NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTER´S HAMMER - Vagus Vetus


- Pepsi Stone

Já souhlasím s Hellhammerem, že u nás je to o těch dávno zakopaných pozicích a plácáním po ramenech. V době Ritualu byli MH opravdu kapelou, která měla ve světě zvuk, dneska už je to trochu o něčem jiném, ale i tak je ta kapela natolik originální, že rozhodně jako jedna z mála na české scéně stojí za poslech.

7. 06. 2014 10:52

- Savapip

to lukáš: abych furt řešil nějaký tvoje bolístky, na to fakt nemám ani čas, ani náladu, takže díky, že ses tu ukázal a napsal si svůj poslední příspěvek, více není potřeba a následuje cenzura...;-)

6. 06. 2014 19:02

Aha - piš pod nickem. - lukáš

To Metalforever.info : Všichni jste pěkní svině !! Prej že piš si pod nickem a nebude za tebe někdo psát ...Hovno máte to tady rozesratý !!

6. 06. 2014 18:20

- Hellhammer

Mimochodem, Gormite, když to považuješ za blábolení, řekni mi nějakou českou metalovou/rockovou kapelu, co má světové parametry..Ale prosím tě ne Kreyson nebo Dymytry..

6. 06. 2014 16:34

- Hellhammer

Desce nemůžou být úvahy ukradené, asi myslíš kapelu. To taky všude čtu, jak jsou Masters Hammer nad věcí a podobným úvahám se smějí. Někdy mám pocit, že fanouškům Masters Hammer snad praskne cévka, jak práci kapely vehementně obhajují a chytnou se na každou (byť slušně podanou) kritiku...A to, že Masters Hammer jsou kapelou minulosti,nikoliv současnoti, za tím si stojím

6. 06. 2014 16:32

... NEVIM KDO TO NAPSAL ALE JE - Gormit

.... "U nás kapely a fanoušci hlavně stojí na zakopaných pozicích a plácají se po zádech, jak byli kdysi super.. Proto možná nemáme dnes žádnou světově měřitelnou metalovou/rockovou kapelu" ... TO JE FAKT SILENE BLABOLENÍ !!. ... a hlavně to vubec nepatři do debaty o MH. Nechápu jak někdo může MH v tomto pohledu hodnotit. VV JE PARADNI DESKA KTERE JSOU PODOBNE UVAHY DOST UKRADENE :):) ... !!! Spiše než nějaká světovost autory možná zajímá zdali si posluchač pročte texty, najde historická propojení ... atd. a to že to je napojeno na skoro až Sodomácký nářez je prostě paráda :):) ...

6. 06. 2014 14:02

Jak to teda je ? - Bard

To Hellhammer : No, upřímně já pořád nechápu tvé myšlení a nadšení do podobné kapely v roce 2014!!!! A jsem rád , že recenzi napsal odborník a ne idiot jako ty. Krom toho je to moc pěknej kluk se super nátiskem, ach !!!! A pokud myslíš, že na rozdíl od tebe nemá člověk mozek na to, aby zjistil že dotyčná deska je kvalitní , tak se potom jsi bey mozku a máš v hlavě prázdno, možná bz se do ní vešel můj mohutný pyj. Ono spíš to ani není black, je to whitehammer a to na této kapele oceňuju nejvíc - osobitost.

6. 06. 2014 10:51

Jak to teda je ? - Bard

To Hellhammer : No, upřímně já pořád nechápu tvé myšlení a nadšení do podobné kapely v roce 2014!!!! A jsem rád , že recenzi napsal odborník a ne idiot jako ty. Krom toho je to moc pěknej kluk se super nátiskem, ach !!!! A pokud myslíš, že na rozdíl od tebe nemá člověk mozek na to, aby zjistil že dotyčná deska je kvalitní , tak se potom jsi bey mozku a máš v hlavě prázdno, možná bz se do ní vešel můj mohutný pyj. Ono spíš to ani není black, je to whitehammer a to na této kapele oceňuju nejvíc - osobitost.

6. 06. 2014 10:51

- Hellhammer

V jednom dám Bardovi za pravdu, Ritual byla opravdu vynikající tvorba. Že by se ale opravdu výrazně lišila od ostatních blackových spolků té doby (stylem, zvukem) si nemyslím. Byla jiná jedině češtinou, které stejně téměř nikdo ve světě nerozumí...A je to opět to staré téma, česká kapela = nekriticky obdiv. I když tady ho chápu asi nejvíc..Jinak z reunionových desek mě vcelku baví Konve, to bych zase kecal že ne. Jen nechápu ten hype dodnes, kolem téhle kapely. Zatímco ve světe se jde hudebně dopředu. U nás kapely a fanoušci hlavně stojí na zakopaných pozicích a plácají se po zádech, jak byli kdysi super.. Proto možná nemáme dnes žádnou světově měřitelnou metalovou/rockovou kapelu.

