NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku LIMETAL - Na tenkém ledě / Mayday


Nic (moc) - Gepa

Naprostý souhlas s recenzí, jen to bodování mi přijde až moc nadhodnocené. Víc jak 2 hvězdy z 10 si to nezaslouží. Kapela sice šlape, ale jen co se interpretace týká. Celé je to bez nápadu: melodie žádná a texty jsou přímo žalostné. Nějaké velké naděje nedávají ani Limetalem nově přehrané věci od Citronu. Muzikanti jsou výborní, ale chtělo by to nějakého skladatele.

20. 06. 2016 9:05

Citron... - Kolík

...je provinční český hevík, který se pohybuje o něco výše, než tradiční čágoagrobelopseudometal. Takže vlastně na tu velkou tuzemskou bídu není až tak špatný, ale veledílo rovněž nepředstavuje.

6. 12. 2015 12:42

- Pepsi Stone

Kreyson ze současného Citronu možná cítíš, protože to má podobný zvuk a samozřejmě, že je tam Křížek. Pořád je to tam samá otázka. Co je vlastně klasický Citron? Pravěk Obratníku raka, hevíkovské nadšení Plni energie, majestátnost Radegasta, jeho pokračování Vypusťte psy, připitomnělá floutkovatost Sexbomby, zaprděnost Bigbítového pánbů nebo Rebelie, která se vrací k Radegastu?

6. 12. 2015 10:23

Tak nevím - Lev

Nevidím až tak velký problém v \\\"rozštěpení\\\" Citronu a není třeba v tom hledat nějakou hudební tragédii. Dokonce si v rámci objektivity,/přestože mám svůj vlastní názor ale toho se právě v rámci objektivity oprostín/, myslím,že není ani podstatné kdo tzv. \\\"za co může\\\" a nakonec to třeba všem zůčastněným muzikantům otevře nové možnosti. Podstatné je pro mne to,že z Pařízkovy nové formace Citronu se tak nějak ztradil právě ten Citron. Možná se mýlím ale já tam daleko více slyším Kreyson jen tak lehce okořeněný aromatem Citronu. Chci věřit,že si časem až se Pařízkova nová hudební formace jasněji vyprofiluje najde spoustu fanoušků a pevnou pozici v naší hudební scéně ale rozhodně to už nikdy nebude mít duši Citronu. Naopak hudební formace \\\"odpadlíků\\\" Citronu s groteskním pracovním názvem Limetal je to ,co voní jako Citron,chutná jako Citron,má barvu Citronu a proto je to Citron. Tam nevím...

5. 12. 2015 17:17

Jasně, že... - Kolík

...většina alb je geniálních. Třeba i Corridors, Victims nebo Run for Cover. A nebo když si dáš Messiah Will Come Again, do kterého v Montreaux r. 1990 naživo zapasoval fantastickou dramatickou figuru (od 5. minuty) s úžasným závěrem, při kterém tě emoce složí na lopatky, pokud netrpíš absolutní hluchotou. takových momentů je na jeho albech víc. Satriani s Vaiem i Ríšou by museli smeknout. A Láda Křížků? Ten by, jářku, musel považovat za vrchol kariéry, kdyby mu mistr dovolil podržet futrál od kytary. :-)

18. 11. 2015 20:12

- V.

Dark Days jsem se vždycky hrozně bál (pamatoval jsem si dobové recenze), přitom je to úžasná deska. Za mě ale vrcholem diskografie Still Got The Blues, ačkoliv Wild Frontier je také geniální... Vlastně většina jeho diskografie je geniální :-)

18. 11. 2015 19:06

- Deny

Věřím, že to bude zlatý hřeb všech recenzí. Pepsi, držím palec a netrpělivě čekám. ZDAR tvé práci!

18. 11. 2015 19:03

A Different Beat... - Kolík

...je určitě slabší než elektronický předchůdce Dark Days, ale za vyloženě špatnou bych ji taky neoznačil. Má své silné momenty, jen se zaposlouchejte. Jsem fakt zvědav, jak se s tím Pepsi popere. Jak sám píše, je skutečně oříšek, takže jsem rád, že jsme ho o recenzování našeho oblíbence Garyho kolektivně přesvědčili. :-) Ale i pro tento web to bude jasný přínos, bude totiž v ČR jediný, na němž bude Mooreova diskografie komplet zrecenzovaná. A za to jistě stojí bojovat i z hlediska čtenosti, Gary má u nás mraky příznivců. Takže, Pepsi, tešíme se moooc! :-)

18. 11. 2015 18:58

- V.

Tuto desku paradoxně jako jednu z mála od Garyho neznám. Poslechl jsem si pár ukázek a faktem je, že tomu asi chtěl osud, že se mi vyhýbala :-)))

18. 11. 2015 18:38

- JonathanGray

Je rozdíl, když se deska nepovede jak by měla, ale to co provedl Laco s bratrem, to byla profesní sebevražda, kdy se z rockera stal nagelovanej panák zpivajici songy pro boyband. Ale mnohem vic mi vadí, to, co jsem psal níže.

