ALIEN ANT FARM - Mantras
Rešpekt, že potiahli 25 rokov trvajúcu kariéru na...

AMERIKAN KAOS - Armageddon Boogie
plný súhlas s recenziou. Pohodové a veľmi dobre...

UNLEASH THE ARCHERS - Phantoma
..za mňa jedno obrovské sklamanie. Najslabšie a...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Nějak mi ta deska sedla a v porovnání s Gangs All...

DOMAIN - Our Kingdom
Výborně. Prvni dvě desky jsou bomby

DOMAIN - Our Kingdom
...celá kapela i její alba. První tři rozhodně -...

DOMAIN - Our Kingdom
Velice dobré album (ještě pod titulem Kingdom -...

VADER - De Profundis
Úplný súhlas 10/10

DOMAIN - Our Kingdom
Domain sú jedným z mojich restov, ktoré plánujem...

VADER - De Profundis
Jedna z nejlepších Metalových desek vůbec....












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku WHITESNAKE - Trouble


překvapení - jirka7200

jsem příjemně překvapenej zájmem o veterány Whitesnake

8. 01. 2021 23:08

Každý je originál ! - lukáš

Každý je originál. To mě jako fandu zajímá nejvíc. Když si od každého pustím jakoukoliv desku, tak dotyčného poznám po prvních tonech. Spíš si říkám , že čas nejde zastavit ! Jak dlouho bude ještě zpívat Hughes nebo Gillan ? Coverdale hlásí konec kariéry ! Kdo z nové generace je nahradí ?????????........

8. 01. 2021 22:59

Gillan a další - Zdeněk

Mně Gillan taky moc nesedí. Je to ale jen subjektivní hodnocení, nepopírám, že je velmi dobrý zpěvák. Coverdale je jiná káva. Má silný bluesový feeling. Hughes je na tom ještě lépe ve výškách, ale zase mu chybí to nosové zabarvení hlasu. Turner má taky zvláštní, originální barvu hlasu. Když ke jmenovaným přidám ještě Mercuryho, Rodgerse a Planta, tak je to úplná paráda, z jakého množství špičkových zpěváků bylo možné v 70., 80. letech vybírat.

8. 01. 2021 19:11

- V.

Gillan má zase jiný feeling, určitě není lepší nebo horší než Coverdale...

8. 01. 2021 15:59

Gillan? - Deny

Viděl jsem ho třikrát, pokaždé to bylo dobré vystoupení, ale: Gillanovi chybí ten Coverdaleův nebo Hughesův feeling. I Turnera mám raději kvůli jeho barvě hlasu. Je pravda, že Coverdale věkem hodně hlasově sešel, Hughese je radost poslouchat. Ve starých nahrávkách, kdy jsou všichni na vrcholu, jasně preferuju Coverdalea, popř. Coverdalea s Hughesem.

7. 01. 2021 19:18

A pokud - b.wolf

jde o kytaru, tak Tommy Bolin na excelentní fosne Come taste the band mě zaujal daleko víc než celý namistrovaný Blackmore. Glenn Hughes je v současnosti No.1, třeba v super smečce Black country communion.

7. 01. 2021 18:47

- V.

Souhlas. Mám rád i Gillana, ale ty tři desky s Hughesem a Coverdalem jsou epický...

7. 01. 2021 18:46

Hughes... - Kolík

...se za ta léta prochlastal, profetoval a prožral rakvičkami k neuvěřitelnému pěveckému výkonu. Když byli společně s Coverdalem ve formě, neměli Deep Purple konkurenci ani v dané době v žádné kapele, ani v libovolné Purpleovské sestavě.

7. 01. 2021 18:43

- V.

Hughes dnes nechává ostatní za sebou o parník...

7. 01. 2021 18:04

- Pepsi Stone

Pro me je nejlepsi zpevak Deep Purple, co se tyce jejich historie, Coverdale. Ovsem dnes lepsi vykony (nazivo) predvadi Gillan (i kdyz je to uz taky na hrane) i Turner. O Hughesovi ani nemluve.

