PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RAGE - Perfect Man


Rage - b.wolf

jsem poprvé viděl naživo a naprosto mě odrovnali. Postupně jsem pořídil hodně desek do DGF a tahle fošna patří mezi ty skvělé. 8,5/10

30. 01. 2012 12:50

Dvěma slovy: - Kolík

Vynikající album!

27. 01. 2012 18:15

- Metamorphic Dreamer

Tohle je nostalgie! Melodie zvládá Peavy jedinečně. V tomto smylu bych zmínil song Symbols of Our Fear, refrén je ultramelodický. Už se těším, jestli autor rozpitvá Raw Caress z The Missing Link...tam je ten hlasový rozjezd úchvatný. Ale to jsou jen detaily, komplexně beru Rage jako vynikající kapelu a srdcovou záležitost. Já dávám také 8,5...

27. 01. 2012 10:42

- Meresz

Tak a už sme sa dostali do fázy, kedy RAGE začali vydávať jednu lepšiu dosku za druhou. Predošlý nevýrazný album "Exceution Guaranteed" bol rozdupaný na prach a "Perfect Man" bolo do tej doby to najlepšie s čím Peavey vyrukoval. Úlohu hrá aj prínos nového gitaristu Manniho Schmidta a bubeníka Chrisa Efthimidiasa. Zvuk je podľa mňa vydarený, aj mne sa páči koľko priestoru dostala basgitarová hra frontmana tejto kapely. Album je pomerne vyvážený, pekne odsýpe, nájdu sa aj hitovky, dobré melódie a dostatok dobrých skladieb - pre mňa je to hlavne "Wasteland", "Animal Instinct", "Supersonic Hydromatic", "Death In The Afternoon", "A Pilgrim's Path", "Time And Place" a "Between The Lines". Hodnotím o bod vyššie ako autor, teda 8,5/10.

26. 01. 2012 17:52

- Lars Larsen

Ano,souhlasím s Bubákem.I já jsem se v těchto letech seznámil s Rage a od té doby netrpělivě čekám na každé jejich album.Takže 24 února(na moje narozky)mám dárek jasnej.

26. 01. 2012 10:41

- Bubák

Tohle bylo moje první setkání s Rage, výborná deska co se neohraje. Od tý chvíle sem jim propadl. Nikdy jsem docela nepochopil, kam Peavy chodí na ty melodie, vždycky jsem si říkal, že kdyby hrál nějakej ,,měkčí,, metal, tak by udělal díru do světa. Vždycky mě v devadesátejch letech mrzelo, že je to nedoceněná kapela. Ještě že dnes již je to jinak. Už titulka Wasted Vás nakopne a ukáže co se na celé desce bude dít. O další pecce Don't Fear the Winter nemluvě. celou deskou Vás provází výborná bulavá basa. Škoda jen z dnešní pohledu, deska by si zasloužila lepší zvuk. Ale to nemění nic na tom, že je to klasika. U mě za 8,5 ;-)

26. 01. 2012 7:15

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08515 sekund.