PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Radim PAŘÍZEK (CITRON) - Jsem přesvědčen, že s Láďou tu káru dotáhneme do konce


- orre

To já všechno beru, každý má nějaký názor, ale podle čeho soudíš, že to jsou lži? To nikdo nemůže vědět, nebyl u toho nikdo! To je jen spekulace na základě něčeho! To je jako za Jana Husa a upalování za "spravedlivý" soud!

1. 03. 2017 18:04

- Bubák

Thomson: Název článku je Radim Pařízek (Citron) On si jako autor tohle jméno dal. Každej rozumnej člověk pochopí, že jsem mínil principála, ne kapelu. orre: tož to je dobrá zpráva. Mně osobně neudělal nic. Ale po tom všem, co provozuje za praktiky a přečtení těchto lží a polopravd tady, na něho mám svůj názor. A ať se na mě někdo zlobí, nebo ne, za tím názorem si stojím.

1. 03. 2017 17:35

Citron - Thomson

Nehájím p. principála ale velice stručně a to dost, říkám to co umožňuje zákon (první článek). Psát, ale na každou sviní se vaří voda a přitom je to psané k Citronu né k osobě principála. Asi mi něco uteklo, nevěděl jsem např. že nelíbí znamená velkej průser. Když se nelíbí tak se nelíbí a nepoužijí např. jedna paní povídala. Nevnucují, nepřesvědčuji suše konstatují.

1. 03. 2017 15:19

- orre

Co ti tak strašného udělal? Vykradl byt, vybral konto? To ho tak dobře znáš! Nazvat někoho odpadem, to už je docela silné kafe. Mimochodem, ve Sparku vyšla reklama na Limetal!

1. 03. 2017 14:51

- Bubák

Thomson. To není pokolona, ale fakt. Jak si ty nezaujatej, a hájíš pana principála, s ohledem k tomu, co jsi psal k prvnímu článku. Já to akorát přešoupl sem. Ohledně mého komentu, buď neumíš číst, nebo zřejmě nedokážeš pochopit, co jsem myslel tím, co jsem napsal. Jsem zaujatej vůči Pařezovi. Ano. To jsem v tom komentu jasně přiznal. Myslím si o něm, že je to lidskej odpad. Na druhou stranu jsem však také dodal, že jsem chtěl být k nové desce Citronu spravedlivej, nezávysle na tom, co si myslím o kapelníkovi, kapelu tvoří další lidé, kteří za jeho chování nemohou. Avšak jasně jsem napsal, že se mi ta deska nelíbí, že na ní neshledávám nic, za co by měla dostat tolik bodů, a ohledně živýho vystoupení zrovna tak. Nezávisle na mých antipatiích ke kapelníkovi. Tak nechápu, proč mi musíš vnucovat a přesvědčovat mě, že jsem zaujatej. Nejsem. Naopak bych byl rád, kdyby místo jedný dobrý kapely byly dvě. Ale zázrak se v mých očích zkrátka nekoná.

1. 03. 2017 13:22

Citron - Thomson

Bubák- dík za poklonu, ale nejsem s p. Pařízkem nemám nic společného a k článku jsem také nic nepsal.Ovšem vím co je to nezaujatost a píší zde k tvé. Hanit vše proto, že mám averzi není nezaujatost.

1. 03. 2017 8:23

Citron / Limetal - gormit

tady vždycky půjde o vypjaté názory, neboť antipatie příznivců Citronu a Limetalu jsou ukrutné. Osobně vůbec neposlouchám klasický heavy metal a z tohoto stylu již pouze sbírám a miluji Iron Maiden, nicméně ještě méně poslouchám klasický hard rock, případně street rock, či jak to nazvat. Proto je mi daleko sympatičtější novinka Citronu, která evokuje éru Uragánu a Vypusťte psi a jako taková je to fajn retro záležitost a Křížek (jakkoli je vizuálně velmi nesympatickým jedincem) tak zní dobře. Limetal desku dal, možná je nadprůměrná, ale mě se nelíbí, fakt ne. Zejména textově to dostává od Citronu ukrutně na prdel a čistě textově bych kapele doporučil předřadit písmeno B ... před své, již tak vynikající, jméno. Asi tak, asi spíš Citron než Limetal, ale fakt jen občas pokud je na to nálada ...

28. 02. 2017 15:33

- Bubák

Thomson, ty budeš zřejmě Pařezův tiskový mluvčí :-D

28. 02. 2017 13:19

Citron - Thomson

Bubak- no vidíš a já si dělám názor bez kamarádu. Tvé přání je že je to velký průser, ale nic takového se nekoná.

28. 02. 2017 4:57

- jardy

Mě zase zklamal Limetal. 5 lepších songů, jinak nuda. Od tak zkušených muzikantů jsem čekal daleko víc. Hlavně mi tam chybí pořádný sóla J. Bartoně. Amerika dobrá pecka, pak to jde kvalitou dolů.