7. 01. 2021 18:00

Pro mě - b.wolf

po Gillanovi nejlepší hlas Deep Purple! Konečně dochází na staré dobré klasiky, díky za to!

7. 01. 2021 17:52

WS - WS

Jo, ty sólovky tam měly být, to je docela škoda. A když zmiňuješ Heepy, tak to jsi uhodil naprosto přesně hřebíček na hlavičku, protože knihy o Queen, Pink Floyd, Deep Purple, Ozzy, Metallica mi už padají z knihvny co jich je, a moje svatá trojice Rush,WS, UH nemá jedinou, takže si o těchto třech vždy rád doplním nějaké to info co ještě nemám. Takže se budu jen těšit, přestože mne něčí názor na věci co poslouchám 40 let tak moc nezajímá, ale info o okolnostech vzniku ano. Tam není informací nikdy dost :-) Díky za snahu !

7. 01. 2021 14:45

- Pepsi Stone

S Live In Mexico to bylo podobné jako s Orlíkem. Orlík byl jakýsi silvestrovský speciál, který se na ten den hodil a živák Maidenů zase takový vánoční bonus, kdy nebylo třeba na svátky dávat nějakou novinku, které vychází celý rok, ale věc od nějaké velké legendy, co by se tu jinak asi neobjevila. To je vlastně standart, který už držíme několik let. Co se týče živáků do seriálů, tak to už opravdu ne, zmínka o nich může být v článcích ke konkrétní řadové desce. A co se týče ostatních věcí, které jsi zmínil, tak tady bude článek o projektu Coverdale/Page jako jedenáctý díl Whitesnake. Na Davidovy sólovky dojde až v budoucnu.

7. 01. 2021 9:02

Whitesnake - Deny

I já děkuju za tento i další podobné seriály. Nepochybuju, že to dá velkou práci, ale taky její hodnota je vysoká. Myslím, že to hodně lidí ocení. Co se týká samotných Whitesnake, možná by stálo za to začít už oběma Davidovými sólovkami, které některými skladbami přesahují i do alb Whitesnake. A nevynechat boční projekty, které do značné míry s Whitesnake souvisí (Coverdale/Page, sólovka Into the Light). A když už se tu hodnotila i relativně průměrná live nahrávka Maidenů Live in Mexico, pak určitě stojí za to k diskografii Whitesnake doplnit skvělé Live in the Heart of the City, popř. Live in the Shadow of the Blues obsahující také nové studiové nahrávky. Ještě jednou: díky.

7. 01. 2021 8:49

- Pepsi Stone

Seriály legend jsou prací na dlouhou trať. Většina kapel má hodně desek a jejich vydávání zabere hodně prostoru a tvorba hodně času. O to druhé až tak zcela nejde, na tohle si člověk ten čas většinou najde, ale nedávno jsem uvažoval i o Uriah Heep, ovšem jejich seriál by byl víc než půlroční. Ale rozhodně na ně během následující doby dojde také. Název opraven, díky.

7. 01. 2021 8:23

KONEČNĚ... - Kolík

...aspoň malá splátka legendám, jejichž recenze zde po léta zoufale chybí. Konečně muzika, která patří do zlatého světového fondu hard rocku a heavy metalu, na rozdíl od poblbaných Orlíků a jiného škváru. Konečně bude co číst. Trouble je na poměry Whitesnake lehce nadprůměrná deska, ve srovnání s alby srovnatelných kapel je to skvělé album. Ale víceméně se sedmičkou souhlasím. Snad jen si oprav v textu název skladby Free Flight. Těším se na další díly.

7. 01. 2021 7:59

- -k-

Další super seriál

7. 01. 2021 7:35

WS - WS

Super, snad se dozvím nějaké nové informace o mých oblíbených Hadech, které zatím nevím,díky . Sjeté mám asi vše co se dalo a dá někde vydolovat :-)

7. 01. 2021 6:37

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11024 sekund.