ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HARLEJ - Hodný holky zlý kluky chtěj


Harlej - Dr. Cunt

Toto může poslouchat jen vymaštěný kokot a vidlák z incestního bahniště

15. 07. 2019 13:43

Hodně špatné album - Aldys83

Tak tohle album je bohužel snad nejhorší v celé dosavadní diskografii kapely. První track ještě ujde, ale pak už je to nuda a vata :(

13. 03. 2019 9:21

- Kousekáč

Ferat celkem šlapal, ale Daniel Krob je momentálně zaneprázdněn svým "opravdovým" Kreysonem. :D :D :D

7. 03. 2018 19:13

- Pepsi Stone

Ferat vystupují už hodně sporadicky, naposledy v říjnu v Plzni, což měl být asi "zaručeně" poslední koncert. Ale jejich obě desky jsou zajímavé. Morrior jsem osobně zaregistroval taky před pár lety, někde na nějakém festivalu (asi v Poříčí), ale ten zážitek byl, orpti tebou zmiňovanému Ultrametalu, hodně rozpačitý. Markýz John, Benefit, Morava (a mohli bychom pokračovat dlouho, že jo...), to snad ani tady ne... A nakonec ten Ortel... Objevují se tu kapely, které mají politické názory, někdy docela vyhraněné. Ale na tomto webu byla vždycky důležitá hudba samotná. A až budou hrát Ortel kvalitní hudbu jako třeba The Clash, Rage Against The Machine, Manic Street Preachers nebo Ted Nugent (abych jmenoval ty politické agitárory, kteří mě teď napadli), tak se o tom můžeme bavit.

6. 03. 2018 21:38

- Savapip

protože se asi nenajde nikdo, kdo by měl potřebu o nich psát, budeme radši řešit muziku :D

6. 03. 2018 20:27

- Franta

A ten Ortel.Proč by tu nemohl bejt?

6. 03. 2018 19:34

- Franta

Morrior jsem znal s Ultra metalu a rád bych si o nich tady něco přečetl.Škoda.Co třeba Ferat?Taky dobrá grupa.Hrajou ještě?

6. 03. 2018 19:31

- Savapip

to Franta: na Abax tady určitě narazíš, s těmi ostatními je to horší - nevím jak ostatní vidí tyhle kapely, ale za mě na Skramasax určitě dojde ve chvíli, když se kluci aktuálně dopracují k nové desce, u Moravy a Markýze Johna bych sám (z pubertální nostalgie) sáhl tak maximálně po prvním albu, Benefit a Morrior mě zcela míjí, takže jako největší zinový kmet docela pochybuju, že se tu tyhle kapely vůbec kdy objeví..., ale uvidíme jestli se ostatní pisálci nepochlapí ;-)

6. 03. 2018 17:56

- Franta

Třeba Markýz John,Benefit,Morava nebo z tych tvrdších Morrior,Abax,Skramasax.To tady vůbec není.

6. 03. 2018 17:37

- Savapip

to Franta: povídej jaké, já bych řekl, že ty, které jsme stylově schopni obsáhnout vcelku pravidelně vychází, ale pokud nám něco uniklo, co by stálo za pozornost, budeme se snažit to dohnat ;-)

5. 03. 2018 19:08

- Franta

Já bych rád další český kapely.Náš metal není horší než ten cizí.

5. 03. 2018 18:15

- Savapip

to Pepčík: za mě sice nezasloužili :D, ale jinak jich tady pár určitě najdeš

5. 03. 2018 12:12

dotaz na redakci - Pepčík

Tohle album je pecka! Po posledních zoufalcích jsem nečekal moc a už úvodní Strážní andělé jsou hitovka jak svině. Mám na redakci doatz - proč tu nikde není nějaká recenze na desky Komunálu? Podle mě by si to kluci zasloužili.

5. 03. 2018 11:15

- Petr

Dle mě tu jde o to že do hodnocení se dostal i kluk Ortel a tak. Určitě má někdo s tou různou muzikou problém. No a?

9. 04. 2017 5:12

- Pepsi Stone

Rumcajs: Tyhle kapely rovněž neznám, takže nedokážu jejich úroveň posoudit, ovšem na druhou stranu si myslím, že Burzum (ať už si člověk o Vikernesovi myslí cokoliv, nemůže popřít fakt, že je to velice talentovaný muzikant) nebo Mayhem sem určitě patří. V podstatě souhlasím s tím, co napsal Sava, jen co se týče Ortelu, tak mi to přijde hojně nafouklá medializovaná bublina (teda zejména ten povyk kolem Slavíků a následných akcí Kollera nebo Dusilové), kde je hudební stránka až na druhém místě. Mr. Deadhead: Harlej i Alkehol jsou samozřejmě už dneska mnohem unavenější, protože svou studnici vyčerpali právě před těma patnácti lety, kdy obě kapely byly na vrcholu. A tam odtud vede, jak známo jen jedna cesta. Ale pokud člověk chce slyšet takovou muziku, jsou pro něho obě kapely určitě jistotou.

8. 04. 2017 9:35

perverze - mr.deadhead

Kéž by se tak horlivě řešila samotná muzika. Tento web se mi jeví jako bezva odreagování od těch nesmyslů, co se tu právě řeší. A stejně to sem zas někdo tahá. To bude nějaká perverze :-) Harlej jsem naposledy slyšel (nedá se říct poslouchal) někdy před patnácti lety a už tehdy se mi zdáli trochu "vyčerpaní". Ale to by se snad dalo říct i o mých oblíbencích Alkehol :-)

8. 04. 2017 7:58

- Savapip

za mě asi tolik - tenhle web si neklade za cíl řešit ideologické a politické otázky, na toto téma se nikdy žádná interní debata, která by měla určit to, jestli nějakou ideologii či politiku propagovat či zavrhnout nevedla. Nepředpokládám, že by v našich řadách byl nějaký "odborník" na tyto otázky, takže s nějakou cílenou podporou jakékoliv ideologie se u nás počítat nedá. To Rumcajs: osobně se k této scéně stavím tak, že Tebou vyjmenované kapely neznám, Ortel mě hudebně nezajímá, takže o tom, co hlásají nebo co je jim připisováno že hlásají, přehled nemám. Jestli to má někdo v rámci zinu jinak netuším. Jinak řečeno, lepší bude řešit muziku.

8. 04. 2017 6:54

K tomu neonacismu - Anonim

Ortel je fakt hnus, o tom žádná. Ale pokud se tenhle web tak straní neonacismu, tak nechápu proč jsou tu recenze na desky kapel Burzum a Mayhem.

8. 04. 2017 1:01

NS metal - rumcajs

Musím se na to zeptat. Např. v Polsku, ale samozřejmě nejen tam, existuje poměrně silná NS metalová scéna, např. Antisemitex, Fulllmoon a další. Jak se stavíte k hodnocení jejich tvorby na Metalforever? Metal-archives s jejich uváděním problém nemá, ale zas uznávám, že jde o encyklopedii.

8. 04. 2017 0:50

- Pepsi Stone

Přestože bonmoty Miloše Zemana jsou mi bližší než hysterické výkřiky lumpenkavárny, nestane se z tohohle webu fórum řešící problémy "nebohých" uprchlíků nebo přehnaný nacionalismus. Ortel neOrtel. Jejich hudba je v současné době ale slabá (přestože, stejně jako Rumcajs, si myslím, že Hnídek není vůbec špatný zpěvák), tak se jí tady asi nikdo moc zabývat nechce, i s vynechání právě těch politických konotací.

7. 04. 2017 22:19

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08182 sekund.