo žádných Nightwish, Epica či Within to byla taková ochutnávka jaký je symfo metal "live" :) i když v malém podání.

22. 07. 2014 9:16

aha - aha

Moc nechápu ten fanatismus do Sabatonu. Jejích písně nejsou špatně, ale nějak mi splývají do jedné. Kromě pár hitů, mně ostatní skladby připadjí trošku jako přes kopírak a ten fanatismus lidí okolo byl dost přehnaný. Ani pohnout jsem se nemohl, jak to bylo narvané. Epica byla dle mého daleko lepší. Lepší songy, lepší hlas. Prostě vrchol letošního MoRu.

22. 07. 2014 0:08

<< 1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08173 sekund.