NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MEAT LOAF - Braver Than We Are


- wuxia

To je fakt, jediný, co na tomhle průšvihu stojí za to, jsou výkony zpěvaček, které Meat Loafa těžce válcují. Sakra, těšil jsem se na desku, která bude bourat stropy, a dostal jsem nedovařený pšouk. Pryč od toho a znovu si pustit první dva netopýry.

15. 09. 2016 18:19

- Daniel

Pro Meat Loafa i Steinmanna mám velkou slabost, ale tady se to opravdu až nepochopitelně nepovedlo. Celá nahrávka je naprosto neskutečně mdlá, není absolutně čeho se chytit. Všichni zúčastnění, snad mimo zpěvaček, budí dojem, že tohle dělat nechtějí a hrozně je to nebaví. Jinak se to nedá vysvětlit. Každý si může vybrat slabší chvilku, ale tohle měl někdo soudný stopnout a nikdy nedopustit vydání.

15. 09. 2016 17:57

Bravo - Gaba

Pro me osobne je album velika parada. Druhej song je klasicky Meat Jim. Naaadhera.Tak urco je hlasove nekde jinde nez na predchozich albech(i kdyz ta promena hlasu uz byla na novejsich taky znat- Na Hang cool... a Hell in .... jeho hlas znel silne , ale uz byl rozdilny hlubsi nez treba na Bat 2), ale uprime receno jsem ani nic jineho necekal. Skoro v 70ti letech takovy hlas uz snad mit ani nemuze. Ale k temhle songum me takto posazeny hlas sedi. Prvni pisnicka me prekvapila:-)Ale kdyz si ji clovek poslechne vicekrat:-) Mne se teda dostala pod kuzi.

14. 09. 2016 18:00

Bravo - Gaba

Pro me osobne je album velika parada. Druhej song je klasicky Meat Jim. Naaadhera.Tak urco je hlasove nekde jinde nez na predchozich albech(i kdyz ta promena hlasu uz byla na novejsich taky znat), ale uprime receno jsem ani nic jineho necekal. Skoro v 70ti letech takovy hlas uz snad mit ani nemuze. Ale k temhle songum me takto posazeny hlas sedi. Prvni pisnicka me prekvapila:-)Ale kdyz si ji clovek poslechne vicekrat:-) Mne se teda dostala pod kuzi.

14. 09. 2016 17:40

- wuxia

Bohužel, ač mám tlouštíka hodně rád a od jeho opětovné spolupráce se Steinmanem jsem si dost sliboval, deska je to prostě špatná. Mdlá, Meat Loaf to hlasově absolutně nestíhá a ta (sebe)vykrádačka Total Eclipse Of The Heart je hodně podivná. O nové verzi More z repertoáru Sisters Of Mercy ani nemluvím.

13. 09. 2016 14:54

Jak to tak tady čtu... - Kolík

...tak mám strach si tu desku poslechnout, abych si nezkazil celkový mnohaletý dojem. Ach jo. Asi opět syndrom Pepsiho obligátní sedmičky... :-)

13. 09. 2016 13:19

- kokoska

proste nekdy je lepsi nic nevydat,,to je tenhleten pripad..ach jo..MeatLoaf jeden z nejlepších a nejzapamatovanejsich řvounu co kdy byl ..tohle posral totalne,,užívej duchodu stary barde a zpivani nechej jiným..akorát me mrzi ze v ČR ,snad vůbec nikdy nevystupoval ,,urcite bych sel,,

13. 09. 2016 10:51

- adrian

Zatim jsem to slysel dvakrat a fakt je to pro me utrpeni vubec doposlouchat. A to jsem k Meat Loafovi vetsinou hodne shovivavej. Zkusim to jeste projet, ale obavam se, ze vysledek bude stejnej :-( Jediny, co za neco stoji, jsou ty zensky vokaly.

13. 09. 2016 10:23

- Pepsi Stone

Otvírák je těžká slabota, to je naprostá pravda, ale celkově to až tak špatná deska fakt není.

13. 09. 2016 10:01

2/10 - adrian

Strasny!!! Je zcela evidentni, ze Meat Loaf uz je vyseptalej a tahle deska uz nemela vzniknout. Hned otvirak je snad nejvetsi sracka, co kdy udelal a zbytek neni o moc lepsi. Holt ani spojeni se Steinmanem uz neznamena zaruku kvality. Tezky zklamani, protoze na Meat Loafa jinak nedam dopustit.

13. 09. 2016 8:44

Parádními alby... - Kolík

...po hudební stránce jsou určitě Bat Out of Hell a Dead Ringer. Dvojka už zdaleka tak dobrá není, i když se výborně prodávala, a trojka nesnese srovnání vůbec. Novinku si rád poslechnu i na základě této recenze, žádné naděje však do ní nevkládám.

13. 09. 2016 7:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08071 sekund.