DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku IRON MAIDEN - Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico City


zvuk - Honza

mně se živák dost líbí, nechali to syrový a nechali tomu i nějakou dynamiku, což se dneska moc nedělá. Proto ten zvuk může napoprvé působit divně, je to nezvyklý, ale díky tomu to zůstalo živý a má to atmosféru. Já to pořídím na vynilu a pokud na tom IM vydělaj, tak jen dobře, kdo už by kupoval desky, když ne metly :) Jo a že Dickinson nezní jak ve 20? No, protože mu 20 není, na svůj věk je OK, zpěváci prostě stárnou slyšitelně. Kapela hraje luxusně, narážku na rytmiku naprosto nechápu.

25. 12. 2020 20:45

- Pagan

orre: že by prachy? IM jsou jedna z posledních kapel, která se může spolehnout na to, že si jakoukoli jejich novinku koupí hodně lidí. I proto je velmi alarmující, že se snížili k vydání tohoto zvukového braku! Zřejmě už jsou jim fanouškové u prdele.

25. 12. 2020 19:16

To recenzent !! - lukáš

To Recenzent : Vím, že tu řešíme maiden .. Nebude recenze 25. vydání Imaginations s koncertem ? díky

25. 12. 2020 19:13

- orre

Bohužel, je to tak! Fakt miliju Maiden, ale raději bych uvítal vyšperkovanou poslední studiovku, než aktuální formu prezentující živáky! Absolutně to nemám Brucemu za zlé, ale proč to vydávat? Proč k...a?

25. 12. 2020 19:09

- Petr Z.

Konečně to tu někdo napsal po lopatě. To, že Dickinson je již několik let zcela za zenitem a zpívá tak, jakoby měl snad rýmu, to je obecný fakt. Pořád mám pocit, že se při vyšších tónech dusí. To však neznamená, že to nebyl skvělý zpěvák a frontman. On byl špička v oboru! Jenže věk se zkrátka zastavit nedá a mám pocit, že z Iron Maiden se brzy stane spíše karikatura.

25. 12. 2020 18:58

- V.

Live After Death taky vyšlo jako video, takže takhle se to brát nedá...

25. 12. 2020 18:02

- Jarin

Demonick: Soudím, že recenzent zmiňoval pouze koncerty, jež byly oficiálně vydány pouze na zvukových nosičích, což u Rock in Rio neplatí. Ten proslul zejména díky paralelnímu DVD vydání, a je to záležitost fantastická, souhlasím.

25. 12. 2020 15:21

5/10 - Demonick

"Přestože další vydávané živáky měly svou kvalitu, nikdy se jim nedostalo takového věhlasu jako těmto počinům. " - pri tejto recenzii som sa zasmial viackrat, ale toto tvrdenie akože myslíš važne? Genialny ROCK IN RIO mal, má a bude mať 1000x väčší status ako bootlegovský Donnington či polozabudnutá live zbierka A Real Live Dead One. Stači si iba pustiť Sign of the Cross z RIR a z toho noveho zvukoveho nepodarku, ktory tu tak chvališ a rozdiel je priam PRIEPASTNÝ. Od slabučkého spevu, otrasnej produkcie (počuje tu niekto tie 3 (!!!) gitary? Lebo ja iba bicie, basu a spev), smiešneho obalu, až po podivné zvuky publika je zaznam z Mexica asi to najhoršie, čo som od MI naživo počul...

25. 12. 2020 15:02

- Jarin

adrian: Já si tím jist jsem. Navštívil jsem dva koncerty tohoto turné, takže mohu v rámci možností posoudit. Na jednom z nich se Bruce prezentoval v lepší hlasové kondici než na tomto albu, na druhém v prakticky totožné. S Halfordem bych vůbec nesrovnával. Ten léta stojí na jednom fleku. Kdyby se hejbal jak Bruce, jenž je bezesporu nejlepším metalovým frontmanem všech dob, hlasově by se do půlhodiny zcela odporoučel.

25. 12. 2020 15:00

Všude maiden nej ! - lukáš

To Adrian : Přečti si recenze na koncert Maiden v Praze k Legacy tour !! Všude psali nej koncert ! To teda jsou lidi asi hluchí ! A pusť si koncert Rock in rio 2019 . Tam Dickinson skvěle zpívá !

