NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BLUES PILLS - Lady In Gold


- JonathanGray

Je dobře, že když deska stojí za starou bačkoru, můžeme si aspon pošpásovat v debatě pod ní :-)

16. 08. 2016 22:24

- Pepsi Stone

A pokud na dvoře u tvé kůlny stojí starý pohřební vůz, volil bych napříště místo Maidenů spíše Mercyful Fate nebo rovnou Mayhem :-D

16. 08. 2016 22:16

- Jan Tleskač

tak to se mi opravdu nesmírně ulevilo a jdu pracovat do svojí kůlny. Snad dnes zase nepřijde Em...

16. 08. 2016 20:08

- JonathanGray

To doufám, snad mu to zvedne náladu :-))

16. 08. 2016 19:54

- Tajemný Em

Tak ted se Janu Tleskacovi zajiste velmi ulevilo :-)

16. 08. 2016 19:40

Jane Tleskači - JonathanGray

mám pro tebe dobrou zprávu. Pokud Mejdny prokládáš šedesátými léty, nezastydl jsi u nich :-)) Člověk zastydlý u IM, potažmo u jakéhokoliv jednoho hudebního stylu, se věnuje bezvýhradně jenom jemu.

16. 08. 2016 18:20

Tyhle - b.wolf

1000x provařené retro smečky by bez těžké mediální podpory hrály tak někde ve čtyřce. Zpěvačka slušná, jinak o ničem. To raději ty Sabaton... :)

16. 08. 2016 9:55

- Jan Tleskač

jako člověk, který zastydl u Iron Maiden, musím prohlásit, že BP mě absolutně nebaví. Dal jsem jim šanci, šedesátá téta mám moc rád a poslouchám je v poslední době často (a možná víc než metalovou muziku), ale tady fakt není kde brát. Nuda a šeď, jen ten hlas zpěvačky je fajn. Jinak veskrze průměrná kapela, která má ovšem mohutně tlačené PR. Bez něj by absolutně neměla šanci dostat se na titulku Sparku a nedostala by šestistránkový rozhovor v aktuálním čísle. To je snad jasné každému :-)

16. 08. 2016 9:13

- Avram

Mě Blues Pills nadchli na Metalfestu. Ale je pravda, že se o tento žánr jinak nezajímám, takže je logické (promo zafungovalo), že u mě zabodovala tato kapela, kterou mi někdo přitáhl až pod nos :-) A pokud jde o Citron, to je přece nejlegendárnější kapela na světě s tím nejfenomenálnějším zpěvákem všech dob, o kterého se přetahovali Helloween, Iron Maiden a Judas Priest. Takové legendě všech legend by měla být přece každý měsíc věnována minimálně polovina časopisu.

16. 08. 2016 8:38

- Pepsi Stone

Můžeme si o "promočních schopnostech Nuclear Blastu" myslet co chceme, ale tahle kapela má s touto deskou (debut mě nikterak nechytl) něco do sebe. Titulka ve Sparku je podle mě v pořádku. Co se týče Citronu, tak na jejich propagaci taky nespatřuju nic špatného. Umí to, mají na to, tak ať jsou vidět. Jen pak trochu zarazí, že si neohlídají úroveň článku, jako právě u toho reportu z natáčení klipu. Tahání politiky, obzvlášť tak nešikovným způsobem (připomínání slovních průjmů "paní Dusilové a pana Kollera" na nějakém předávání cen) do toho fakt nepatří.

16. 08. 2016 6:43

- JonathanGray

Jsem si říkal, jestli nemá Pařízek nějakej podíl ve Sparku....nebo naopak :-)

15. 08. 2016 20:56

- Meresz

Tá mediálna masáž okolo BP už začala kus zaberať aj na mňa, až som rozmýšľal že si túto nahrávku pustím :-) Keď už ste sa pustili do toho aktuálneho Sparku, tak ja som nepochopil čo tam robí dvojstránka o nahrávaní nového klipu Citronu. Koho to kurva zaujíma? Nebolo by lepšie miesto toho tam dať nejaký hodnotnejší článok, napr. rozhovor? Pán Havlena ako vždy odchádzal s osratými trenírkami z listening session Nuclear Blastu, tie jeho reporty sú také vždy úsmevné :)

15. 08. 2016 20:42

- JonathanGray

Vidím to takhle: kdyby si tuhle desku pouštěly moje děti (sic je nemám) budu rád, že si vybraly tohle a ne třeba Kissin Dynamite. Obrazně řečeno. Pro posluchače nezastydlého u Iron Maiden (příklad) věnujícího se hudbě déle a nípajícího se v sedmdesátých resp šedesátých letech, může být nahrávka lehce nudná. Za mě 6/10

15. 08. 2016 20:00

- V.

Samozřejmě je to tlačenka, ale v tomto případě kvalita vyhrává. Perfektní kapela. Kdo viděl naživo, musí mi dát za pravdu :-)

15. 08. 2016 19:37

- JonathanGray

Čekal jsem, kdo to konečně napíše :-) Všechny indicie tomu nasvědčují. Třeba titulka ve Sparku :-) časopis, kterej dával vždycky na titul totálně provařenej xicht, aby zvýšil prodej. Holt si u Nuclearu řekli, že podepíšou nějaký mladý retro rockery a zajištují jim slušnou promotion. Na druhou stranu pořád lepší, když budou teenageři poslouchat tohle než třeba sabaton :-) Jdu si to poslechnout, at nesundavám kalhoty, když brod je ještě daleko.

15. 08. 2016 18:36

- adrian

Jinak ta titulka ve Sparku je fakt vysmech. Ucebnicovy priklad zaplacenyho PR. Takovi Volbeat, kteri jsou na zapad od vychodu (cti od nas) opravdu extremne popularni, nestoji Sparku ani za jednostrankovy rozhovor ...

15. 08. 2016 18:25

- adrian

Naprosto priserna sracka! Jenom zpevacku bych pouzil k jinym ucelum :-)

15. 08. 2016 18:13

- Jan Tleskač

velmi přeceňovaná a nahrávající společností hodně tlačená (viz titulka Sparku) kapelam, která přitom po pár posleších nudí. Podobných kapel hraje v Americe po různých klubech hodně... Akorát zpěvačka má fajn barvu hlasu, to se musí nechat.

15. 08. 2016 17:34

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08195 sekund.