NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CINDERELLA - Still Climbling


Ano, - Kolík

Still Climbing je parádní album.

11. 09. 2022 17:12

- orre

Dneska jsem si oprášil tuhle výbornou desku a co se týče těch dobových recenzí? Lidé jako Nikolas Krofta naopak desku oslavovali a řadili zaslouženě k vrcholům roku 94. Holt zvláštní doba, ale desky vycházely i tenkrát parádní a v mnohém nepřekonané.

11. 09. 2022 16:39

- Pepsi Stone

Still Climbling hodnotila dobová kritika níž proto, že Cinderella v té době byla hrubě nemoderní kapely. Uvědomme si v jakém roce tohle album vyšlo. Pamatuji si jak řada tehdejších redaktorů otočila a co nebylo ze Seattlu, bylo prostě špatně.

18. 11. 2015 10:36

- roxx

V roku vydania dosky som si ju nekúpil, lebo sa mi nepáčila a ani recenzie na ňu neboli najlepšie. Vraj prepad oproti predchádzajúcim doskám... Na základe tejto recenzie som sa k nej po dlhých rokoch vrátil a teraz nechápem čo sa mi na nej voľakedy nepáčilo... Hneď som si ju zaobstaral na nete. Staré albumy vysoko, až na nejaké tie výnimky, vysoko kvalitou prevyšujú súčasnú nadprodukciu. Mimochodom na tom koncerte Great White v Zlíne pre rokmi som bol tiež :-)

17. 11. 2015 22:32

- Savapip

jj, to je úkaz, který funguje dlouhodobě :-)

5. 11. 2015 16:34

- JonathanGrey

Kdyz koukam na nejčtenější články, starý recenze jasně valcujou novinky.

5. 11. 2015 14:30

- Pepsi Stone

Určitě si to Tesla zaslouží. Stejně jako Great White, o kterých se psalo v minulých příspěvcích. Stejně jako Gary Moore, který se zde zmiňuje opakovaně. Jak jsem psal, prostoru je málo a kapel, které by měli mít seriál mraky. Ale postupně to zpracováváme a věř tomu, že na ty stežejní desky rockové a metalové desky dříve nebo později dojde.

4. 11. 2015 7:49

Cinderella - Leo

Jseš frajer že jsi vytáhl z šuplíku Cinderellu, byl jsem před 2 týdny na koncertě Keifera v Mnichově, velká paráda !!! Teď ještě připrav něco o Tesle, ta si to také zaslouží. Díky !!!

3. 11. 2015 21:51

- Pepsi Stone

Ale určitě sem Gary Moore patří, stejně jako Pink Floyd, U2 nebo Mark Knopfler, ale pánové, řekněte kam to máme všechno cpát? Na historická okénka jsou určeny čtvrtky a teď skončila Cinderella a po ní následují zase dvě naprosté legendy. Na Moorea dojde, to slibuju, ale musí se chvíli počkat.

3. 11. 2015 7:50

To Grey - Kolík

Mimochodem: na Garyho albech Corridors of Power a Victims of the Future hraje půlka tehdejších Whitesnake. :-)

3. 11. 2015 7:02

Jestli... - Kolík

...se tu recenzuje U2, Knopfler nebo Pink Floyd a na druhé straně zcela i nevýznamné kapely, pak si Gary Moore zaslouží mít tu celou diskografii. Neboť jeho bluesová alba jsou dostatečně "rocková", navíc jsou hudebně velmi pestrá, stačí je jen naposlouchat.

3. 11. 2015 6:58

Deny - JonathanGrey

Gary Moore je urcite umělec hoden tohto webu. Taky ho mam rad. Nejvic jeho hard rockove období od Run for cover, pres Wild frontier az k After the war. Pak vyslo Still got the blues. Ciste blues (rockova) deska a byla to bomba. Kdyz oznamil, ze jeho dalsi desky budou jen bluesove, prestal me zajimat. Blues mam rad. Ale musi bejt smichany s (hard) rockem. Treba Bad Company nebo stary Whitesnake, to je muj salek caje. Ciste bluesove nahravky vydrzim poslouchat 20 minut a pak ztracim koncentraci. Za Garyho bych se primlouval taky, ale vybrat jen jeho stezejni desky.

