RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BON JOVI - Bon Jovi


- xx

Muzika pro holki a radia.profi udelana skvele zaranzovana a plakat J.B.Joviho visival v kazdem druhem holcicim pokojiku.Porad lepsi nez Michal David.a zive ? bomba.

2. 03. 2018 18:59

- Pepsi Stone

Knížku jsem dostalk Vánocům taky. Nečekal jsem ní ní, že by byla něco jako biografie Mötley Crüe, ale přece jen mě trochu zklamala. Po grafické stránce je to paráda, ale spíše jsem čekal, že se do ní víc zapojí samotná kapela. Takhle tam po většinu času mluví jen spolupracovníci, což jí dost ubírá kouzlo. K té Síni slávy, tak tam jsem hodně zvědavý na to, jak dneska vypadá Alec John Such, Sambora je přece jen vidět pořád.

2. 03. 2018 11:03

Od Bon Jovi - b.wolf

jsem měl kdysi desku k filmu Young Guns II, tam je pár slušných tracků jinak jde BJ náprosto mimo mě.

1. 03. 2018 13:41

- JonathanGray

Navíc letos 14.4. bude kapela uvedena do Síně slávy a to samotným Howardem Sternem a ukáží se i původní členové Alec John Such a Richie Sambora.

1. 03. 2018 11:59

- JonathanGray

Na tento seriál se těším. K Vánocům jsem si nechal koupit tu novou knihu o kapele. Vypadá nádherně. Křídový papír, pěkné fotky...jen co se týče informační hodnoty, čekal jsem více zákulisních drbů, více čtení o tom jak vznikaly některé skladby. Celé to působí až akademicky chladně. Vlastně i v knize je na to i odpověď. Kapela má vnitřní dohodu, že se nebudou na verejnost vynášet interní informace a přesně takto je i kniha zpracovaná. Za zmínku stojí fakt, že od první desky jsou všechny smlouvy psány jen na Jona. Zbytek kapely nedisponuje žádnými právy. Velmi zajímavé. Dále je zajímavé, jak popisuje autor článku, že pod všemi největšími hity kapely je podepsán ještě externí autor. Jon se ale rychle tohle řemeslo naučil, což prokázal na svojí první solo nahrávce, kterou napsal celou sám. Pro mě osobně jsou BJ nejvic zajímavý až od třetí desky a nejradši mam New Jersey. Těším se na další recenze.

1. 03. 2018 11:19

Nějaký - Domy

čas jsem vlastnil celou aktuální diskografii kapely BJ, ale postupem času šli některé méně oblíbené CD pryč. Debut tenhle osud postihl také. Podle mě z celé nahrávky opravdu maximálně trčí Runaway. Kvůli ní jsem byl ochotem si album i nechat. Ale nakonec jsem pořídil výběr právě s onou písní. Ostatní songy se mi za celý leta do hlavy vlastně ani nedostaly. Neříkám, že byly nějak slabý nebo špatný, ale pro mě žádná bomba. Období kdy BJ ještě hráli jakž takž hard rock mám ale hodně rád.

1. 03. 2018 10:16

- ToPi

K Bon Jovimu jsem se dostal později. O tom, jak je napěchovaná tato deska, svědčí nejlépe to, že když jsem ji měl na nepopsané kazetě, myslel jsem si, že to musí být nějaká bestofka... Možná i kvůli tomu, že řadu skladeb jsem znal v české podobě od regionálních kapel.

1. 03. 2018 8:09

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08031 sekund.