RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku IRON MAIDEN - Senjutsu


- Santrik

Rumcajs, ja som rozpoznal už po 30 sekundách že to neje Iron Maiden, hlavne tie bicie sú slabe takto by Nicko nikdy nebubnoval. Icon of Sin veľmi dobrá kapela album ma bavil. Keby sa Bruce rozhodol ísť skôr do dôchodku tak tu majú Maiden za neho ideálnu náhradu. Ten chlapec je Dickinsonova verná kopirka, myslím v dobrom

9. 09. 2021 13:12

- rumcajs

Aha, tak koukám, že recka už byla. No, myslím, že album si zaslouží trochu lepší hodnocení.

9. 09. 2021 12:51

- rumcajs

Tak jsem konečně našel píseň, která se před vydáním Senjutsu vydávala na YT za titulní song alba. Jedná se o The Last Samurai od Icon of Sin a byla to ona, kdo mne na album navnadila. I další věci z alba jsou skvělé (např. úžasná Clouds Over Gotham) a dost mě mrzí, že se nejedná o Senjutsu. Doporučuji poslechnout. Doufám, že bude i recenze, jedná se o špičkové věci k nerozeznání od IM v nejlepší comebackové formě.

9. 09. 2021 12:50

- Santrik

Po prvom vypočutí novinky IM som bol trosku zmeteny, nové dielo mi prišlo dosť jednotvárne. Ale po ďalších posluchoch sa to začalo krásne krištalizovat a všetko do seba zapadát tak ako ma. Po cca 15 posluchoch musím konštatovať že je to výborná doska neskutočne ma to bavy, oveľa viac ako minulý album Book of Souls produkcia sa zlepšila o dosť Bruce zbytočne netlačí na pílu spieva veľmi dobre. Senjutsu je jediná skladba do ktorej som sa nedostal, naopak Hell on Earth pre mňa najlepšia pecka. 8.5/10. Buďte trpezlivý dajte tomu čas a Senjutsu sa vám zato bohato odvdaci.

9. 09. 2021 11:29

- Greg

po dlhom, dlhom, dlhom čase album, ktorý mi zatiaľ ide do ucha ... uvidíme, či vojde úplne

8. 09. 2021 20:25

- adrian

orre: Tak 70 klukum jeste neni, ale jinak souhlasim s tvym komentarem. A hlavne ma to album nejlepsi zvuk od Brave New World! Produkce KONECNE hodna jmena Iron Maiden. Jinak to album opravdu roste s kazdym poslechem a zejmena druhy disk je fenomenalni zalezitost. Ja rikam, ze Maiden opet odsoudili zbytek metaloveho pole do role statistu!

8. 09. 2021 19:17

- orre

Po prvním poslechu jsem tu desku považoval za obrovský průser a po 10 posleších je to pro mě nej deska od Brave New World! Tváři se to jako nuda, ale opak je pravdou! Takhle hrát v sedmdesáti klobouk dolů! Předpokládám, že nikdo normální nečekal něco jako Powerslave, Seventh Son atd. Bruce mnohel lepší forma, než posledně na TBOS!

8. 09. 2021 18:51

Maiden Rules - Dušan

Som ten fanúšik ,ktory odrhovacky tipu Can Y play , Run to the Hills ,Trooper,2 Minutes to midnight počúva už len na party po 7 pivach. Inač to preskkujem. Kto chce žuch žuch tralala metal ,nech si pusti niečo zo severu ,alebo Judas a pod... Takže mne sa novy album páči a uživam si epicke dlhé skladby. Tak mam Maiden rád. Album si treba napočuvať viac krát. Vždy tam najdem novu pasaž ,niečo čo ma chyti. A Nicko ? Proste v 69 takto bubnovať ,to je proste sila. To je highlight albumu. Kto šomre a túži po 80tych rokoch ,má na výber plejadu albumov . Proste Ary a spol už nikdy nebudu robiť hudbu spred 30 rokov. A tak je to u mňa správne. Za 20 rokov by to už kritici mohli pochopiť o čom IM vlastne je. A potom su tú kuvíci čo si v r.1999 zmysleli ,že Janick je ten najhorši gitarista a po každom novom albume mu to dávaju vyžrať. Pamatam si to po BNW a odvtedy to počuvam. Sick. Som rád ,že si môžem listovať v katalógu 17 skvelych albumov ,vybrať si hudbu podla chuti a nálady. Proste Maiden Rules.

