MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KING DIAMOND - The Graveyard


- - Metal fan

Tisíceré díky za recenze na alba od King Diamonda.

2. 09. 2020 18:06

- Martin2

Už jsem to jednou psal, jak odlišně jsou vnímány věci od KD, téměř nikdo se neshodne :-). Rumcajs by se obešel bez posl. 2 songů, u mě je I am jeden z nej Kingových hitů a song, který mě bavil jako jeden z prvních, když jsem se do jeho tvorby pomocí The graveyard dostával...Jinak jedno z jeho top alb...

28. 08. 2020 19:54

The Graveyard - rumcajs

je určitě unikátní ve více směrech - např. zpracovaným tématem či zvláštním zvukem, který je spolu s atmosférou skutečně morbidní, což dokonale pasuje ke zpracovávanému tématu. Co bych však albu naopak vytkl je jeho délka a s tím související nevyrovnanost ve kvalitě skladeb. Chybí zde vyloženě silná skladba, byť je jich tu pár fakt povedených Většina písní se kvalitativně zvedne v refrénech, ale ve slokách se písně někdy „ztrácejí“. Závěr alba pak považuji za slabší a klidně bych poslední dvě písně oželel. Deska je to však natolik unikátní, že si zaslouží více vyzdvihnout její kvality. Za mě tedy slabší 8.

28. 08. 2020 17:59

Určitě lepší... - Kolík

...než předchozí deska. Kvalit alb z 80. let ale nedosahuje. Za mě 7,5/10

27. 08. 2020 17:57

re: The Graveyard - Radim

Toto album – za mne absolutně za plný počet bodů!!! Cituji recenzi ze Sparku, s kterým se absolutně ztotožňuji: Dílo hodné mistrů, neuvěřitelně morbidní a hrůzostrašná historie a k tomu naprosto úžasně promakaná hudba nebo možná spíše soundtrack. King hraje všechny postavy s odzbrojující samozřejmostí a všechny ty opravdu až filmové předěly a vsuvky vám zmrazí krev v žilách. Jestli můžu srovnávat, tak The Graveyard je Abigail 90tých let! Za mne dodávám: po všech stránkách jedno z nejpropracovanějších albumů Kingovy tvorby a vlastně co v metalovém světě znám. Velmi silný příběh, mrazivá atmosféra, strašení, skvělé instrumentální výkony, absolutně šílené až morbidní popěvky s mistrovským vcítěním se a presentací jednotlivých postav dramatu. Prostě mistrovský zářez …Amen, nebo raději Shemhamforash!!!

27. 08. 2020 11:44

Up from the grave ... - lukáš

Tady na tomto albu je výborná atmosféra. Pro mě asi nejlepší je refrén - Up from the grave. Mám koncert Kinga z roku 2012 . kde tuto píseň zpívá s lopatou v ruce ...Přesto u mě vede Fatal a House of god. The Graveyard u mě 8.5 bodu z 10.

27. 08. 2020 9:59

Vrchol - David Svoboda

Nejlepší, nejatmosféričtější, nejdepresivnější a mé nejoblíbenější album King Diamond. Skvělé propojení depresivního tématu alba o zneužívání dětí, přes nádherně zatuchlou a plíživou hudební složku a Kingův psychopaticky dokonalý projev, to je něco neopakovatelného, co ani Mistr Petersen nebude schopen překonat ( nicméně Voodoo je v jeho závěsu). Hřbitov je neskutečně smrtící nahrávka, na kterém není slabého nebo nudného místa. Opus Magnum tvorby Krále Diamantu.

27. 08. 2020 8:03

vrchol - Kovi

Tohle album považuji za nejlepší co kdy King Diamond vydal.... nemůžu si pomoct, podle mě na něm není slabého místa v žádném ohledu. 11/10

27. 08. 2020 1:39

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08053 sekund.