2. 11. 2015 18:54

Gary Moore - Deny

Ten by měl jasně dostat přednost. Great White jsou, při vší úctě, kapela druhé kategorie, ve srovnání s tímto velikánem.

2. 11. 2015 16:55

Tak - b.wolf

na recenze Tesly a Great White budu velmi zvědavý, to jsou super smečky, žel bohu poněkud opomíjené, což je škoda...

2. 11. 2015 16:30

- JonathanGrey

Je pravda, že nevypadá moc ve formě. Na druhou stranu si myslím, že studiovou desku v klidu mohl odzpívat. Kde bude pravda, těžko říct. Zda chlastá jen tak, že ho to baví nebo musí nebo se nemůže srovnat (jak jsem někde četl) s neštěstím ve Station Clubu, kde uhořelo 100 lidí včetně jejich kytaristy. Nechci hodnotit. Fakt je, že Jack už málem umřel. Měl veliké problémy se střevy a jsem rád, že to ustál a dodnes poctivě hraje koncerty. Bylo by zajímavé, kdyby natočili desku, má v kapele Tonyho Montanu ex basáka z desek ...Twice Shy & Hooked. Jen přesedlal na kytaru. Mimochodem jde o velice talentovaného kluka a hlavně skladatele, což dokázal na svojí solo nahrávce Tombstone Shuffle (http://www.discogs.com/Tony-Montana-Tombstone-Shuffle/release/5245297). Přímo zabijácká deska, jestli neznáš, poslechni si! Já fandím Jackovi a jeho GW. Kendall, Lardie a spol to posrali, když ho vykopli. Absurdní je, že Elation je dobrá deska, o mnoho silnější než unylá Rising. Trochu se to ve mně pere. Pro fanouška by bylo nejlepší, kdyby měl možnost vidět kapelu v tradiční sestavě.

1. 11. 2015 17:49

- Pepsi Stone

Ještě k těm Great White... Když vidím, jak na tom Jack Russell dnes je, čili další vychlastaná troska (údajně od smrti Janiho Lanea hodně zvolnil), tak mi tam zase až tak úplně nechybí, protože Terry Ilous je výborný zpěvák, který kdysi s kapelou XYZ nahrál dvě skvělá alba.

1. 11. 2015 14:30

Já - Gogo

mám tuhle desku tak na 8/10. Je pravda, že ji mám již od vydání a v poslední době jsem ji několik let neslyšel. Zkusím si ji párkrát - jestli za ty leta nevyrostla. Stává se mi to teď docela často :)

1. 11. 2015 13:43

Rumcajs - JonathanGrey

A ještě se nezapomen podívat na kapelu Miss Crazy, která tu zatím neproběhla ani v jedné recenzi, byť nahrála už 5 alb. Zpěvák má hodně podobnej hlas jako Keifer Hudebně spíš "ejsý". Poslechni.

31. 10. 2015 21:00

- JonathanGrey

Tady si to můžeš koupit a podpořit Jeffa :-) http://www.ratpakrecordsamerica.com/jefflabar Chceš li se ráchat v projektech členů Cindy, zkus ještě: Freakshow - eponymní desku z 2009 a Naked Beggars - 3 desky, tam hraje Labar s Brittinghamem.

31. 10. 2015 20:42

LaBar - rumcajs

Tak jsem si dnes stáhl a poslechl celou LaBarovu sólovku a musím říct, že je perfektní! Není sice tak Cinderella jako Tomova sólovka, ale je to prostě nářez. Na jednu stranu těžké metalové songy, na stranu druhou songy ala Cinderella jak vyšité, to vše zabalené neuvěřitelně dravou kytarou a perfektním zvukem. Deska má stopáž necelých 27 (!) minut a tak její poslech uteče jako voda a máte chuť si ji pouštět pořád dokola. Jediné, co teda desce lze vyčíst je právě krátká stopáž (7 songů), jinak prostě nemá chybu.

31. 10. 2015 19:45

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08693 sekund.