PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST - Painkiller


2 Kolík - cloudie

Přesně. Sám si rozšířím obzory, co se komu líbí, a začnu gůglovat :)

18. 01. 2015 18:29

Proč... - Kolík

...by tyto debaty byly dementní? Recenzent se vyjádřil k jednomu nejlepšímu, ostatní k těm, která řadí k nejlepším. Když se ti to nelíbí, tak to nečti.

18. 01. 2015 15:40

10/10 - adrian

Samozrejme genialni vec, ale Turbo mam prece jen malinko radsi. Nicmene plnej pocet je nasnade. Jinak debaty o tom, ktere heavy metalove album je v historii nejlepsi, jsou naprosto dementni.

18. 01. 2015 12:20

- Mauglí

Vyjmenovat můžeme každý z nás hromadu alb, která jsou něčím vyjímečná či velmi podařená. Ale zajímavé je, že v recenzích a komentářích na všechna tyto všeobecně uznávaná alba se příměr "nejlepší metalové album historie" vyskytuje opravdu málokdy, spíše vůbec. U "Painkiller" je to běžně součástí téměř každého textu o něm, což, myslím, stojí minimálně za zamyšlení, proč tomu tak je.

18. 01. 2015 9:18

No vidíš... - Kolík

...já zase 90. léta považuji za období metalové krize. :-) Jak jsem psal: Proti gustu žádný dišputát.

18. 01. 2015 6:38

to Kolik - Soichiro Honda

no vidíš, ja by som tam zase neradil väčšinu tebou uvádzaných glam metalových albumov typu Motley Crue či Poison.. takže je to čisto o osobných preferenciách. A tiež tým, že podľa mňa najlepšie albumy vychádzali až v 90. rokoch resp. pri utváraní žánrov ako death, black, power, grunge, progressive, symphonic etc.

17. 01. 2015 20:09

2:Honda - Gogo

Přiznám se, že mi ty názvy opravdu nic neříkají. Ale pravda je také to, že jak jsem psa,l poslouchám hard n heavy. Takže jestli jsou to alba nějakých extrémnějších druhů metalu, tak tam jsem podnikal výlety jen velmi ojediněle. Stále ale objevuji a radši objevuji starší neobjevené. Rád si nechám poradit. Jestli se u některých titulů jedná o hard n heavy tak si rád rozšířím obzory.

17. 01. 2015 20:05

to Gogo - Soichiro Honda

Inak nechcem byť zbytočne ironický, ale počúvať metal od 87ho a nezakopnúť ani o tak otrepané albumy ako Wildhoney, Imaginations alebo Prometheus tak to mi rozum neberie :D

17. 01. 2015 19:55

To Cloudie - Kolík

První dvě alba Axxis jsou vynikající, stejně jako poslední tři alba Cinderelly (první se mi moc nelíbí, za to poslední je přímo úžasné, i když komerčně neúspěšné). Jsou opravdu neprávem podceňovaná, stejně jako prvních pět alb Stormwitch. Stronger Than Heaven nebo Eye Of The Storm rozhodně patří mezi elitu.

17. 01. 2015 19:01

To Honda - Kolík

Uváděl jsem i Slayer, Bathory, Megadeth, Overkill nebo Anthrax. Pantheru, Sepulturu a spol. tam nemám proto, že prostě nepovažuju od nich žádné album za hodné společnosti těch skutečně nejlepších. Jinak souhlasím s Point Blank, od Pretty Maids bych voliil raději Red, Hot And Heavy nebo Future World, od Treat Organized Crime, od Firehouse Hold Your Fire atd.

17. 01. 2015 18:56

to Gogo - Soichiro Honda

možno preto, že väčšina čo Kolik vymenoval je iba z kategórie Hard N Heavy :) ale ak sa chceme baviť o najlepších metalových albumoch (teda všetky žánre) treba spomenúť aj také diela ako: Vulgar Display Of Power, Puritanical Euphoric Misanthropia, Epicus Doomicus Metallicus, Angel Dust, Alaska, Nevermind, Utopia Banished, Oceanborn, Beyond The Veil, Toxicity, Dead Heart In A Dead World, Forever Autumn, Now Diabolical, Legion, Slowly We Rot, Icon, Chaos A.D., October Rust, Mandylion, South Of Heaven, Among The Living, Youthanasia, Hvis Lyset Tar Oss, The Apostasy, Holy Diver, 1987, Black Metal Ist Krieg, Into The Enchanted Chamber atď, atď.. a vybrať jedno alebo ich len porovnávať medzi sebou je nielen nemožné ale hlavne dosť stupídne :)

17. 01. 2015 17:29

- The Keeper XIV.

