DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ANTHRAX - Spreading The Disease


.. - Kovi

Velmi povedená klasika.... 7/10

17. 06. 2022 20:59

- Guns

Už na EP Armed and Dangerous Anthrax ukázali jak chtějí hrát. Přitvrdil se zvuk a kytarové riffy byly rychlejší, řezavější a údernější. Hlavně do kapely přišel výborný pěvec Joey Belladonna. Druhá deska s názvem Spreading the Disease tohle všechno jen potvrdila. Byla ještě o proti jedničce daleko propracovanější a dospělejší. Tady není o čem. Jasná desítka. Pro mě je tato deska nejlepší z celé diskografie. I když Among The Living je v těsném závěsu. Deska se povedla i po zvukové stránce. Hodně se mi líbí výborná Frankova basa. Za nejlepší písně bych určitě vypíchl Madhouse, Medusa, Gung-Ho (Až na ten konec, který to popravdě dost kazí), The Enemy a A.I.R. kde mi ten riff připomíná trochu později v písni Antikrist od Arakainů. Za nejslabší bych uvedl S.S.C./Stand or Fall ta přísně vzato špatná není, ale ta melodie mě nějako moc nebere, ale sólíčko můžu :) Jak jsem už psal. Tady není o čem výborná deska. Trochu mě štve, že k této desce nevyšlo i to EP jako bonus či jako druhé CD, ale co už :)

2. 06. 2022 0:20

Bella - J.A.N

Chápem, že niekomu sa nemusí Belladonov spev páčiť, ale myslím si, že na "anthems" dokázal, že je super spevák, trebárs cover na Journey. V nejakom časopise sa Scott smial, že sa modlí aby si tú prerábku nevšímol Neal Schon. Bushov spev mne napríklad nesedí vôbec...

21. 05. 2022 11:54

- rumcajs

Oprava - dalšími dvěma deskami myslím Among The Living a Persistence of Time. State Of Euphoria je jiný případ, ta mi dost sedla.

20. 05. 2022 0:21

- rumcajs

Upřímně jsem nikdy nepochopil adoraci Belladonovského období. Ano, STD je povedená deska, jednu dobu jsem ji dost sjížděl, ale sráží ji právě Belladonův výkon, který ovšem není tak neposlouchatelný jako na dalších (dvou) deskách. Zvuk je zde hutnější, skladby rozmanitější a ten zpěv zde moc nevadí, docela se hodí, i když i zde jsou některé falše na hranici poslouchatelnosti. Anthrax se zde rozhodně posunuli k širšímu publiku a zároveň přesedlali na čistou thrashovou notu. Za mě na zhruba stejné úrovni jako debut, i když ten mám asi raději. Dávám 7,5.

20. 05. 2022 0:12

Vynikající album... - Kolík

...vynikající Beladonna, vynikající turné s Overkill a Agent Steel. Kdo pamatuje aspoň videozáznam z této akce, tak ví, jak bylo nespoutané, živelné a bezprostřední. Za Spreading album jasná desítka. Pepsimu díky za recenzi.

19. 05. 2022 14:52

- Meres

Vynikajúci thrashový náter, jedno z dvoch CD od Anthrax ktoré mám v zbierke (druhé je Among the Living samozrejme). Spev sedí!

19. 05. 2022 10:56

Výtečná deska - David Svoboda

Výtečná deska s děsivě hrozným zpěvem. To je Spreading The Disease, deska, která po hudební stránce nemá sebemenší chybu. Ale pak otevře Belladonna pusu a já trpím. Nikdy jsem nechápal, co Benanteho s Ianem napadalo, když vzali Joeyho do kapely. Jeho hlas mi byl vždycky obrovsky nesympatický a pro mé ucho neposlouchatelný. A tak to budu mít s Anthrax až do konce svých dnů. Geniální hudba s neposlouchatelným zpěvem ( díky za Mistra Bushe). Ale pominu-li mou averzi k hlasu zpěváka, jde o absolutní Thrashový klenot a jednu z nejlepších desek všech dob. Není zde nudné, nebo slabé skladby a mí dva osobní favoriti vždy budou Medusa a masakr Gung-Ho. Jasných 10/10 ( a 0/10 za zpěv).

19. 05. 2022 8:50

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07769 sekund.