27. 02. 2017 19:56

- Bubák

Tomson - nezaujatý postoj jsem chtěl zaujmout vůči nové desce Citronu. A ta se mi vůbec nelíbí. Neshledávám na ní nic. Velká nafouklá bublina. Už podle toho, jak to hráli naživo mi to přišlo jako jeden velkej průser, ale kamarád mě předsvědčil, ať si to poslechnu, že je to super, ok, poslechl jsem to, říkal sem si, že třeba na prvním koncertě turné jen nebyli sehraný..... ale i u poslechu desky se opakoval stejný pocit, zkrátka ani ťuk. Ale když se to někomu líbí, nikomu to brát nebudu.

27. 02. 2017 13:28

Citron - Roman

Já na ten souboj nebyl tak nemohu soudit. Ale byl jsem v Nošovicích a Vizovicích a byl to průser. Křížek zadýchaný a co tam dělá ta kopretina nechápu. I na CD se ten její song nehodí a vždy ho přeskočím.

27. 02. 2017 10:53

Citron - Thomson

Bubák- byl jsem na koncertě nového Citronu více krát a to co tvrdíš jsem nezažil. Právě naopak lístky už nebyli k dispozici a nepíší o koncertech s Dodem, Brychtou a pod. Asi jsi chtěl zaujmout nezaujaty postoj ale nezaujmul.

27. 02. 2017 10:28

jako nevim no - čéééši do toho

z rozhovoru vyplývá, že Pařízek nikdy neudělal žádnou chybu a vším špatným byli vinni vždy ti ostatní. Jenže tak to v životě nikdy není že...

27. 02. 2017 8:48

- Matěj Tomek

Lidi, můžeme si o Pařízkovi myslet, co chceme. Třeba je to ignorant, ale deska Rebelie rebelů je vážně vydařená. Už dlouho jsem u nás neslyšel tak vydařenou metalovou desku. Vzpomínám si snad jen na Farao a Apage Satanas od Arakainu). Takže ať jsou problémy v Citronu jakékoli, tak album vzešlo parádní. Sám jsem nečekal takovou pecku. Baví mě od začátku do konce a to jsem přesně chtěl.

26. 02. 2017 22:08

- Bubak

orre: furt lepší bigbít, co má koule, než ta zplácanina, co udělal Pařez. Jo, zní to metalově, s dobrou produkcí a zvukem. Ale to je asi tak všecko. Když už se třeba objeví trochu slušnej refrén, nebo nějakej rif, tak to buďto zazdí Laco svým příšerným jekotem ala Halfort, kterej se do tý skladby vůbec nehodí, nebo stojí zbytek skladby za pendrek. Je to taková splácanina všeho možnýho dohromady, která jako celek nefunguje ani náhodou. Chtěl sem zaujmout nezaujatej postoj k desce, když už mám na Pařeza a to svinstvo co dělá vyhraněnej názor, ale zkrátka nebaví mě tam ani jedna skladba. Jedna velká nuda. To už ta poslední deska Kreysonu se dá docela poslouchat, proti tomuhle. Tohle mi přijde jako nafouknutý nic. A zminovanej Bigbítovej pánbu, netvrdím, že je to pecka, ale dá se to proti tomuhle alespoň poslouchat, minimálně pár skladeb je tam super. Tady však nenecházím nic. Už jen ten začátek ala Radegast mi nepřijde ani vtipnej, spíš totálně ujetej..... Ale když se to někomu líbí, tak ať si to užije :-D Já si poslechnu Axxis a pudu na pivo :-D

26. 02. 2017 20:39

- Meresz

Nové nahrávky VP si môže Parez strčiť do zadku :)

26. 02. 2017 20:03

- orre

Bubák: Já zase nemusím tancovačkový bigbít ala Pánbů a hlas Hranického. Raději tu metalovější podobu Citronu což s minulou sestavou očividně nešlo. Nová deska má dobrou produkci a metalový náboj. Neříkám, megapecka to není, ale na zdejší poměry kelímkových tancovaček nadprůměrné. Takže, pokud chtěl Pařez znít jak zní dneska, musel to rozseknout. Stačí poslechnout Limetal. Dobré, ale tancovačkové. Tak to slyším já a zákulisní pranice mě nezajímají. Výsledný produkt dá vždycky odpověď.

26. 02. 2017 18:36

- ToPi

Sakra, co je ten Pařízek za kapelníka? Vždycky když chtěl udělat nějakou správnou morální věc, tak ho ti ostatní přehlasovali :-D

26. 02. 2017 18:36

- orre

Stará verze ne, ale prý to plánujou přehrát celé, takže nic moc. Nemám rád přehrávaní starých desek. To kouzlo se vždycky vytratí a Laco už je dneska hlasově jinde.

26. 02. 2017 18:28

<< 1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09748 sekund.