16.10.2017
WIND ROSE
Novým videoklipem připomínajícím letošní studiovku ..více

16.10.2017
IVAN GIANNINI
Bývalý zpěvák italských melodiků Derdian vydal ..více

15.10.2017
DR. LIVING DEAD!
Druhá ukázka z alba "Cosmic Conqueror" (27. říjen) nese ..více

15.10.2017
VAIN
Davy Vain a jeho parta zažívají opět drobný rozkol v ..více

15.10.2017
L.A. COBRA
Hairmetalisté z Jihoafrické republiky pouští do světa ..více

15.10.2017
BLACK STAR RIDERS
Kytarista těchto pohrobků Thin Lizzy Damon Johnson si ..více






POWER QUEST - Sixth Dimension
Já jsem od toho nečekal vůbec nic. A jsem už n ..

Powermetalové novinky roku 2017 - část XIV. - kapely MASTERPLAN, ALPHA TIGER a PALANTÍR
Ale pochopil, neboj!:-) Takové tupé zvíře nejs ..

GUN - Favourite Pleasure
Jaj,výborná kapela.Miluju jejich album Swagger k ..

Powermetalové novinky roku 2017 - část XIV. - kapely MASTERPLAN, ALPHA TIGER a PALANTÍR
Ferdu z Čech neřeš, jeho názor je stejně rele ..

Powermetalové novinky roku 2017 - část XIV. - kapely MASTERPLAN, ALPHA TIGER a PALANTÍR
Tak pokud nějaký Ferda z Čech tvrdí, že to zm ..

Powermetalové novinky roku 2017 - část XIV. - kapely MASTERPLAN, ALPHA TIGER a PALANTÍR
Kiskeho - Past In Different Ways (2008) je vynikaj ..

Powermetalové novinky roku 2017 - část XIV. - kapely MASTERPLAN, ALPHA TIGER a PALANTÍR
Tezko rict co dopadlo hůře, jestli PumpKings, ne ..

Powermetalové novinky roku 2017 - část XIV. - kapely MASTERPLAN, ALPHA TIGER a PALANTÍR
Roland se mi už od Time To Be King jeví jaksi "v ..

GUN - Favourite Pleasure
Co říká wikipedie, tak Rankin s hudbou skončil ..

GUN - Favourite Pleasure
Kam se poděl Rankin, co dnes dělá. Já to bez n ..




Za poslední měsíc:
STEELHEART - Through Worlds Of Stardust
2360x

AEROSMITH - Toys In The Attic
2043x

AEROSMITH - Aerosmith
1967x

AEROSMITH - Get Your Wings
1887x

AEROSMITH - Rocks
1822x

MOTORBAND - V
1609x



17.10.2017
KATAKLYSM (CAN), GRAVEWORM (ITA) ..
Roxy, Praha, začátek od:19:00, vstupné: 650,- (690,-)

21.10.2017
SYMPHONY, METRO..
DK Koruna Hořice, Velký sál, začátek od:20:00, vstupné:

31.10.2017
Poppy Seed Grinder + hosté..
Praha - Rock Café, začátek od:19:00, vstupné: zdarma



článků celkem: 5877
recenzí: 4731
reportů: 511
rozhovorů: 333













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax

České kapely.cz - Nabízej a nakupuj českou hudbu


THE EROTICS - United We Can`t Stand

Už při letmém poslechu diskografie této newyorské kapely je jasné, proč The Erotics zůstali od dob svého vzniku v polovině devadesátých let v totálním undergroundu. Tahle parta netvořila až tak špatnou, stylově ohraničenou hudbu, když se prezentovala ostrým rock n`rollem zaměřeným na ulici, který je řádně poučený punkem a garážovým rockem. Jenže The Erotics kromě pověstného štěstí chyběla ještě pořádná dávka talentu. Jistě, najde se v jejich sbírce alb několik kousků, které ambice na to stát se aspoň slušnými standardy žánru přece jen mají (v tomto případě se sluší zmínit například album „All That Glitters Is Dead“), ovšem celkově to žádná sláva nebyla.

A žádná sláva to není ani v současnosti. V případě novinky „United We Can`t Stand“ se sice neopakuje model ostudného počinu „Boulevard Of Chocking Scream“, ovšem nic převratného od tohoto alba také nečekejte. Soudě podle facebookových stránek kapela nějaké fanoušky přece jen má a naživo to nemusí být zrovna úplně nejhorší průměr a právě této hrstce věrných je tahle deska určená.

„United We Can`t Stand“ přináší osm, ve své podstatě obyčejných rock n`rollových skladeb, které čerpají z klasického hair metalu špinavějšího ražení, jakým se prezentovali například L.A. Guns, Faster Pussycat, Sea Hags či Cats In Boots (kvalit těchto kapel The Erotics pochopitelně nedosahují) a ze kterých je cítit i ovlivnění tvrdší hudbou. Nedá se přímo mluvit třeba o old school hardcorových vlivech, ale The Erotics možná tímto směrem také pošilhávají. Vždyť jsou, přece jen, z New Yorku…

Skladba, která by šla vypíchnout, se na této desce hledá docela těžko. Není na ní žádná, která by vyloženě zaujala, ale ani taková, která by představovala naprostý průser. Ono je totiž hned od úvodní „Steroid And Cocaine“ (bože, to je název…) jasno, jak ta deska bude znít. Skladbu žene dopředu slušný, i když nikterak originální riff. Frontman Mike Trash také hned ukazuje, že v jeho projevu k žádnému posunu nedošlo a jeho spíše vypravěčský styl, kdy jakoby naoko hejskovsky frázuje, nezaujatého posluchače také nemůže úplně oslovit. Ani refrén netáhne, tak jak by měl, takže posluchači zbývá už jen energie. Té naštěstí The Erotics mají opravdu dostatek a právě tím kapela leckde dokáže i zaujmout.

Někde (bůhvíkde) se psalo, že tahle kapela si za léta svého hraní vysloužila nálepku slabší Steel Panther. To už samo o sobě není vůbec lichotivé a spíše to zavání pěkným průserem. Ten se sice nekoná a proto pořád lepší, když jsou tihle bráni jako „horší Steel Panther“, než aby se jim přezdívalo třeba „lepší Morčata na útěku“.

Pepsi Stone             


FB THE EROTICS

Seznam skladeb:
1. Steroids And Cocaine
2. Ain`t Talkin` To You
3. Big Beautiful Wheels
4. United We Can`t Stand 5. Crawlin` On Broken Glass
6. Only When I Bleed
7. Pretty Little Bomb
8. Whorefield

Sestava:
Mike Trash - zpěv, kytara
Doug Reynolds - kytara
Billy Beer - baskytara
Johnny Riott - bicí

Rok vydání: 2017
Čas: 26:51
Label: Cacophone/Find Your Fangs Music
Země: USA
Žánr: hair metal/punk metal

Diskografie:
1997 - Born To Destroy
2001 - 20th Century S.O.B
2002 - All That Glitters In Dead
2005 - Rock N`Roll Killing Machine
2007 - 30 Seconds Over You
2008 - Rubbish
2010 - Today The Devil, Tomorrow The World
2012 - Boulevard Of Chocking Screams
2015 - Three Sheets To The Wild
2017 - United We Can`t Stand

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 13.08.2017
Přečteno: 217x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2017     RSS - články

stránka byla načtena za 0.13749 sekund.