5. 06. 2014 7:51

- Hellhammer

A konec off topicu z mojí strany. Jen jsem využil podobného žánru a doporučil album (nechtěl jsem oživovat 10 let staré vlákno u Chimery). Sorry, zpět k Masters Hammer :)

5. 06. 2014 7:43

ctěnému Bardovi (nebo snad luk - Hellhammer

Děkuji za uznání, že jsem idiot .Potěší, jako vždy:) Jinak rád bych vypíchl jednu sentenci. "Masters Hammer se vyvíjí, na rozdíl od Mayhem"..Aha. Vezmi si první album Mayhem. A pak Grand Declaration of War, nebo Ordo Ad Chao..Opravdu nic? Žádný vývoj?. To je vše.

5. 06. 2014 7:39

Jak maj tedy masters znít ? - Bard

To Hellhammer : Jak podle tebe maj masters hammer dnes znít ??!! Samotní Masters hammer sami říkají, že by ani black metal nechtěli hrát. Typické texty .......No, kolik mě můžeš vyjmenovat podobných kapel , co maj takové texty ?? Je jim málo !! Spíše nikdo. Pokud Masters hammer řadíš podle nové desky , jako průměrný skoroblack metálek, tak z toho je patrné , že toho o Masters hammer , asi víš opravdu málo. Nadšení do podobné kapely v roce 2014 trochu nepobírám ........... No, upřímně já nechápu tvé myšlení. A jsem rád , že recenzi napsal odborník a ne idiot jako ty. A pokud myslíš, že na rozdíl od tebe nemá člověk mozek na to, aby zjistil že dotyčná deska je kvalitní , tak se potom nemáme o čem bavit. Masters hammer jsem měl rád na desce Ritual, potom mě hodně nezajímali a dnes - prostě Masters hammer je kapela , která má tak specifický zvuk, druh skládání, písně že je rozpoznatelná od další tisícovky ostatních black metalových kapel. Ono spíš to ani není black, je to styl Masters hammer a to na této kapele oceňuju nejvíc - osobitost.

4. 06. 2014 23:00

Mayhem není Masters hammer. - Bard

To Hellhammer : Proč tady píšeš o Mayhem, když je to debata o Masters hammer ???!! Jedna věc je doporučení, protože Mayhem natočili skutečně výbornou desku. Ovšem srovnávat Mayhem s Masters hammer je naprosto scestné. Masters hammer je originál a je jenom jeden. Jsem moc rád , že máme takovou skvělou kapelu v Česku. Narozdíl od Mayhem se Masters hammer vyvíjí . A texty ...Kapitola sama pro sebe. Super 10 z 10 možných

4. 06. 2014 22:48

- Hellhammer

Já jsem jen mimochodem doporučil nové Mayhem, vzhledem ke kdysi podobnému žánru, obou kapel.. Dnes jsou samozřejmě Mayhem o několik světelných let jinde než Masters Hammer. Ale to je opět to staré téma, nekritiky vůči kapele.. Masters Hammer byli kdysi stylotvůrnou a uznávanou kapelou a jejich skladní fandové se z toho radují dodnes..Nemám moc rád ty zkazky o Masters jako o "jediné konkurence schopné a světové české metalové kapele" atd..

4. 06. 2014 21:16

9/10 - Gormit

... řekl bych pestrá a podařená sbírka lovecraftovskováchalovského běsnění :) a blbnutí :) ... jinak netuším o čem je řeč ?? .... MH nemají s natupelenabubrelymblekmetálem ala Mayhem nic společného ... :).

4. 06. 2014 19:35

LOL - Zlatomrd

jedine Dauði Baldrs !!!!! ROFL :)

4. 06. 2014 15:42

LOL - Zlatomrd

jedine Dauði Baldrs !!!!! ROFL :)

4. 06. 2014 15:42

- Zlatovlad

Jo Hlidskjalf je z těch ambientních alb nejlepší, pak právě asi to poslední....ale mě paradoxně na rozdíl od většiny rozválcovalo Umskiptar, to je geniální!!!

4. 06. 2014 13:54

- Hellhammer

Noví Burzum jsou celkem fajn. I když Sol Austan, Mani Vestan bylo pro mě osobitější, pokud se to vůbec o ambientu dá říct.Novinka je taková skoro až "hudba do výtahu", hodně relax. Nejlepší ambient dával Varg na Hlidskjalf

4. 06. 2014 10:59

MH a M - Zlatovlad

Já to shrnu asi takhle: Konve mi baví, Mantras a novinka od MH ne....nový Mayhem vynikající, novej Burzum taky OK..mějte se

4. 06. 2014 7:10

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08157 sekund.