8. 09. 2021 15:37

9 z 10 - TT

Je zajimave videt, jak starsi fanousci se dostali po No Prayer…. a po navratu Dickinsona nova alba tak nemaji radi. U me naopak, od Brave…. po soucasnou novinku, je jednoznacne stavim do top ligy a naopak uplna stara alba nemusim…. Senjutsu je moderne znejici deska a podle me presne odpovidajici veku Maidenu a jejich postaveni. Desku si moc uzivam… Cervne trojLP je fantastickej produkt. Allbum bylo natoceno uz v roce 2019, tak snad dalsi bude treba kolem 2023/4!

8. 09. 2021 0:53

P. S. - b.wolf

kromě stratego nuda, když chci progmetal, tak určitě ne IM...

7. 09. 2021 19:48

Od doby - b.wolf

Brave new world IM nevydali slušnou fošnu. Ty natahovane stopy o ničem... Pouze z úcty k legendě nehodnotím, normálně s bidou 4/20

7. 09. 2021 19:43

Dave Murray - jirka7200

Všichni víme o kterého Murraye se v případě Iron Maiden jedná. Přesto se za drobnou mystifikaci se záměnou jmen Neil/Dave omlouvám.Vznikla určitým mým diskomfortem při tvorbě recenze, psal jsem ji na dovolené na mobilu bez WiFi a tyto faktory narušily moji pozornost.

7. 09. 2021 18:49

Senjutsu, - rumcajs

Senjutsu....hmm. Velká očekávání, po prvním singlu zklamání, pak zas natěšení, a teď mírné zklamání. Vlastně aani ne, protože původně jsem od IM nic moc nečekal a oni naservírovali další ze sáhodlouchých epických desek pro zaryté fanoušky. Porovnám-li to s War Withn Me od Blazea, mám z druhé jmenované o něco málo lepší pocit, ale taky jsem od ní čekal více. Poslední skvělou deskou vzešlou od člena IM tak zůstává dnes už 16 let stará Bruceova sólovka Tyranny of Souls, Maideni pak se ctí obstáli ještě rok poté s AMOLAD. A to je trochu smutné. Senjutsu tak bez hodnocení

7. 09. 2021 15:12

- Ramón

Byl to památný den 3. října, kdy k nám sestoupili bohové z Olympu a dali nám lidem ochutnat božské hudby. 10/10

7. 09. 2021 11:01

- Pepsi Stone

Neil Murray je jistě překlep, který lze svést na chudáka šotka. Kolega určitě myslel Davea Murraye.

7. 09. 2021 10:35

Jo, - Deny

a ještě jsem zapomněl dodat, že dávám Pepsimu plně za pravdu - dle toho, co jsem už slyšel. 6,5/10 za úctu k legendě. A hodně to mrzí. IM mají na víc, zvlášť, když si na to dají 6 let.

7. 09. 2021 10:13

- DIURD

Vynikající deska! A to jsem měl od následovníka Book Of Souls celkem velká očekávání.

7. 09. 2021 10:10

Recenze? - Deny

Jsou zbytečně přehnaně dlouhé (i početné) jako recenzované album. Když k mnohokrát opakovanému názoru jeden z recenzentů vloží do kapely Neila Murraye, který v ní nikdy nehrál, tak už se mi to nechce ani dál číst - natož poslouchat.

7. 09. 2021 10:09

hoďte na pepsinu deku - lord Džoudemort

tak tahle další blbost od pana Pepsi stone mne nepřekvapila .... tento autor se potácí buď ve vulgariách, nebo hloupstech. Deska za 9/10 a naprosto famózní, krásné dílo, kterých nevzniká mnoho.

7. 09. 2021 7:33

Splněná očekávání - David Svoboda

Železná Panna vydala další skvělé progresivní dílo. Ani stopa po tříminutových ( i když legendárních ´´halekačkách,, typu Run To The Hills, The Trooper,nebo Aces High. Tohle je těžko uchopitelná progresivní kláda,která si zaslouží pouze jediné. A to dlouhý a soustředěný poslech. To se mi na IM líbí,že v dnešní době,kdy bereme hudbu jako konzum a hlavně toho slyšet v náhodném přehrávání co nejvíc a bez sosutředění,tak oni si dovolí vydat dlouhé progresivní dílo,které všechny atributy rychloposlechu úplně postrádá. Jako vždy sice zvolili za singl pro mě tu nejméně zajímavou a nejvíc halekací věc,ale i ta je super. Stejně jako Miluju Judas Priest pro jejich schopnost hrát tvrdý a rychlý Heavy Metal,tak Iron Maiden mám rád proto,že se z nich stala progresivní mašina,která nepopírá své kořeny,ale nabaluje na sebe nové vlivy,které nejsou trendové. Senjutsu prostě není deska pro ty,kteří mají hudbu jen jako kulisu. Je pro ty,co milují hudbu a dokáží si ji užít. Výtečná záležitost.

7. 09. 2021 7:27

<< 1 2 3

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08478 sekund.