Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BON JOVI - These Days


- Kovi

Tak jsem si album po několika letech znovu poslechl a pořád je to skvělé album, nejlepší songy jednoznačně Something To Believe In a These Days

2. 07. 2023 21:46

These days - Dj

These days je rozhodně jedna z nejlepších desek, co nahráli. I když jede převážně v pomalejším tempu, tak rozhodně není popová. Je fakt, že těch rychlejších skladeb tam mohlo být víc, protože “Hey god” to parádně odstartovala a pak docela zamrzí jak rychle se to tempo alba zpomalí, když to nakopli takovou vypalovačkou. Pak vyloženě rychlá už je jen “Damned”, nebo bonus “All i want is everything”, která navíc neni na všech edicích. Každopádně to pomalejší tempo je vhodnější pro atmosféru, ve které se celé album nese takže to tak má asi být. I tak nemá jediné slabé místo, je zase odlišná od těch předchozích a o to jde. Za mě nejlepší píseň jednoznačně “My guitar lies bleeding in my arms”.

20. 04. 2018 14:59

- JonathanGray

Shodou okolností jsem si včera pouštěl uvedeni kapely do síně slávy. Howard Stern skvělý proslov, Alec John Such vypadal jak troska a Sambora působil, jak kdyby si dal něco na kuráž. Zbytek kapely vypadal jak bohatí makléři z Wall Street. Jon pak asi 20 minut docela hezky shrnul kariéru a šlo se hrát. Hraní špatný, poprvé jsem slyšel nejistého zpevaka. Ale účel to splnilo a vřelé objimani Jona a Richieho, slibuje do budouca další spolupráci. Snad. Námezní spoluhráči sice hrajou za pakatel, ale kdo by nechtel vidět u kytary Samboru. Desky od Crush se pohybují na hraně, ale nikdy se mi nestalo, že bych nenašel dva nebo tři povedené songy. Doufám, že dojde i na mojí oblíbenou This Left Feels Right, kdy hoši totálně prearanžovali svoje hity.

20. 04. 2018 12:05

Ano, - Cloudie

omlouvám se. Při čtení mi uniklo, že tím máte na mysli "titulní kytarovku", já si to automaticky spojil s úvodní skladbou. Asi jsem čekal větší rozbor než jedním slovem "nejlepší", což je můj problém :-) Každopádně díky za tento seriál.

20. 04. 2018 9:25

- Pepsi Stone

Jak to, že není zmíněná titulní These Days? Vždyť o ní píšu, že je to nejlepší věc z celé desky.

20. 04. 2018 8:21

...a poté konec - Cloudie

Jak jsem se vyjádřil v předchotích recenzích, tímto albem jsem s Bon Jovi de facto skončil. Ano, souhlasím, oproti předchozím albům jiné, snad slabší, ale pořád velmi slušné. 8/10 bych dal také, ovšem za jiné songy, než autor zmiňuje. Zmíněná není třeba vůbec samotná skladba These Days, o které se kdysi dávno sám Bon Jovi vyjádřil, že je to nejlepší píseň, jakou kdy složil. Mezi TOP rozhodně patří My Guitar Lies... Hearts Breaking Even bych rozhodně nenazval jako omšelou. Každopádně směr, kam se kapela bude ubírat byl tímto asi daný. Bohužel.

20. 04. 2018 7:23

Recenze - Domy

by mě skoro přesvědčila, že to je výborná deska a že jsem udělal chybu, když jsem ji ze sbírky vyřadil. Ale ne, nepřesvědčí. Tenhle směr mě u kapely už nebaví :) Nikomu ji ale hanit nechci. Je to už spíš pop.

19. 04. 2018 20:32

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0869 sekund.