Tak za sebe bych tam mezi ty the best přidal Screw It!, Fireworks, Point Blank, The Final Countdown, Firehouse, Double Eclipse, Freedom Rock, Dreamhunter, Girls, Girls, Girls, Sin-Decade, Love at First Sting. Možná i jiné. Ale Metallicu považuji za strasně přeceňovanou kapelu, která se po černém albu zbláznila a spolehá na to, že jí svět sežere každou sračku jako St. Anger či Lulu. To i ty JP dopadli lépe…

17. 01. 2015 16:20

To Kolík - cloudie

O.K. Mám radost za Cinderellu a Axxis :-)

17. 01. 2015 16:05

To Cloudie... - Kolík

...nemícháme. Výběr jsem jasně vymezil, jinak by tu dvacítku ani nešlo určit. Rozšířím-li výběr na hard a glam rocková alba, pak jistě nemůžou chybět: Whitesnake 1987, Flesh And Blood, Dr. Feelgood, Long Cold Winter, Eye Of The Storm, Perfect Strangers, Straight Between The Eyes, Kingdom Of The Night, Love + War, Van Halen I, Steelheart, Led Zeppelin IV, Sabbath Bloody Sabbath... atd. atd. Takže výčet těch nejlepších bez omezení opravdu nelze vtěsnat do dvaceti příček, aniž bych nějaké zásadní dílo neopomněl. :-)

17. 01. 2015 15:24

alba - cloudie

Hlavně trochu mícháme hrušky s jabkama. Na jedné straně Metallica, na druhé Scorpions. V tom případě bych vzpomněl i Use Your Illusion, Final Countdown či Slippery When Wet. Ale vzpomínám si, jak mě kdysi na škole chytlo album od nějaké polské kapely Sirrah. Prý natočili jen jedno album. Jmenovalo se Acme. Pro mě to byla bomba. A taky jsem žral Stormwitch a Axxis. Myslím, že nedoceněné kapely.

17. 01. 2015 14:55

Helouvín - Gogo

To se mi líbí. Nejlepší od Helloween asi Chameleon ale není. Navíc Chameleon opravdu není metalové album. Sice je to parádní fošna, ale nejlepší ani metalová není. Jinak od Hondy v žebříčku skoro nic ani neznám. A to poslouchám Hard n Heavy od roku 1987. Edge Of Thorns jsou myslím Savatage - ale jinak se nechytám. Mám tam spíš ty od Kolika :)

17. 01. 2015 14:30

- xyz

Keby som mal vybrat najlepsie metalove albumy tak asi Master of puppets a Ride the lightning. Tam nie je ziadna slaba skladba. Tento parameter splna este asi Paranoid od Black Sabbath. Viac ma nenapada momentalne

17. 01. 2015 12:11

- Soichiro Honda

Celkovo tieto veľkohubé prehlásenia a rebríčky nemajú žiadnu objektívnu výpovednú hodnotu. Painkiller môže slúžiť maximálne ako nejaký metalový manifest, aj keď ja osobne tam vidím skôr čierny album Metallicy. Najlepší album Judasu? nepochybne, ale najlepší album ever? asi sotva.. btw najlepší album helouvínu je Chameleon, neviem čo tu skúšate s tými Keeprami a Jerichom :))

17. 01. 2015 11:09

To Cloudie - Kolík

Za Helloween tam mám Walls of Jericho, a to mi přijde přece jen o chlup lepší. Proti gustu žádný dišputát, záleží jaké pravidlo pro vytvoření nejlepší dvacítky zvolíš. Mně samotnému taky vadí, že tam nemůžu přidat třeba Powerslave. :-)

17. 01. 2015 10:21

To Honda... - Kolík

...určitě se shodneme na tom, že Louis XIV a Edge of Thorns jsou taky parádní alba, měl bych je asi v třetí desítce, stejně jako Triumph And Agony, Odyssey, Bastards, No More Tears nebo Hammerheart. Na ostatních, tebou jmenovaných, se neshodneme proto, že já jsem zřejmě starší, tipl bych si tak o deset let. A tím je můj, stejně jako tvůj subjektivní názor daný, neníliž pravda? :-)

17. 01. 2015 10:18

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08184 sekund.