25. 12. 2020 14:43

- adrian

Jarin: No tim bych si nebyl tak jistej. Podle me priklasenej minimalne trochu stejne bude, aby se to dalo vubec poslouchat. Oni Maiden asi dobre vedi, proc vydali jenom audio zaznam. Jak rikam, cas proste nikdo nezastavi a kdyz se k tomu prida rakovina jazyka, tezko potom clovek bude zpivat jak ve dvaceti. Nicmene Brucova forma podle me jde dolu uz od alba The Final Frontier, i kdyz je pravda, ze az cca v poslednich peti letech je to dost markantni. Ale i tak bych si je dal jeste aspon jednou nazivo. Urcite bych neodesel v pulce,coz se mi stalo na koncerte Judas Priest, kdy se to Halfordovo skrehotani fakt nedalo vydrzet :-)

25. 12. 2020 14:22

- Jarin

Souhlasím s názory recenzenta i Lukáše. Zvuk není přikrášlenej studijovejma kejklema, na rozdíl od jinejch pseudoživáků.

25. 12. 2020 13:04

- janek

Lukasi, placas zase nesmysly. Ja nehodnotim zadny dalsi a jiny koncert nebo Rock in Rio, ja hodnotim tento zivak a ten je misty tragicky...Napred si rozmysli co chces napsat a az po chvili pis. Toto je proste takove rekneme unyle.Samozrejme, nemladne nikdo, ale vydavat dalsi zbytecny zivak, ktery jen dokazuje uz dlouholetou malatnost IM, je spise krokem do hajzlu...Muj nazor, nejsem fanatik a ani odpurce, IM je legenda,otazka zda toto je dukazem legendarnosti.

25. 12. 2020 12:44

- adrian

Kdo me zna, tak vi, ze jsem nekriticky fanda Maiden. Nicmene tady nemohu souhlasit s recenzentem a spis davam za pravdu tem, co pisou, ze se Bruce trapi. Bohuzel je to pravda a nezpiva mu to uz par let. K tomu uz tradicne katastrofalni produkce (pokolikate uz!) a je tu uplne zbytecnej zivak. Ve vyctu kultovnich zivaku pak Pepsi opomnel Rock in Rio, coz je podle me jejich najlepsi live deska. Schvalne si pustte tyhle dve veci za sebou a ten rozdil je opravdu markantni. Cas nezastavis, misto zivaku by to chtelo jeste jednu nadupanou desku s poradnym zvukem a ne zbytecne solovky Steva nebo Adriana.

25. 12. 2020 11:52

- orre

Je to tak. Zpěv zní, jako by Bruce naříkal a žadonil. Taková Aces High je tragicky utrápená a navíc v poslední části to Nicko krásně zabrzdil. Nechci kritizovat, ale ani nechci slepecky oslavovat legendu za každou cenu. Možná to mám jen já, ale současný Bruce je pro moje uši hodně nepříjemný a to opradvu miluju Maiden.

25. 12. 2020 11:47

Živě byli perfektní ! - lukáš

To V, Janek : Tak si pusťte jakýkoliv koncert na youtube a kvalita je velká. Nebo třeba Rock in rio 2019. Bruce zpívá skvěle. Recenze na Maiden Legacy tour - koncert v Praze mluví jasně. Nejlepší koncert u nás .

25. 12. 2020 11:08

- janek

cele je to nuda, ktere podtrhuje pouze nuda, nevyrovnany zpev a dost priposrana rytmika, ale co lze cekat od duchodcu, ale to nemyslim spatne. Spise si myslim, ze je lepsi, nez vydavat neustale nejake reedice a zivaky, ktere stejne kazdy uz slysel mnohokrat, tak zbyvajici energii smerovat k desce, ktera by to vsechno ukoncila...protoze toto muze taky prerust v jednu obrovskou krec.

25. 12. 2020 10:29

- V.

Slyšel jsem jen pár skladeb, ale zarazil mě zvuk a zpěv. Bruce je podle mě dnes největší slabinou kapely. Věk nezastavíš, ale možná by se mu měl přizpůsobit repertoár...

25. 12. 2020 8:29

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07878 sekund.