RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BONFIRE - Temple Of Lies


- orre

Prý to bez Lessmanna nejsou Bonfire a podobné pindy. Jo, kdyby poslední desky s Lessmannem byly co do kvality podobné novince, bylo by to samozřejmě dokonalé, ale ony to byly docela velké bláboly. Nynější Bonfire mají konečně TOP formu a dělají čest legendě!

5. 07. 2018 12:24

- Fík

Z tohoto CD jsem unešen. Je to to pravé ořechové co jsem si od této kapely přál. Je to jízda téměř jako za časů Fireworks. Start v podobě titulní skaldby Temple of lies nemá chybu. Pak to šlape jak namazaný stroj a ta solová kytara to je pro mne pohlazení na duši. Žádné kytarové onanie, ale krásná hra s tóny a harmoniema.Originál zakoupen a točím dokola a dolkola. Prostě Crazy over you :-)

4. 07. 2018 23:30

2018 - Petronius

Domnívám se, že vydání nového alba Ziller and his boys uspěchali. Chtělo to ještě alespoň rok, možná i dva, skladby cizelovat. Předchozí Byte The Bullet byla komplexnější, s chytlavějšími fláky, i když i tady jsem našel úžasnou hitovku (Crazy Over You).

6. 05. 2018 16:37

- Cloudie

Pardon, špatně jsem se vyjádřil, nikoli samozřejmě nacionalistická, správný termín je patriotizmus. To je podstatný rozdíl. A Bonfire je fajn :-)

3. 05. 2018 19:26

2 Savapip - Cloudie

Nejsem úplně skalní fanda, nemám všechna alba, takže příklady. 1999 - Fuel To The Flames, skladba Proud Of My Country, text: "Proud I was born here Proud of Germany." Na totémž albu skladba Thumbs Up For Europe, text "Thumbs up for Europe - you and me, Thumbs up Germany" … Je tady i „Ode An Die Freude“. Název alba 2008 v němčině (včetně jednoho songu komplet v němčině). Teď tady píšete o nějakém guláši „Friedensreich II“. Album Knock Out - skladba Tonmeister. To jen tak okrajem. Miluju německé kapely, ale žádná není tolik „nacionalistická“ jako Bonfire. Ale proč ne, že ano. Tož tak jsem to myslel ;-)

3. 05. 2018 19:22

- Savapip

to Cloudie: jaká reklama Německu?

3. 05. 2018 6:10

- Cloudie

Díky za tip, určitě si rád poslechnu celé album. Podle ukázky to zní velmi dobře. Jen nevím, co si mám myslet o "reklamě Německu", jak čtu i tady v recenzi, na kterou málokdy zapomenou. Thumbs up Germany, že ano.

2. 05. 2018 21:37

Zrovna - b.wolf

ji sjíždím a nebýt té zbytečnosti na konci, ještě bych půl bodu přitlačil. 7,5/10

1. 05. 2018 20:20

- The Keeper XIV.

Myslím, že minulé album mi vyhovovalo více. Ten "guláš" je hrozná věc, která celek jen kazí.

30. 04. 2018 21:43

- JonathanGray

Solidní deska. Jako upřímně jsem nic nečekal, navíc od kapely která je na scéně přes 30 let. V případě Zillera dokonce 46 (!). Kdyby všechny dinosauří kapely vydávali takhle dobré desky, bylo by na světě mnohem lépe. On the wings of the angel byla první u které jsem přestal číst a začal poslouchat. Pak jsem se opět lehce začetl až do Love the way you hate me (oprav si název) a Crazy over you. Takže to máme tři velice silné skladby u kterých je minimalizován germánský akcent ( slysitelný ve zbytku alba) a jsou inspirovány spíše severskou melodikou. Kupodivu se na desce nenachází žádný viditelný přešlap. Závěrečný 19-ti minutový guláš taktně přejdu. Bonfire prostě nahráli povedené album. Kdo by to byl čekal? 7/10

30. 04. 2018 19:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.14198 sekund.