18. 11. 2015 15:17

Určitě... - Kolík

...se mu některá alba nepovedla, s tím souhlasím. Já jsem vycházel z této tvé věty: "Damines byl sice úlet, ale ten má v diskografii kdekdo, včetně Garyho Moorea...". Takže jsi mě logicky vyděsil, že mi něco uniklo :-). Myslím ale, že v případě GM nemůže být o úletu řeč. Ale jak jsi správně opravil, ne vše se mu v daném stylu, který právě hrál, povedlo. A to je dost rozdíl. :-)

18. 11. 2015 14:23

- Pepsi Stone

Jistěže Roberta Williama Garyho Moorea... A zase, řekl jsem, že má v diskografii úlet srovnatelný s Damiens? Ne, to rozhodně nemá, ale o takové "Different Beat" se sám Moore zpětně vyjadřoval jako o desce, která se zrovna moc nepovedla.

18. 11. 2015 14:00

Souhlasím s tím... - Kolík

...co píše JonathanGray a mám stejný dotaz jako V.: Jaký úlet v diskografii Garyho Moora jsi objevil, že by snesl srovnání s Damiens? :-) Recenzuješ, doufám, Roberta Williama Garyho Moora, kterého máme všichni na mysli? :-) Jeho diskografii znám velmi dobře, a žádného úletu typu Damiens si tedy nejsem vědom!!!??? :-)))

18. 11. 2015 13:53

- V.

Pepsi: Jaký úlet má v diskografii Gary Moore??? :-)

18. 11. 2015 13:47

- JonathanGray

2 desky za 25-letou karieru je sakra malo. Autorska vlastně jen jedna Zlatej chlapec. Andel je psanej s Bartoňem a spol. A neustálý vraceni se do minulosti k Vitacitu, Citronu a Kreysonu taky cosi vypovida. Proc neudela zbrusu novej projekt? V tomhle obdivuju Hughese. Zalozi Black Country a potom California Breed anevo Winery Dogs To samý. Taky by mohli do smrti uz jen vydavat svoje solovky nebo hostovat , ale nebojeji se a rozjedou novou vec. Křížek se nezmuze ani na solovou desku. Radsi vleze do Citronu, Vitacitu a bude prehravat sto let stary veci.

18. 11. 2015 12:50

- Pepsi Stone

Nejde o to přiorvnat význam Křížka k Iron Maiden nebo Bon Jovi, protože je jasné, že jejich významu ani náhodou nedosahuje. Jen jsem chtěl poukázatna to, že každý umělec má svůj vrchol a jak Maiden, Bon Jovi, tak i Křížek už jsou za tím zenitem, což mu určitě nelze až tak dost dobře vyčítat, protože Návrat krále skutečně není až tak špatná deska. Damines byl sice úlet, ale ten má v diskografii kdekdo, včetně Garyho Moorea, kterým se právě prokousávám, píšu první recenze a můžu ti říct, že to je skutečně oříšek. To je úkol skoro na pětiletku :-)

18. 11. 2015 12:38

To Pepsi - Kolík

Tady se ale neřešilo, kolik je jich kýčovitějších, ale kde je chyba v Křížkovi. A chyba je dle mého právě v kýčovitosti a ztrátě invence. Damiens či poslední album Kreysonu budiž nejlepšími příklady. Poměřovat ho s Bon Jovim, který má super úspěšných skladeb na dvacet prstů, nebo s Iron Maiden, kteří kromě Number of the Beast mají špičkové Piece of Mind, Powerslave, Seventh Son, nakonec i Fear of the Dark, které bylo megaúspěšné v době nastupujícího grunge, tak to jsi opravdu hoooooooooodně přehnal! :-)

18. 11. 2015 11:35

- Pepsi Stone

Já bych řekl, že ten talent je tam pořád. Je slyšet v melodiích, harmoniích atd. Jen prostě takové věci jako Čarovná noc nebo Vzdálená se složí jednou za život. To je normální. To je jako kdyby ses ptal, kam zmizel talent, třeba Jona Bon Joviho, že už neudělá druhou Livin´On A Prayer nebo proč Iron Maiden už nikdy nevydají tak dobrou desku jakou byla Number Of The Beast. Kolík: Z fleku ti můžu vyjmenovat řadu kýčovitějších zpěváků...

18. 11. 2015 10:39

- JonathanGray

Křížek byl na vrcholu na první desce Kreyson a na Zlatej chlapec. To album mám dodnes rád a přijde mi pořád poslouchatelný. A všechno si napsal sám. Kam zmizel ten talent?

17. 11. 2015 22:21

Technicky... - Kolík

...určitě dobrý zpěvák je. Ale taky disponuje přemírou kýčovitosti, která přebíjí veškerou invenci, kterou kdy měl.

17. 11. 2015 15:25

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0771 sekund.