ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku L.A. GUNS - The Devil You Know


- Guns

Já právě nevím,ke koupení ani stažení jsem ji nenašel,ale jsem na ni celkem zvědav.Když už jsme o nich,tak jak se ti líbí nebo nelíbí ty tři desky co nahrály?A slyšel jsi nějaké dema ještě s Nikim či Blackiem?

12. 10. 2019 13:58

- Pepsi Stone

Neslysel, vim, ze mela vyjit nekdy na jare, ale tenkrat jsem na ni nikde nenarazil. Pak jsem na to, priznam se, zapomnel... Jaka je?

12. 10. 2019 12:31

- Pepsi Stone

Neslysel, vim, ze mela vyjit nekdy na jare, ale tenkrat jsem na ni nikde nenarazil. Pak jsem na to, priznam se, zapomnel... Jaka je?

12. 10. 2019 12:31

Pepsi Stone - Guns

Jo jo však.To bylo jen tak pro zajímavost řekněme.A teď trochu odbočím slyšel jsi novou desku London?

12. 10. 2019 12:15

- Pepsi Stone

Ono už ledcos dneska nějaká skladba něco připomíná. Navíc L.A. Guns nikdy nebyli stolutvůrci, takže sem tam nějaká ta výpůjčka (ať chtěná nebo nechtěná) se musí čekat. Byli to vždycky pocitví dělníci stylu.

12. 10. 2019 11:54

- Guns

Needle To The Bone mi dost připomíná píseň Babylon od Toma Keifera :)

11. 10. 2019 17:44

- vn

Nic moc, hudba pro 22. stoleti to uz tady nebudem. 2/10. :))

8. 05. 2019 4:27

- Guns

Trochu mě to připomíná Raťťáky :) Jo jo myslím že přišel Scot místo Shaneho.Jo jo Ace je vlastně na téhle desce.Určitě poslechni ten zpěvák se dá celkem porovnávat s Philem.Mě se to dost líbí.Kvalita těch videí je trochu horší,takže ho úplně neslyšíme,ale zatím to znělo dobře.Hele a zkus se mrknout na email.Před asi měsícem jsem ti tam loupnoul zase nějaké otázky díky :)

7. 05. 2019 18:45

- Pepsi Stone

Ještě neslyšel, ale určitě se na to podívat chci. U Lewisovy party se změnil bubeník? Myslíš to, že přišel Scot Coogan nebo ten už taky není členem kapely? On se vlastně změnil i kytarista, aktuáklně je tam Ace von Johnson z Faster Pussycat. Je to zase trochu komedie, co se kolem L.A. Guns děje.

7. 05. 2019 10:03

- Guns

Pepsi už jsi slyšel tu Steveho verzi?Je to když tak na youtube.Je tam koncert z M3 festivalu.A u Lewiseho party se změnil bubeník :)

6. 05. 2019 20:01

- Guns

Po první poslechu jsem byl mírně zklamán.Působilo to na mě tak jako bez potřebných koulí.Po druhém se to zlepšilo.Někde jsem četl,že by se to mělo ještě více ponořit ke klasickým deskám.To se celkem i povedlo.Duch celé desky se nese dalo by se říci v duchu první desky.Není tomu ovšem u každé skladby.U předchozí desky jsem asi tohle přesně očekával.Když jsem ovšem slyšel ty modernější vlivy,tak mě to celkem vadilo.Zde mi celkem vadí že tu moc nejsou :) Celkem paradox.Dalo by se říci že tu desku oživily.Tak třeba úvodní Rage si myslím že celkem dokazuje to přiblížení se k prvním věcem.Za to druhá věc už se přesunuje k druhé a zároveň nejúspěšnější desky Cocked and Loaded.Hned úvodní kytarová vyhrávka nás v táhne do písně Malaria(Podle mě jedna z nejlepších věcí vůbec)Třetí Loaded bomb mě zase trochu připomíná písničky jako třeba Electric Gypsy či Dirty Luv.Číslo čtyři nás zase přesměruje do Vicious Circle možná trochu i do American Hardcore či Waking the Dead.Dost dobrá věc a klip k ní je též dobrý.Needle To The Bone jak bylo řečeno je zasejc klasičtější věc,která mě připomíná skladbu New Toy od Sweet Pain(Působil zde Kelly Nickels než přešel do L.A. Guns)Dost dobrá věc.Going high jak bylo řečeno celkem připomíná období American Hardcore i když mě to ze začátku nepřišlo.Gone honey zase celkem náladu Vicious Circle.Another Season In Hell je zde jediná balada pokračující v těch z předchozí desky a taky z Holywoodských Vampírů.Tyhle vážnější věci fakt chlapci umí na výbornou.No a bonusovka Boom je slušná řízná Glam metalovka jak má být.Ve výsledku jsem s deskou spokojen i když jemně pokulhává.Však o jak bylo řečeno nějakou tvůrčí krizi nemůže být ani řeč.Dle mého kdyby deska vyšla třeba o rok déle,tak by dopadla třeba lépe kdo ví.A kdybych si je dovolil srovnat s materiálem od Motley Crue co vyšel k filmu,tak na tom jsou daleko lépe L.A. Guns 8/10 Hlavně žeru Philův zpěv to je prostě bomba na dvaašedesátnika.Klobouk dolů.

1. 04. 2019 21:11

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07784 sekund.